Engemet már meg is rázott az áram gépház-on keresztül egyszer. Azóta van egy vékony lánccal hozzá kötve a radiátor hoz. na akkor majdnem belerugtam mikor meg rázot de azóta nem rázzot meg egyszer se miota hozzá van kötve a radiátorhoz.
egyszer ideges voltam még a régi kedvenc gépemre (már nincs meg😢) mert valami nem tetszett neki és nem akart indulni több probálkozás után sem ugyhogy leszedtem a ház oldalát és belerugtam egyett a videokari kornyékére... elszámoltam tizig és megprobáltam bekapcsolni... ÉS MEGJAVULT... 😲
én nem vertem még szét de mikor vettem egy 6 ezer Ft-s billentyűzetet rá 2 napra rá burítottam véletlenül a vizet és azt hittem elúszot 6 ezer ft aztán vissza vittem hogy rossz meg se nézte az ürge hogy mi a baja ha nem adott helyette egy másikat😂
hector maio írta:
Én ezért váltok 1évente bill-t a gombok vagy el kopnak vagy beszarik a space meg teli morzsázom 😃 én 800Ft-ért veszem őket 😃 tök átlagos és még multimédiás gombok is vannak rajta 😃
Nekem 5 éve van meg a mostani vezeték nélküli Labtec, nagyon kényelmes, azon kívül h az 1ik lábát még fiatal korában letörtem, semmi baja, kopni is csak a tenyerem alatt kopott ki kicsit az alja. A kosz meg kb. évente kipucolom belőle.
Én ezért váltok 1évente bill-t a gombok vagy el kopnak vagy beszarik a space meg teli morzsázom 😃 én 800Ft-ért veszem őket 😃 tök átlagos és még multimédiás gombok is vannak rajta 😃
Nekem régi billentyűzetem-en kevés dolog látszódott annyira széthasználtam fél vagy egy év alatt😃
A,S,D asszem nem is látszódtak meg a W se asszem, ja az E,Ctrl is kopott volt😃
Bár ezeken nem csodálkozok mivel majdnem minden játékban létfontosságuak ezek , E fegyver váltás - CS 😃 , W,A,S,D Dragon age , san andreas meg itt is cs😃 , Ctrl meg cxsakis san andreas mivel annyit speedboost-oltam😃
Lényegében amúgy nem , nem vertem szét a gépem😃
én csak egyszer vertem szét 2 éve de megbántam drága muri volt😞akkor egy 5000+ AMD proci egy AMD radeon HD 3850 512 MB vid kari 2 giga 800MHZ ram volt benne de mind kukalett 😞 ja nem a gép ház egyik oldala pont nem volt fent az meg maradt az lett a mostani egérpadom alátéte😀
whiplaser írta:
én eddig két ugyan olyan billet ütöttem széllyel 😆 5 k-s billek voltak 😜 má a monitort és megpofoztam egyszer kétszer 😆 ediig meg talán a belsö cuccokat ha nem pofoztam 😆
Na én ezért nem veszek drága billentyűt mert régen 1 billentyűmbe bele ütöttem és ki repült 1 gomb ezért olyan ideges lettem hogy szana-szét vertem 😃 ez 2éve volt azóta már csak kurva anyázok csak az a szar amikor vannak otthon és nem tudom ki ereszteni a gőzt mert meghallja meg mikor nagyon ideges vagyok bele ütök ököllel a falba 😃
én eddig két ugyan olyan billet ütöttem széllyel 😆 5 k-s billek voltak 😜 má a monitort és megpofoztam egyszer kétszer 😆 ediig meg talán a belsö cuccokat ha nem pofoztam 😆
