@X9K338DA: Szeretem, jó vele nosztalgiázni de jó erőben kell lenni a mozgatásához 😄 .
Mikor mi, de a "mik" most a raktárban vannak. Vagy egy 486 DX2 66MHz -es gép, vagy egy Pentium III 800MHz egy Gainward Dragon 3000 -rel (Voodoo II 12MB), vagy egy 400MHz -es Celeron Voodoo 3 2000 -rel, vagy egy húzott Athlon XP 2500+ GeForce 4 Ti 4800SE -vel, esetleg egy AGP -s 6600GT -vel. Néha napján egy Compaq PIII 600MHz -es egybegép is ráficcen, de kötöttem már rá XBox 360 -at is.
@xCube: Az ott egy Lian Li Y70? Vagy még a 60-as?
U.I. jah... már látom a profilodnál...😅
Már olyan keveset járok az oldalra hogy el is felejtettem hogy van ilyen opció 🤣
@xCube: A TV az csak filmezésre és F1 nézésre van ott (nem lenne jó a géphez mivel elég alap felszereltségű a monitorokhoz képest: FHD, 60Hz, nincs HDR és nagyon alap a képernyő minősége, ja és 2016-os modell).
@yugiohyugiohzebuyug: Néha én is úgy gondolom, hogy lehetne egy kicsit nagyobb is az asztal. Szerencsére, mire megvettem (4 hónap nézegetés után), addigra kb 20ezer forinttal olcsóbban tudtam beszerezni🙂
A költözés után egyelőre így állt össze a fő PC -m helye. Idén venni fogok egy új asztalt és egy hozzá passzoló fiókos konténert, a PC majd azon fog állni, ez átmeneti megoldás jelenleg. Ez az asztal majd átmegy a gyűjteményes / retro szobába, ami jelenleg még kisebb katasztrófa kategóriában versenyzik, már ami a rendet illeti.
Vannak am szep kockasarkak... Nekem egy kis egyszeru sarkam van, annyi , hogy a gepet szerintem leteszem majd a foldre, ha raveszem magam arra az idoigenyes 5 perces feladatra.. 😀
azért nem semmi ! gyönyörű szép bőr ülésünk volt a kocsinkban !és milyen jó lett volna ,ha előbb jön neked ez a kreatív ötlet ! ISTEN az atyám,hogy beszerzek egy frankó ülést !komolyan !bontásból miért ne !😀 egy jó gamerszék 500-600 sőt több font ! de egy sport bőr ülés bontott felcsavart verdából !😀 kb az is
/ újonnan meg kb 1-2 ezer... / de ... milyen lenne már egy Merci ülésben játszani 😀
Approx ! menj már !
ez most KOMOLY ! tényleg szeret gépezni ! ???gamer ! nincs egy nővére vagy bari nője ??? Te nem,hogy az Isten lábát .. Te már a nyakába ülsz !!!
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Bocsi !beindultam... a sarok..pöpec!Tetszikelem !
A képeken a saját gépsarkunk a párommal . Bal monitor a VAS1 de csalós mert a gép viszont jobbról van a szekrényen. A jobb monitor a VAS2 ami viszont a fent van a monitorok feletti polcon. Alul pedig a legrégebbi retró gépünk ami még tökéletesen működik. Az pedig a VAS2-vel osztozik a monitoron auto inputtal...
assassinangel:Köszönöm! 😀
Időzíteni sajnos nem lehet, egy egyszerű "APA1616"-os távirányító van hozzá, de mondjuk felesleges is -szvsz.-, mert éjjel lámpaoltáskor ez is le van kapcsolva, de valószínű bírná az egész éjjeli lehalványított égést is 😀
A ragasztást meg talán jobb lett volna pillanatragasztóval, vagy melegragasztóval pótolni 😜 😃
jól néz ki nagyon !😀 mindegyik színnel pöpec a sarkod !egyszer beszereztem egy ilyen led sort...na az első héten haza vágtam !😀,mert a ragasztás felengedett, kapoccsal akartam rögzíteni és jól tönkre ment !ezt még időre is tudod beállítani igaz ?😀 az orange szin nagyon bejött nekem !
Mikor mi, de a "mik" most a raktárban vannak. Vagy egy 486 DX2 66MHz -es gép, vagy egy Pentium III 800MHz egy Gainward Dragon 3000 -rel (Voodoo II 12MB), vagy egy 400MHz -es Celeron Voodoo 3 2000 -rel, vagy egy húzott Athlon XP 2500+ GeForce 4 Ti 4800SE -vel, esetleg egy AGP -s 6600GT -vel. Néha napján egy Compaq PIII 600MHz -es egybegép is ráficcen, de kötöttem már rá XBox 360 -at is.
U.I. jah... már látom a profilodnál...😅
Már olyan keveset járok az oldalra hogy el is felejtettem hogy van ilyen opció 🤣
Így készült: https://youtu.be/IpihM50rKDQ
Első szép poros volt 😃
Sajnos a kép megjelenítése URL linkről nem műkszik még mindig...
olyan jaj de leülnék játszani egyet!
2 kep belulrol is:
Világos
Sötét
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…2#c3414301
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…2#c3408172
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…2#c3402570
Most egy kis update bentről:
Bekerült egy apró VGA:
Illetve még egy RAM modul:
Itt pedig a TV konzolokkal:
azért nem semmi ! gyönyörű szép bőr ülésünk volt a kocsinkban !és milyen jó lett volna ,ha előbb jön neked ez a kreatív ötlet ! ISTEN az atyám,hogy beszerzek egy frankó ülést !komolyan !bontásból miért ne !😀 egy jó gamerszék 500-600 sőt több font ! de egy sport bőr ülés bontott felcsavart verdából !😀 kb az is
/ újonnan meg kb 1-2 ezer... / de ... milyen lenne már egy Merci ülésben játszani 😀
Szerintem nem ide akartad irni.😃
(bocsi a rendetlenségért, azóta már meg lett szüntetve 😃 )
ez most KOMOLY ! tényleg szeret gépezni ! ???gamer ! nincs egy nővére vagy bari nője ??? Te nem,hogy az Isten lábát .. Te már a nyakába ülsz !!!
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Bocsi !beindultam... a sarok..pöpec!Tetszikelem !
Időzíteni sajnos nem lehet, egy egyszerű "APA1616"-os távirányító van hozzá, de mondjuk felesleges is -szvsz.-, mert éjjel lámpaoltáskor ez is le van kapcsolva, de valószínű bírná az egész éjjeli lehalványított égést is 😀
A ragasztást meg talán jobb lett volna pillanatragasztóval, vagy melegragasztóval pótolni 😜 😃
Természetesen ha már LED, legyen kövér, így RGB lett belőle 😀
Járt hozzá egy 24 gombos távirányító is, melyen szabályozható a fényerő, valamint 4 darab, előre programozott mód is kapcsolható. 😀