Ha nem tudod egy játék nevét, itt segítünk!
Egy játék, ami megőrjít, mert nem tudod a címét és sehol sem találod, a segítség közeleg!!
(Ha van, már ilyen téma előre is elnézést, hogy nem találtam.)
(Ha van, már ilyen téma előre is elnézést, hogy nem találtam.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
"Pár éve játszottam egy androidos amiben..."
Én viszont megtaláltam az én játékomat közben.
Kicsit keresgéltem a net-en. Próbáltam "szak" szavakkal rákeresni és sikerült rátalálnom.
Operation Blockade a játék neve amit kerestem.
laskr1999 neked is ezt ajánlom. Az általad leírtak alapján keress rá bizonyos szavakkal a google-ban.Azon belül is a képeknél, mert akkor legalább látod egyből is amit keresel.
Pl. úgy mint : plant, squad, alien zombie stb. stb.
Pár éve játszottam egy androidos amiben annyi volt a lényeg h a földet egy növény szerüség támadta meg és minden embert zombi szerüvé változtatta... Nekem egy különleges osztagot kellett irányítanom és a nagyvárosokban ( ha jól emlékszem) ilyen gumó szerűségeket kellett kipusztítani.Ez a növény terjedt és így kellett legyőzni.A csapatot lehetett fejleszteni stb de már évek óta nem találom és nem hagy nyugodni mert jó jàték volt. Esetleg valaki nem tudja a nevét?
Elég régi, kb. 10 éves.
Amire emlékszek belőle, hogy egy kicsi sziget közepén voltunk egy fix helyen. Itt 360 fokban körbe foroghattunk. A lényeg hogy a szigetet folyamatosan támadták hullámokban. Első hullámban csak katonák jöttek, majd tankok, később hajókat is lőni kellett. Ha jól emlékszem a fegyvereinket fejleszthettük vagy pedig jobbra cserélhettük. Világháborús környezete volt.
Az istenért nem jut eszembe a neve. Valaki tudna segíteni?
Annyit tudok hogy egy lánnyal vagy a játékban aki fotózik, először egy nagy hurrikánt lát álmában aztán az osztályteremben ébred, majd kimegy a mosdóba óra után és látja hogy lelőnek valakit, az a lényeg hogy ezután vissza tudja pörgetni az időt az osztálytermes részig. Van ötletetek?
Nézd végig itt, lehet köztük van amit keresel, mert rengeteg régi hasonló játékot sorolnak fel. 😀
http://www.racketboy.com/retro/the-best-undiscovered-beat-em-ups
Akkor megvagyok elégedve magammal részben. 😀
Nagyon nehéz kérdés, de talán hátha köztük lehet amit keresel, bár nem biztos. Próbáltam utána járni, bár szerintem egyik se lesz az a játék, de hátha ezektől beugrik majd a neve. 😀
~ GTA I
~ Postal I
~ Harvester
~ Dark Seed
~ Gabriel Knight: Sins of the Fathers
Lehet, hogy a Swarm Assault nevezetű játékra gondolsz. 😀
Én egy elég régi játékot keresek, ilyen felülnézetes stratégiai rts, mint az AOE sorozat, csak ebben bogarakat kellett irányítani egy adott pályán. Tehát fajokra volt osztva, pl katicák más bogarak ellen, és hasonlók. Nagyon érdekelne, köszönöm a segítséget előre is!
És idén a Stronghold Crusader 2 jelent meg...
vagy [LINK]
Kb 2005 körüli lehet Stratégiai játék
Amire emlékszem belőlle:
Ha jól emlékszem egy nővel voltam valahol fent a hegyekben (a havas tájról gondolom)
Majd egy medve el kezdett üldőzni én meg befutottam egy házba (szerintem halász ház volt)
Ha az ajtóra kattintottam akkor jött egy kis bejátszás, hogy a medve benyúl értem én meg felkiáltok és becsukom az ajtót.
Ennyire emlékszem remélem megtalálom a rég elveszett játékot.
FPS játék a borítóján ha jól emlékszem 1 manus volt minigunnnal.
Rengeteg fegyver volt benne és a legutolsó bossnál kaptál a kezedre kis minigunt.
Régen játszottam ezzel a játékkal, egy ilyen tipikus városépítős volt, csak itt nem emberek voltak, hanem kék emberutánzatok, ha jól emlékszem csak demójával játszottam, de ennyi a lényeg
Emlékszem vmi olyasmire, hogy volt benne favágó, meg olyan lény is akinek nincs otthona, annak építeni kellett házat
Jah, és voltak éjszakák, tehát ha a játékban elértél sötétedésig, nem csinálhattál semmit reggelig, pár mp alatt átváltott oda
Lehet, hogy sok mindent elferdítettem!!! Ha bármi csak hasonló játékra ráismertetek, és leírnátok, azt nagyon megköszönném...
Akkor logikusan Red Alert 3 😃.
Én egy olyan háborús stratégia játék nevét keresem, ha jól emlékszem kristályokat (vagy valamilyen hasonló anyagot) kell gyűjteni és abból lehet épületeket, egységeket fejleszteni/építeni. És ha minden igaz az egységek között volt delfin és kutya is ha ez segít valamit.
Egy másik meg az volt,hogy ,kellett menni egy vadászgéppel, és jöttek ellenséges járművek.Ez ilyen cicken invaders szerű volt, csak reális, és elég régi.A háttér mintha egy óceán szerűség lett volna ami szürke, vagy ég,csillagok.Ez a játék szintúgy 2d-s volt.
A választ előre is köszönöm.
Dreamkiller (PC)
The Skullmonkeys (PS1)
Ebben a kettőben van gyurmaember. 😆
Bár akkor inkább az első, mert a második nem logikai, hanem platform játék. Mindkettőben ugyanaz a karakter van.
Van egy játék, naon naon régi, logikai, egy gyurma emberkével vagy. Mindenféle puzzle-okat kell megoldani, és egész vicces. A végén kiesel az univerzumból. Van egy olyan érzésem van több vége is. (nem biztos h van, de van pár szoba amit nem értettem, szal...) ÖÖÖ van egy olyan kis "érdekesség", h ha megállsz akk beszélget a két kezével és aztán leveszi a saját fejét és azzal is beszélget.