Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
http://www.edigital.hu/Videokartya/Gigabyte_PCIe_GV-R567ZL-1GI_-_HD5670_1GB_-_DirectX_11_videokartya-p61141.html
ez lett a vége. szrintem jó lesz ez. 3 év gari is van
mivel jobb az?
http://www.edigital.hu/Videokartya/Gigabyte_PCIe_GV-R567ZL-1GI_-_HD5670_1GB_-_DirectX_11_videokartya-p61141.html
Vagy még itt van ez...
akkor meg már ez...
Használtan ne vegyél ilyeneket főleg: HD4850, 8800GT/9800GT stb. ezek sorra szarnak be akkor meg ott vagy gari nélkül..
Quadgame94: 5570 GDDR5 húzva kicsivel marad el egy 5670-től.
tudja a fas....om már.
Sapphire HD5670 1GB DDR5 - DirectX® 11 PCIe vidokártya 23 ropi.
de 27 körül már lehet kapni 5750 est is áááá
vagy, ha használttól nem vagy elretttenve, akkor ott a hd4850[/quote
neked van HD4850?]
De tényleg 18-19ezerért már van HD5670 azt vedd!
robika22: 5670 vagy 5570, de abból GDDR5-öst sztem.
de erre fáj a fogam , de húzós 30 k
Sapphire HD5750 1GB GDDR5
inkább 5670, de ha nyílt vagy használt termék felé is, akkor hd4850
a 4850 nem dx 11 es anyi bajom van vele,
De az 5670 meg olyan gyenge DX11 re hogy szinte nem is tudnád használni 😀
értem
De az 5670 meg olyan gyenge DX11 re hogy szinte nem is tudnád használni 😀
Akár mennyire is lenne pénzem(vagy nem lenne 😆😉, eszembe nem jutna minimum egy 5750/GTS450 - és hasonló teljesítményű kártyák - alatt akár csak gondolkozni is. 😜 Inkább gyűjtenék még lóvét egy darabig, és csak később vennék gépet, de legalább normálisat. 😃
nem tom hogy merül fel emberekben egy ilyen kérdés hogy a fent emlitett vga-t megvegyék már láttam hogy sokaknak ilyen van
ha valaki vga-t akar venni nézzen utána milyen is az beirod google pl 5570 teszt és kiadja mit tud am semmit mert nem valami jo kártya
Tehát ha komolyabb játékokkal akarsz foglalatoskodni, akkor most kell újat venned 😀
Azért kérdezem hogy tudjam mire számitsak mikor kell újjat vennem?😃
Sziasztok . VGA-t kell vennem, de nem tom milyet , elszállt a Gigabit 8500GT 512 es kártyám, de segítsetek milyet vegyek ebbe a masinába,
LAP-Asus P5Q se
Ram 2*1 Gb 1033Mhz.
proci
Intel Core 2 Duo E8500
Értelmes emberek írjanak, kb 15 hufot szánok most kártyára.
ilyesmiben gondolkodom, Msi N220GT-MD1G, remélem ti jártasabbak vagytok most a kártyák terén. mit hajt el a lapom, stb
Használt kártya szóba jöhet? Mert ilyen árkategóriában a te gépedhez illőt csak használtan lehet venni.
ez sem rosz de nem tom, mi az a OC .Gigabyte GF GT430 OC 1GB 128bit DDR3 PCI-E GV-N430OC-1GI
Nem zárkózom ell a használt cuccoktol sem , . ma már nem leszek meló van , am köszi a gyors reagálást mindenkinek. miben számit a kártyán a ram -DDR - 2_vagy ddr 3 ???
A memória sebességét befolyásolja a típus. Minél újabb technológia, annál magasabb effektív órajel, és vele együtt sávszélesség, illetve alacsonyabb fogyasztás. 😀 Egy 512MB GDDR3-mal szerelt 4850-est már lehet 15eFt körül találni Hardveraprón, én azt ajánlom. 😀
Köszi a segítséget, kicsit félek az Ati kártyáktól kb vagy 3-4 éve volt Ati kártyám utoljára.mindig szenvedtem vele. driver, játékok stb. halottam azóta jobb mint a nidia kártyák, és ár érték arányban is jobbak lettek??na most nem tom , jó az az ATI kártya??
GTX 460 1GB újabb játékoknál (crysis, dirt2, assassin's creed 2, esetleg metro 2033, force unleashed) 1920x1080 felbontásban milyen teljesítményt nyújt (úgy értem milyen beállítások mellett tudok élvezhetően játszani velük)
Nekem eddig az összes kompromisszum, amit kötnöm kellett a GTX460-nal, hogy Metro 2033 alatt ki kellett kapcsolni a PhysX-et, és az 4xMSAA helyett csak AAA élsimítást használtam. Azt leszámítva eddig minden FullHD-ban max beállításokon! 😀 Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy a komolyabb videokártyaigényes játékoknál néha nem árt, ha adok neki egy kis plusz kakaót, és 900-950MHz-en pörgetem. 😀
GTX 460 1GB újabb játékoknál (crysis, dirt2, assassin's creed 2, esetleg metro 2033, force unleashed) 1920x1080 felbontásban milyen teljesítményt nyújt (úgy értem milyen beállítások mellett tudok élvezhetően játszani velük)
így gondolom érthető...kérdezett és válaszoltak az urak.