amikor nekem még régen egy laptopom volt, akkor bedühödtem rá, mert multiztam rajta, én öltem a legtöbbet (crossfire játékban) aztán egyszer csak kifagyott a játék, újraindult a gép. ettől olyan dühös lettem, de nem akartam szétverni, hogy elmentem a szoba túlsó végébe, ahol 2 asztal van egymással szemben, az egyikre vannak polcok erősítve így az asztal fölé. na abba az asztalba beleütöttem, amitől az ahhoz erősített polcok leeslek, tele tankönyvekkel, papírral, tollakkal, RAJZSZÖGEKKEL minden szarral, leesett, egyenesen rám, meg a szembe lévő asztalra, amiből letölt egy darab. azon túl hogy letört az új asztalból egy darab, minden ami a polcon volt szétszóródott a földön, és bele léptem a rajzszögekbe. A gép megúszta én nem.... 😃
Én a régi gépemet vertem szét elég rendesen😃
Az eleje ahol van dvd iró rejtő vagy mi azt zúztam szét és az LCD kijelzőt hülyítettem meg a bal-jobb horoggal 😆! Egy két műanyag darab hevert a VGA-án 😃 A tápom hátulja bevan horpadva. És a házam elejét is sikerült már egy szerelésnél letépni 😃😃. Sikerült billentyűzetet is addig ütni amíg repkedtek a gombok(Leginkább a Space dobott egy szaltót a levegőbe.) Aztán lett egy G15 és azt nem mertem püfölni így áttértem az egérre ami tönkre is ment. Nem kattintót össze-vissza mozgót és a görgő is beragadt! Hangszóróba is belevertem ököllel és az asztalt sem kíméltem!
Amióta jobb cuccok lettek megkíméltem kicsit de vissza eső vagyok és terrorizálom a gépet még mindig 😜
Azért a G15 még egész jól bírja nem repül belőle semmi.(Egyenlőre)
Én még a nagyon régi gépemet rugdostam mert annyira lassú volt igaz nem lett baja, jah meg egyszer lol-oztam és már elegem volt aztán ráb*sztam az asztal sarkára és letört😃
Amúgy akinek van 1 kis ideje olvassa vissza az elmúlt 22oldalt én szakadtam a röhögéstől 😆
hardX: Én is a régi gépes cuccaimat szeretem át "tanulmányozni" szétverem és megnézem mi van benne benne bár lehetne belőle tök jó "kiállítást" is csinálni 😃
A régi gépemet kicsit ütöttem, el is romlott benne a DVD író/lejátszó. A mostanit nem bántom, annál inkább az egereket, idén már ez a 4.. Ugyanis ez a k**** k****** T-home, nem képes a nap 24 órájában biztosítani az internetkapcsolatot, ugyanis elég gyakran megszakadt a régi modemmel amit kb. 2 hónapja a szék kartámlájához ütögettem, melynek köszönhetően elromlott benne a hűtés, ezért nem tudtam kapcsolódni. Raktam rá hideg vizes zacskót, ekkor jobban működött, mint az eredeti hűtőjével. 😆 Azóta kaptam új modemet, de míly meglepő módon, azzal is megszakad az internet kapcsolat, bár jelentősen ritkábban.(naponta 1-2-szer). Amit elfelejtettem megemlíteni, hogy a 7-8 éves billentyűzetemnek semmi baja, pedig ököllel igencsak bele szoktam ütni, mikor még a régi modemem volt. 😆😆😆
Én csak a hangfalat verem mert néha elmegy a hang és ha beleütök egyet akkor visszajön ha az se jön be akkor megtépem a kábelt attól tuti mindig visszajön 😃 meg anyázok mást nem nagyon csinálok 😃
igen vertem😃
még a régi p3 as tdr 2000 el toltam és állandoan kilépett játék közben
én meg behuztam 1 et az oldalába😃
aztán meg kb sirtam h nehogy elkurjam😃
jó azt hozzáteszem voltam kb 12 éves
a másik alkalom meg h vmi zörgött a gépben és nem tudtam rájönni h mi vagy a winyo vagy a táp
és vmiért vagy vki miatt kurva ideges voltam és bekapcsoltam és elkezdett zörögni és fogtam a csavarhuzott és adtam a winyonak😃
az más kérdés h a winyot aztán visszavittem garival és kicserélték😃
