Most nem azért, de még hány Steve Jobs-os film lesz?? Az Ashton Kutcher főszereplésével készült Jobs című film pl, nem is olyan régi... (amúgy az egy egész jó kis film volt...)
Nálunk a moziba kapható ilyen kis figura amiben ott van az összes Bosszúállók 2 főszereplő. Én majd azokra pályázok ha tudok. 1 tuti lesz csak nem tudom hogy vasember vagy ultron legyen.
Nálam még az is kérdéses hogy szerdán menjek el(ekkor vetítik először ), de az a baj hogy ez este van már és másnap suli. A másik lehetőség péntek azzal meg az a baj hogy akkor ünnepeljük meg a magyar kisérettségi sikéret bukását. :/ nehéz döntés.
djwarp Valahogy azzal a filmmel úgy vagyok, hogy majd egyszer talán. De ha ennyire jó a véleményed róla lehet tényleg rászánom magam. 😀
Gyerekek!
Én már nagyon de nagyon be vagyok zsongva a film miatt mint anno a Vasember III. ügyében.
Aki pedig Marvel rajongó és csipázza a gyűjthető cuccokat az ne szalassza el ezt az újságot:
Én is csak most figyeltem fel rá a Bosszúállók miatt és a benne lévő bazi nagy poszter miatt. Hihetetlen jó. Van aki gyűjti ezt?
Tegnap néztem meg az Argo 2-őt. Aki nem látta az első részét az pótolja,mert nagyon jól sikerült a 2.(Igaz nem nagyon függ össze a két film,de van benne pár utalás) 😀
Bevallom sose voltam ennek a Star Wars dolognak a hatása alatt. Így a bemutató se volt olyan hatással rám mint az internet népére. Egy részt se láttam az elejétől a végéig. Talán decemberig pótolom. De elismerem, látványos a trailer.
A True Detective második évada az év legjobban várt eseménye számomra. Az első évad nálam mindent vitt.
Na, ha a True Detective lesz olyan jó mint az előző, már megérte... bár nem sok esélyt látok rá hogy azt überelje 😊 amúgy a trailert nézve az jutott eszembe Sam Rockwell milyen rohadt jó választás lett volna erre az évadra...
Na srácok jó volt a Halálos iramban látom. Elég jó értékelést kapott Cinestaron is (70%fölött), szóval akkor megéri megnézni. Bár én moziban biztosan nem mennék el rá.
A Bosszúállókra tervezem elmenni Május közepe felé. Az lesz még ütős film. 😀
Tegnap megnéztem az FF7-et,kb olyan mint ha GTA lenne 2 órán keresztül még is jó,feltétlenül meg kell nézni aki szereti a sorozatot,de remélem itt leállnak és nem húznak le róla még vagy 2-3 bőrt. 😀
[url]http://www.ign.com/articles/2015/05/18/warcraft-movie-orgrim-doomhammer-officially-revealed?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social[/url]
xymano: nekem nem a kinézetével van a baj. Az még lehet jobb. Nekem azzal van a bajom, aki alakítja batmant.
Az tetszett remélem lenyomja majd supermant.
Nálam még az is kérdéses hogy szerdán menjek el(ekkor vetítik először ), de az a baj hogy ez este van már és másnap suli. A másik lehetőség péntek azzal meg az a baj hogy akkor ünnepeljük meg a magyar kisérettségi sikéret bukását. :/ nehéz döntés.
Remélem Pókembert is bele rakják a következő részébe 😃
Gyerekek!
Én már nagyon de nagyon be vagyok zsongva a film miatt mint anno a Vasember III. ügyében.
Aki pedig Marvel rajongó és csipázza a gyűjthető cuccokat az ne szalassza el ezt az újságot:
Én is csak most figyeltem fel rá a Bosszúállók miatt és a benne lévő bazi nagy poszter miatt. Hihetetlen jó. Van aki gyűjti ezt?
Spoiler!
Nem biztos csak ezt szűrtem ki a trailer-ből
A True Detective második évada az év legjobban várt eseménye számomra. Az első évad nálam mindent vitt.
[url]https://www.facebook.com/video.php?v=890972564294084&permPage=1[/url]
Az első évad iszonyat jó volt az tény és való! 😀
A Bosszúállókra tervezem elmenni Május közepe felé. Az lesz még ütős film. 😀
bukta2
Annyira nem. Kimondottan jó sorozatnak tartom ami még a 7. résznél is tud olyat mutatni, hogy ne legyen lapos és unalmas. Tudnak valamit ott a fiuk. 😀
Én nem.