XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ricko avatar
sztem se kompatibilis ha jól tom csak PS3 nál van ilyen gamepad x360 nincs és csak xbox joy-ja jó pc-hez igaza van Dragkingnak
0
0
0
0
no avatar
Asszem nem de ez akkora hülyeség mert így nem de az xbox joy pedig jó a pc-hez 😆
0
0
0
0
Creelien avatar
vettem egy pc-hez való gamepadot (usb-s), és azt kérdezném hogy kompatibilis-e az xbox360 arcade-dal?
0
0
0
0
no avatar
Nem is tudtam h most fog kijönni új box! 😆
Háát nm tom h meiket érdememsebb venni mert ahhogy mondtam nm is tudtam és nm ismerem!!!
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
melyiket érdemesebb venni ami júli 15.én jön ki..vagy az elitet..?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
GeForce 9500 GT írta:
Peterboy90 írta:
sziasztok! a hetekben fogok venni xbox360 elitet..és szeretnék egy két infot megtudni..
1. hogyan tudom rácsatlakoztatni a Monitoromra?
2. ha van rajta ethernet bemenet akkor, ha bedugom a net kábelt akkor megy a net a Boxon?
ez a fő két kérdésem..és ha kiflesseltetem akkor mennek rajta írott lemezek is?

az első két kérdésedre az útmutatóban találsz választ.

fő kérdés: igen

az én kérdésem:

Az írott filmek közül melyikeket lehet nézni boxon?

Ha jól tudom haverom a divixes vagyis 6-800megás filmeket nézi rajta de szerintem a hd ig filmeket is vinni. Szerintem bármilyen avit elvisz de lehet egyet se😆
0
0
0
0
Creelien avatar
Peterboy90 írta:
sziasztok! a hetekben fogok venni xbox360 elitet..és szeretnék egy két infot megtudni..
2. ha van rajta ethernet bemenet akkor, ha bedugom a net kábelt akkor megy a net a Boxon?

az első két kérdésedre az útmutatóban találsz választ.

fő kérdés: igen

az én kérdésem:

Az írott filmek közül melyikeket lehet nézni boxon?
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
0
0
0
0
mark513 avatar
MaliDual írta:
Csá. Nemrég az történt velem, hogy miközben box-on ment a játék, véletlenül megmozgattam a gépet és az olvasó a dvd-be szép nagy köröket csinált... :S Nah és az lenne a kérdésem. hogy lemezpolírozással meg lehet -e javítani a dvd-t vagy, mindenképpen újat kell venni? pls segítsetek

Hát a dvd-t dobhatod a kukába.
A leírásba is benne van ha a dvd lejátszóba tették dvd-t akkor használat közbe ne monzgasd különben annyi a dvd-nek.

Amúgy milyen dvd "volt" eredeti ? 😃
mert akkor szép 😃 pár ezer ft a kukába..😃

sajnos ezzel nem lehet már mit csinálni

Egy kérdés: Flashelt boxom van és írok rá játékokat eddig még ilyen nem volt de most ezt írta az eggyik játéknál (Borderlands Addon Pack)
"Ehez a játékhoz egy frissítés szükséges.

a.) frissíti most
b.) megszakítva

ettől nem lehet baja a flashelt játékoknak ha a frissítést választom?
mármint az nem lehet hogy az eddig lejátszott játékok nem fognak működni?

netet nem használok. egyszer még amikor vettem a boxot akkor a legelső játéknál is kellett frissíteni amit magától megcsinált a gép majd kikapcsolt majd ujraindult.
0
0
0
0
MaliDual avatar
Csá. Nemrég az történt velem, hogy miközben box-on ment a játék, véletlenül megmozgattam a gépet és az olvasó a dvd-be szép nagy köröket csinált... :S Nah és az lenne a kérdésem. hogy lemezpolírozással meg lehet -e javítani a dvd-t vagy, mindenképpen újat kell venni? pls segítsetek
0
0
0
0
no avatar
háát jah szinte minden tv-n van de az nm vmi jó ha oan tv-t kifogunk!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ja olyan hülyeség egy sima szar 20 éves tv-n is minden gond nélkül megy itt nincs ilyen kompatibilitás!
0
0
0
0
mark513 avatar
de melyik tv-hez nem jó a box ? 😃
sztem szinte minden tv-vel jó amin van scrat csatlakozó
még az én régi tvimen is
0
0
0
0
Creelien avatar
dragking írta:
Ez attól is függ h hol veszed a box-ot!

