Az nagyon nem jó ha a táp felülről szív mármint alul van s fentről szív mivel a VGA-val elszívják egymástól a levegőt s ezáltal mind a 2 jobban hevül, átha mégha 2/3 forróbb fejű VGA-d van, akkor lessz ám csak grill party + az alsó tápos házak azért is vannak (jobban) megemelve hogy a táp alulról kaphassa a levegőt.
Én a felső tápos házamban megakarom fordítani a tápot, vagyis maradna felül, de felülről is szívna 😀
Azt ugye tudod, hogy az a ventilátor szív? így beszívja a videokaritól a meleg levegőt meg hát a port is, mi éppen ott kering a táp körül. Viszont ha lefelé fordítod, a házban van egy porszűrő, így nem juthat be a por, ráadásul a gépház alatt lényegesen hűvösebb van, mint belül. 😀 De te tudod. 😜
Tesla GoD írta:
majd ha szerzek 1 megszomorodott kábelt a fényképezőgéphez, akko teszek fel pár képet, bár jelenleg a kockasarkomat különféle nem használt, többnyire régi alkatrészek töltik ki+ ez a szemét amiről most írok😂
Csak hogy nekem a másik sorokban van azt asztaltól az alkatrész arzenálom.
de neked van géped is, nekem meg szegénynek még a helyét is ócskaságok töltik ki😞
Tesla GoD írta:
majd ha szerzek 1 megszomorodott kábelt a fényképezőgéphez, akko teszek fel pár képet, bár jelenleg a kockasarkomat különféle nem használt, többnyire régi alkatrészek töltik ki+ ez a szemét amiről most írok😂
Úgy bírom mikor mindenki oda írja hogy "bocs a minőségért", mintha annyira nagy katasztrófa lenne hogy 2 mp -s telóval vagy mitudomén mivel van csinálva, és ezért a kép kissebb a megszokottnál.. -.- 😃 Ugyan úgy látni mi van rajta, szerintem senki nem harapja le a fejetek ha telefonnal csináltok képet. 😆
Jó kis modem 😆 sokszor esett már nagyokat😆
Nekem ami a képen van az rohadt nagy rend
küldjek képet az én rendetlenségemről?😆 Igaz már az nagyon brutális😆
Én ha összepakolok,akkor semmit sem találok. igy most minden itt van és megtalálom ha kell,meg ha összepakolok,2 naő múlva ugyanakkora rendetlenség van 😃
Am Kmisi egyforma a modemünk 😃
Almos, ebben profi vagy! 😃
Maradjon is így. 😀
Egyébként egy kis rendetlenség nekem is kell, ugyanis az a fajta vagyok, aki ha rendet rak, semmit sem talál! 😆 Rendetlenségnél is így van, de akkor legalább jól kikáromkodom magam miközben szanaszét dobálom a keresett tárgyon való dolgokat! 😆
kmisi99: Hát az én képem elkészítésének ideje alatt is éppen rendetlenség uralkodott az asztalomon, de a tiédhez képest az enyém kisdobos. 😆
Amúgy frankó sarok! 😃
Finomak azok! 😃
Egyébként van egy egész energiaital doboz gyűjteményem! 😃
Nekem is van gyűjteményem 😃 Majd rakok fel a profilodhoz egy képet 😃
Egyébként van egy egész energiaital doboz gyűjteményem! 😃
Én a felső tápos házamban megakarom fordítani a tápot, vagyis maradna felül, de felülről is szívna 😀
De rajta szokott lenni, csak így jobban mutat.😂
Felvághatsz, hogy mi van benne...😆😆
Ez csak egy középkategóriás gép.😂
Jó lenne nekem is egy ilyen középkategóriás 😆
Ez csak egy középkategóriás gép.😂
Attól még nagyon jó!😆
Szép kis sarkok 😃 nekem is már egy jó monitor kellene.
Akkor én mit mondjak?!😆
az én képem vga kamerával lett😆
amúgy a te képed amit fölraktál mért nem tudom megnézni?
bocsi a minőség miatt...2mp-s teló kamerával csináltam
Úristen meddig kell felnéznek hogy láthasd a monitort?😆
Agybol hasznalom legtobbszor, vezeteknelkuli eger+billentyuzettel. 😆
Thug, szerintem helytakarekossag miatt van, h sarokba rendezkedunk elsosorban, aztan onnan terjeszkedunk szejjel, szepen lassan, de biztosan. ^^
Citromos borsodi láttán még meg is tetszett a kép! 😆
[LINK]
Amúgy csapasd, kíváncsi vagyok. 😃
Nekem ami a képen van az rohadt nagy rend
küldjek képet az én rendetlenségemről?😆 Igaz már az nagyon brutális😆
Majd nézzétek meg,hogy nálam milyen rend van😃
Am Kmisi egyforma a modemünk 😃
Maradjon is így. 😀
Egyébként egy kis rendetlenség nekem is kell, ugyanis az a fajta vagyok, aki ha rendet rak, semmit sem talál! 😆 Rendetlenségnél is így van, de akkor legalább jól kikáromkodom magam miközben szanaszét dobálom a keresett tárgyon való dolgokat! 😆
gyönyörűen van bevágva az összes cucc a polcra😂
Van amikor már kifele folyik😆 Engem a rendetlenség nem zavar csak akkor rakok rendet ha anyámat zavarja😆
Amúgy frankó sarok! 😃
gyönyörűen van bevágva az összes cucc a polcra😂
Van amikor már kifele folyik😆 Engem a rendetlenség nem zavar csak akkor rakok rendet ha anyámat zavarja😆
TEtszik a téma is, csak ne legyen sok off.