@Scorn Face: Sajnos van. A 3.rész a 2. folytatása, illetve befejezése, a 4.rész pedig egy önálló nagy nulla(csináljunk egy 4.részt) film. Nekem az 1. rész tetszett, de csak Statham miatt. A 2. részben lévő csávó meg elég unszimpatikus, lehet az El Dorado-s szerepe miatt 😀
@kmetovics: Nekem személy szerint tetszett nagyon,mivel a Bad Boys filmeken nőttem fel,emiatt nagyon vártam,a korábbi szinkron is megvan mindenkinél,felbukkanak a régi szereplők is,én ajánlom!
Holnap megyek új star wars-ra moziba, kinek mi a véleménye róla? Persze spoiler mentesen, bár én már leírtam magamba előre, 7. 8. után jóra nem számítok. 😀
@gyuri191: Luc Besson rendezte mindkettőt, talán azért.
Ha a Valerian világa megfogott, van belőle egy szinkronizált animációs sorozat is:
Űrzavar (2007-2008) - Valérian & Laureline
[LINK]
Érdemes megnézni, mert a Valerian és az ezer bolygó városa film alapjait teszi le bizonyos szempontból. A sorozatban van benne hogyan találkoznak és miken mennek keresztül az első évad 40 része alatt, hogy kapták meg azt a hajót amivel utazgatnak...
@gyuri191: Én is csak a Valerian film miatt néztem utána hogy ok hogy egy francia képregénysorozatból készült az egész estés film, de ha van képregény akkor lehet rajzfilm is, és volt, ráadásul szinkronos. Igaz kb 2005 óta nem TV-zek, szal meglepett hogy leszinkronizálták, pláne hogy egy csomó animációs sorozat szinkronnal leálltak, de ez kellemesre sikerült.
@gyuri191: Hát nem tudom. Nem azt mondom, h rossz lenne a the rock-os(már többször láttam), de kb semmi köze nincs a doomhoz. Tudtommal ezek a dögök a pokolból jönnek, nem pedig ilyen parazitaszerű lények. Kb ez a film egy 8ik utas a halál copy.
Mindenkinek ajánlom, hogy ne csak az ismertebb filmeket nézze! 😃
Nagymenők
Godzilla - A szörnyek királya
El Dorado az Aranyváros
John Wick 1-2-3
Szükségállapot
Körök
xXx 2
xXx 3
A hangya és a darázs
Nincs bocsánat
Aki bújt, aki nem(Jeepers Creepers ) 1-2-3
Ha a Valerian világa megfogott, van belőle egy szinkronizált animációs sorozat is:
Űrzavar (2007-2008) - Valérian & Laureline
[LINK]
Érdemes megnézni, mert a Valerian és az ezer bolygó városa film alapjait teszi le bizonyos szempontból. A sorozatban van benne hogyan találkoznak és miken mennek keresztül az első évad 40 része alatt, hogy kapták meg azt a hajót amivel utazgatnak...
Dwayne Johnson -os?