nekem eddig annyi bajom a win 7 -el hogy telepítésnél valami error code:valamit kiírt de azt azért mert húzva volt a proci. visszavettem mindent alapra és simán fölment. az ikszpét veri szerintem.
nekem xp-m van sztem az is marad még egy jó ideig...anno majdnem megvettem win7-et eredetibe, ugy gondoltam amíg mennek a progik xp-n én addig azt használok
Csá All Tudom hogy nem ide tartozik....Csak nekem lenne egy Gondom a Win 7 el....Amikor ELjön az a rész hogy Fájlok kibontása...megfagy a telepitö....Haveromnak jó volt a telepitöLaughing soft....Pls Help me....Nem lehet hogy valami a BIOS-ban van elálitva?Help plsSmileyKöszönöm
Hát nekem is nagyon bejött a win7 abban az 1 órában amíg fennt volt. 😆 Úgy kezdődött hogy nem ismerte fel a hangkarit (Creative SB Audigy SE) de nem azzal volt a gond hanem azzal a driverrel amit csináltak hozzá, XPn a hangzás 5.1 el ver mindent, win7en meg kegyetlen szar. Másik videókártyánál felrakta a drivert, ***án, de fel akartam rakni legújabb ATi CCC-t, driverrel, aztmá nemigen komálta, ja és a végleges MSDVD-s win7el csináltam. Szal XP marad, de igaza van win7 pártiaknak tényleg jó, de driverkezelésbe 1 kupac szar. 😀
Help me Pls Nekem A Windows 7-el lenne gondom....Amikor eljutok a Fájlok Kibontásához lefagy minden...Az az érdekes hogy havernak megy.............Pedig neki Gyengébb gépe van......Valaki helpme...SmileyThxLaughing soft:Laughing softD
sacpatrik: akkor te nagyon nagy tévedésbe vagy mert a undercover fut az xp-n még a shift is ja és nincs olyan játék ami ne futna az xp-n 😉 de viszont van olyan játék ami nem fut a win7-en 😉
én rájöttem sokkal jobb a win7
ámmeg nemfogok rinyálni mer szinte mindenki mondja,hogy Win7 en többminden fut mint Xp-n
mondok egy példát
Undercover XP-n else indul Win7 en egyböl megy 😆
ennyih😃
az igaz hogy Drivereket a win7 maga fölteszi, de ezért nincs benne semmi élvezet 😉 speciel nekem a win 7 nem ismerte föl a hangkártyámat és úgy kellett hozzá a neten Drivert keresnem :S nah ???
az XP egy nayg kalap szar ezt ma tudtam meg 22perce kb.
pfujj mennyire utállok Drivereekt raqkni ezért inkbbb most rakom a win7 et és keresek rá témát vagy varilom! 😆
nekem sokáig XP volt fönt kb 3 évig 😉 igaz hogy a Win7 grafikailag felülmúlj az XP-t de elég sokat csökkent a gép teljesítményéből, szóval az Xp jobb 😃
de még nagyon régen ( nem olyan rlgen apám rakta össze ezt a gépet kicsit szarabb cuccokkal és szlinapomra kaptam és nekem akkor megvolt csinálva mer XP-m volt 😆
nemadott semmit de már nemis kell
mer a win7 et rakom fel most per pill
thug85 írta: sacpatrik: A Vista egy vicc! A Microsoft egyik legnagyobb tévedése! Ha csak a kinézet miatt akarod használni, akkor inkább maradj az XP-nél, és tegyél hozzá Vista skint! Jobban jársz!
sacpatrik: A Vista egy vicc! A Microsoft egyik legnagyobb tévedése! Ha csak a kinézet miatt akarod használni, akkor inkább maradj az XP-nél, és tegyél hozzá Vista skint! Jobban jársz!
sacpatrik írta:
Majd kiderül!!!! Probálkozni lehet!
Lehet tökre bejön lehet csalódok!
Minden kifog derülni!! 😆
este majd irok ebbe a forumba,hogy hogy döntök
Fel ne rakd már azt a hulladék vistat kell neki min 2gb ram csak az oprendszernek meg néhány programnak a win 7 nek meg kb 1,3 sokkal jobb a 7 nehogy a kinézet miatt kínozd magad a win 7 re is van 250000 féle téma
Van két oszt. társam, akik szidják a Windows7-et. Értitek, az egyik még kisem próbálta, a másik meg volt olyan hülye, hogy a gyenge gépére 64 biteset szedett le, de mindkettőjük szerint szar a Windows 7..Szóval az ilyentől fejbe tudnám lőni magam..😀 közben meg nem bírják felfogni, hogy miért jó a
Windows 7. Mindegyik azt hiszi, hogy csak kűlsőben változott meg, semmivel sem tud többet mint a régi "jó" XP..Egy kis tesztet csináltam is: míg régen XP-t használtam, naponta 2x-3x is lefagyott a gép. Win7 már nyár óta fentvan a gépen, a büdös életben egyszer sem fagyott le..😀 De ez csak az egyik jó tulajdonsága.
super88 írta:
engem nagyon nem tudott megfogni winseven sőt...