http://www.playnavigator.hu/
0
0
0
0
no avatar
Ez attól is függ h hol veszed a box-ot!
0
0
0
0
Creelien avatar
ha a tv-hez nem jó a box akkor 8 napon belül visszaveszik?
0
0
0
0
no avatar
mark513 írta:
dragking írta:
GeForce 9500 GT írta:
Ha a GameXCopy nevű programmal egy eredeti játékot másolok akkor az a játék futni fog egy Flash nélküli boxon?

Szerintem mind1 h mivel írod át a game-t nm fog menni ha nincs ki Flash-ve!
Mert az eredeti game-k megvannak jelölve vmivel az alján!
Szal sztem inkább Flash és utánna írd át!

Igaza van.
vagy kiflasheled és akkor minden játék ingyenvan de nem netezhecc vagy pedig nem flasheled ki de 10.000 egy game
(egy új game)

Igen csak a DL DVD-t kell megvenned ha kiakarod írni!
Esetleg ha vmivel naon akarsz játszani neten akk letöltöd!

Am nemkrisz11 fogalmam sincs h az mire jó!
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Lenne egy fontos kérédésem...az xbox 360 flashel kapcsolatban...ha ki van flashelve a box, mennek rajta a backup(írott) lemezek...eddíg értem, de mire jó a wave updater és mikor kell használni? ezt nagyon nem értem...valaki magyaráza el mert éppen most flahelik a boxom
0
0
0
0
mark513 avatar
dragking írta:
GeForce 9500 GT írta:
Ha a GameXCopy nevű programmal egy eredeti játékot másolok akkor az a játék futni fog egy Flash nélküli boxon?

Igaza van.
vagy kiflasheled és akkor minden játék ingyenvan de nem netezhecc vagy pedig nem flasheled ki de 10.000 egy game
(egy új game)
0
0
0
0
no avatar
GeForce 9500 GT írta:

0
0
0
0
mark513 avatar
R0x0r írta:
Az igaz hogy hogy olcsóbb de találtam egy olyat hogy Xbox 360 Arcade 3 játék + 20 giga, és kicsit lejjebb mentem és láttam hogy 250 gigát lehet venni külön. És maga a box 50 ezer + a vinyó külön 25 rongy. És sztem jobban megérné az árát ez így

Miért lenne olcsóbb????
hát egy elitet már vehecc 65.000-ért csak ne a corába nézd az árakat meg az ilyen boltokban hanem direkt boxot árusító helyeken.

és mi az a 3 játék? gagyi batman lego pure 😃D
0
0
0
0
Creelien avatar
0
0
0
0
R0x0r avatar
Az igaz hogy hogy olcsóbb de találtam egy olyat hogy Xbox 360 Arcade 3 játék + 20 giga, és kicsit lejjebb mentem és láttam hogy 250 gigát lehet venni külön. És maga a box 50 ezer + a vinyó külön 25 rongy. És sztem jobban megérné az árát ez így
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Elittel olcsóbban kijözss és az nem lehet 3ledes 😀
0
0
0
0
R0x0r avatar
Szerintetek megérné az ha vennék egy arcade Xboxot plusz hozzá egy 250 gigás vinyót?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Pidi írta:
Hello.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy xbox-os játékokhoz (eredeti) borítót honét tudnák letölteni?