Nem vertem szét MÉG 1 gépet sem inkabb az asztalt ütöttem meg a falat is de azért egyszer én is ráb@sztam 1-et gépre be is horpadt az ötéstől de nem nagyon amikor az egérre b@sztam rá akkor az meg tisztázatlan körülmények között el kezdett breakelni
nekem annyi szerencsém volt hogy akkoriban akartam új egeret venni szóval hamarabb lett meg😃 de azóta nem ütlegelem a gépet nem éri meg meg semmi értelme ...😆
😆 ez az eredetinél akkor is ijesztőbb szerintem 😆..ezt hogy egy játék közbe bevillan egy ijesztő kép meg egy rohadt hangos visítás már eljátszották velem 😆 a vége az lett hogy csak nyugiba ültem azt hitték hogy sokkot kaptam aztán valamit mondtam és a végén ők kaptak majdnem szívrohamot 😆 😆 😆 😆 😆 😆..oltári nagyot röhögtem 😆
A,S,D asszem nem is látszódtak meg a W se asszem, ja az E,Ctrl is kopott volt😃
Bár ezeken nem csodálkozok mivel majdnem minden játékban létfontosságuak ezek , E fegyver váltás - CS 😃 , W,A,S,D Dragon age , san andreas meg itt is cs😃 , Ctrl meg cxsakis san andreas mivel annyit speedboost-oltam😃
Lényegében amúgy nem , nem vertem szét a gépem😃
Régebben mondjuk 2 db ps1-et nyírtam ki! 😆
Az idegbaj sose jön rám! Ennyit nem ér meg egy játék, hogy offoljam. A játékot leszedem ingyen, de a gépet már nem.
azon okoskodunk h tegyuk vissza(ragaszto nem jo😃😃😉
Na én ezért nem veszek drága billentyűt mert régen 1 billentyűmbe bele ütöttem és ki repült 1 gomb ezért olyan ideges lettem hogy szana-szét vertem 😃 ez 2éve volt azóta már csak kurva anyázok csak az a szar amikor vannak otthon és nem tudom ki ereszteni a gőzt mert meghallja meg mikor nagyon ideges vagyok bele ütök ököllel a falba 😃
Az eleje ahol van dvd iró rejtő vagy mi azt zúztam szét és az LCD kijelzőt hülyítettem meg a bal-jobb horoggal 😆! Egy két műanyag darab hevert a VGA-án 😃 A tápom hátulja bevan horpadva. És a házam elejét is sikerült már egy szerelésnél letépni 😃😃. Sikerült billentyűzetet is addig ütni amíg repkedtek a gombok(Leginkább a Space dobott egy szaltót a levegőbe.) Aztán lett egy G15 és azt nem mertem püfölni így áttértem az egérre ami tönkre is ment. Nem kattintót össze-vissza mozgót és a görgő is beragadt! Hangszóróba is belevertem ököllel és az asztalt sem kíméltem!
Amióta jobb cuccok lettek megkíméltem kicsit de vissza eső vagyok és terrorizálom a gépet még mindig 😜
Azért a G15 még egész jól bírja nem repül belőle semmi.(Egyenlőre)
hardX: Én is a régi gépes cuccaimat szeretem át "tanulmányozni" szétverem és megnézem mi van benne benne bár lehetne belőle tök jó "kiállítást" is csinálni 😃
régi tápom volt h visítot belevágtam és újraindult és nem visított 😆
bár lehet azért mert mindig alegolcsobbat vettem😃
nézegette a csávo de nem látszott rajta😃
még a régi p3 as tdr 2000 el toltam és állandoan kilépett játék közben
én meg behuztam 1 et az oldalába😃
aztán meg kb sirtam h nehogy elkurjam😃
jó azt hozzáteszem voltam kb 12 éves
a másik alkalom meg h vmi zörgött a gépben és nem tudtam rájönni h mi vagy a winyo vagy a táp
és vmiért vagy vki miatt kurva ideges voltam és bekapcsoltam és elkezdett zörögni és fogtam a csavarhuzott és adtam a winyonak😃
az más kérdés h a winyot aztán visszavittem garival és kicserélték😃