Az lehet, mar le is irtad ezt parszor itt, viszont mar mi is leirtuk itt paran parszor, h miert is jobb a W7 es h neked, meg a veled 1 velemenyen levoknel mi is lehet a gond. Csak olvasgass vissza picit ! THX ! 😆 😉
kiprobaltam a win7-t de nem nagyon tetszett a gépemnek :S
vmikor nem kapcsolt be a monitor,tudjátok out of range-l holott már előtte bekapcsolt meg ienek :S a hangkártyámmal nem tud semmit se kezdeni szal...maradok a jó öreg xp-nél 😃
Akinek csak jatekra kell, annak elegendo a Home Premium valtozat. A Prof. es az Ulitmate ugyanis a plussz szolgaltatasaival csak feleslegesen "enne" a RAM-mot. Akinek van eleg RAM-ja ( min. 4Gb) , az a W7-H.P. 64-bitet valassza ! 😉
nemtom 1eseknek miéprt nemjó a win7, tényleg .. 😆 nemtom miért nem mükszik rendesen.. mind1 nekem is az van mint thugnak 😀 teljesen jó...
külben én 2012ről tok 😆
[LINK]
sokmindenkinek van gondja vele 😃😃 Nekem Vista van és semmi gondom vele 😜😜
semmi gond nincs vele.Csak nemárt mindent feltelepíteni a gépre ami szükséges hogy működjön,Nekem se az rc vel sem az rtm el nem volt gondom
sokmindenkinek van gondja vele 😃😃 Nekem Vista van és semmi gondom vele 😜😜
És kipróbáltad már a 7-et?? Mert ha még nem, és felrakod, rögtön megváltozik a véleményed...
ámmeg nemfogok rinyálni mer szinte mindenki mondja,hogy Win7 en többminden fut mint Xp-n
mondok egy példát
Undercover XP-n else indul Win7 en egyböl megy 😆
ennyih😃
Mer a kinézetet jobb annak de szarabb! 😆
az XP egy nayg kalap szar ezt ma tudtam meg 22perce kb.
pfujj mennyire utállok Drivereekt raqkni ezért inkbbb most rakom a win7 et és keresek rá témát vagy varilom! 😆
nemadott semmit de már nemis kell
mer a win7 et rakom fel most per pill
Vagy honnan tudok leszedni témákat?
sacpatrik: A Vista egy vicc! A Microsoft egyik legnagyobb tévedése! Ha csak a kinézet miatt akarod használni, akkor inkább maradj az XP-nél, és tegyél hozzá Vista skint! Jobban jársz!
Teljesen egyetértek thuggal!
Majd kiderül!!!! Probálkozni lehet!
Minden kifog derülni!! 😆
Fel ne rakd már azt a hulladék vistat kell neki min 2gb ram csak az oprendszernek meg néhány programnak a win 7 nek meg kb 1,3 sokkal jobb a 7 nehogy a kinézet miatt kínozd magad a win 7 re is van 250000 féle téma
Minden kifog derülni!! 😆
Mer jobban teccik!! 😆
Windows 7. Mindegyik azt hiszi, hogy csak kűlsőben változott meg, semmivel sem tud többet mint a régi "jó" XP..Egy kis tesztet csináltam is: míg régen XP-t használtam, naponta 2x-3x is lefagyott a gép. Win7 már nyár óta fentvan a gépen, a büdös életben egyszer sem fagyott le..😀 De ez csak az egyik jó tulajdonsága.
engem nagyon nem tudott megfogni winseven sőt...
Az lehet, mar le is irtad ezt parszor itt, viszont mar mi is leirtuk itt paran parszor, h miert is jobb a W7 es h neked, meg a veled 1 velemenyen levoknel mi is lehet a gond. Csak olvasgass vissza picit ! THX ! 😆 😉
vmikor nem kapcsolt be a monitor,tudjátok out of range-l holott már előtte bekapcsolt meg ienek :S a hangkártyámmal nem tud semmit se kezdeni szal...maradok a jó öreg xp-nél 😃
külben én 2012ről tok 😆
[LINK]