Beírod a google képkeresőjébe hogy ..... xbox dvd cover
0
0
0
0
no avatar
Hello.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy xbox-os játékokhoz (eredeti) borítót honét tudnák letölteni?
0
0
0
0
Creelien avatar
0
0
0
0
melich3 avatar
ken7 írta:
az xbox-on nem akad a játék ? és az arcade az elite és a prémium miben különbözik?

nem nem akad a játék!
arcade: nincs beépített merevlemeze, tehát játék közben pörgeti a lemezt->hangosabb.
premium: van beépített merevlemez, nem nay kb 20GB-s
elite:ilyen van nekem is , 120GB-s winyó, fekete
super elite: 250gb-s winyó
0
0
0
0
no avatar
figyelj az xbox-on nm akad a game!
Eseleg ha naon karcos a cd és az olvasó is szarakszik!
am meg h mi a különbség nos erre már válaszoltunk visszább olvass vissza!
0
0
0
0
ken7 avatar
az xbox-on nem akad a játék ? és az arcade az elite és a prémium miben különbözik?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
sztem arra gondolt h beszámítják-e annyiért. Am nemtom de szerintem még mindig jobb ha eladod valakinek+adsz hozzá kábeltmem cardot, játékokat esetleg. boltba inkább csal alkatrésznek veszik be bár attól is függ melyik verzió...
0
0
0
0
no avatar
a bolttól is függ h beszámítanak-e de xbox-t veszel 5-10E ft-ért?😲
0
0
0
0
zola1995 avatar
ja azt tom h nem adnak érte többet
csak h ha vennék egy xboxot kb 5-10 kért szntetek beszámitanák?
0
0
0
0
no avatar
sztem is add el a ps2-t nm fognak sokat adni!
Adnak majd érte egy jó 10E-15E-t és légy boldog!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
zola1995 írta:
olyat lehet konzol boltokba, hogy ha veszek pl egy xbox360at akkor be lehet számitani egy ps2-t?
nemtom, de ps2 ért nem adnak túl sokat...akk inkább add el vkinek
0
0
0
0
zola1995 avatar
olyat lehet konzol boltokba, hogy ha veszek pl egy xbox360at akkor be lehet számitani egy ps2-t?
0
0
0
0
Creelien avatar
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
MEgvan az Xboxom, most flasheli az ismerős😃

Végigjártam a boltokat...Arcade alap gameval Mediaban 50ezer, Mammutban 60ezer ugyan az...egy kis boltban pedig 43ezer...beszarás...
0
0
0
0
Creelien avatar
0
0
0
0
no avatar
Azt olvastam hogy ha stealth patches a jaték akkor lehet neten is játszani.
De ez mit jelent hogy stealth patches
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
annyi h nekell az xboxra net,és akkor nem bannolnak...
0
0
0
0
weapon master avatar
stem aki xBox-ot akar venni vegyén elitet mer az a legjobb nekem is az van... sztem nem érdemes flash-elteni mer rajtam kivül még 12 osztálytársamnak van xBox-ja és azok mind flash-eltették 12/10-et bannoltal LIVERÓL ugyhogy én nem flasheltetem ki az tutkó stztem ti se tegyétek...(de ez a ti döntésetek)
0
0
0
0
Creelien avatar
és ha nem jó a tv-hez akkor mi van?
0
0
0
0
R0x0r avatar
argep.hu 😉
De megpróbálom rászedni muterékat hogy vegyem ki a pézzemet oszt még ha asztat kivénne kend én 😆 akko simán megtudná venni e vazze 😆😆😆
0
0
0
0
Creelien avatar
hali.

egy arcade konzolt vennék (játék ne járjon hozzá) és erre van 44.000 Ft-om. melyik oldalon lehet (kiszállítással együtt) megrendelni a legolcsóbban?
és ha nem jó a tv-hez akkor visszaveszik?
konzolokszervize és a gamestop nem jó mert ott nem elég a pénz.
0
0
0
0
no avatar
Hello. Akkor pontosan, hogy is van ez a netes játék (Angliás regisztrálással)?
Meg milyen írott játékokkal tudok játszani? Mindegyikkel lehetne?
0
0
0
0
no avatar
Igen Hitoshi ott mehetsz de Magyarországon nm!
Am Pidi nm tom!
0
0
0
0
no avatar
Nem tudja valaki hogy hol lehet olyan új xbox-ot venni ami flash-es és még van rá gari?
Mert ahol én néztem elfogyott.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
ha Angliába regisztrálsz akkor felmehetsz live-ra
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció