Mongoosewow írta:
Lehet konzolos teszteket is írni? Bár látom lompi befoglalta a kedvencemet, a God Of War-t. Mindegy lehet dobok egy Mx unleashed tesztet majd valamikor😜
Lehet konzolos teszteket is írni? Bár látom lompi befoglalta a kedvencemet, a God Of War-t. Mindegy lehet dobok egy Mx unleashed tesztet majd valamikor😜
ha emailbe küldöm az úgy jó? mert a képek mivel doksiba van így nem tom elővarázsolni :S szerk: a képeket nem tom elővarázsolni mert múltkor szelektáltam sok képet :S
apetit1989 írta:
Én még tuti fogok írni, úgy vettem észre, hogy a fórumlakók szeretik a retró tesztjeimet. A következő áldozat a GTA2.
Nekem meg illene már egy Quake II tesztet irnom,csak az kb 60 oldalas lenne 😆
Az a játék valami isteni, azt hiszem a napokban előveszem újra és talán ha lesz szabad 2-3 napom,akkor irok is egy "kicsit" róla 😃
Én szeretem a régi játékokat. Akartam írni a Wolfenstein 3D-ről, de még úgy voltam vele, hogy inkább most még nem. Majd még többször végig akarom tolni, hogy ne legyen annyira elnagyolt az egész.
Szerintem azért küldd be azt a tesztet. Én mindig elolvasom azokat a teszteket, amelyiket értékelem. Persze van olyan, amikor csak elolvasom és az értékelést kihagyom. Kommentként meg sokszor építő jelleggű kritikáka írok, amit néha nem tudnak elviselni, pedig tök normálisan írom le a gondolataimat.
Attila007: Egyrészt ha már általánosításról beszélsz, akkor te is pont ezt csinálod az avatárom és az én személyiségemmel. Egyébként csak annak elvont, aki nem tudja elfogadni, hogy valaki kicsit különcebbnek tűnik. (külsőre)
Másrészt pedig csak az én nézőpontomat írtam le.
Ez majdnem ugyan olyan, mint, amikor regisztrálsz egy oldalra.
Elolvasod a szabályzatot? Nem...
Randy Orton írta:
Elég naiv hozzáállás, azt hinni, hogy elolvassák a tesztet.
Legtöbb esetben csak odaírják, hogy jó, vagy felülmúlhatatlan.
Elmondom neked, azért írják oda, hogy +1 pontot szerezzenek. A tesztet pedig el sem olvassák...
Superlompos: Örülök, hogy nem csak én vettem ezt észre.
Nekem is az lenne az elsődleges célom egy tesztel, hogy inspiráljam az embereket, hogy próbálják ki az adott játékot.
Randy Orton
Azért nem kéne általánosítani mert va aki elolvassa a tesztet és nem kéne ellenszenveskedni de monjuk tőlet érthető mert a kedvenced is elég elvont személyiség.
Azért nem azt írta, hogy senki se olvassa el az adott tesztet, csak sokan el se olvassák, s úgy értékelnek. Bár tényleg nem igazán számít, hogy ki mit gondol. Ha már egy mebert sikerült meggyőznöm egy teszttel, hogy kipróbálja az adott játékot, akkor már örülök. 😀
Én kb azt is telibe sz@rom,hogy ki olvassa el,meg hogy ki mit ir oda, aki akarja elolvassa,örülök,hogy megteszi,aki meg nem,azzal sincs semmi bajom,ha neki ez okoz örömöt,akkor tőlem 100-szor odairhatja és kap 100 pontot.
Szerintem hülyeség foglalkozni az ilyen balf*szokkal, irjon amit akar,inkább azokkal törődni,aki tényleg elolvassa 😀
Randy Orton írta:
Elmondom neked, azért írják oda, hogy +1 pontot szerezzenek. A tesztet pedig el sem olvassák...
Nekem is az lenne az elsődleges célom egy tesztel, hogy inspiráljam az embereket, hogy próbálják ki az adott játékot.
Randy Orton
Azért nem kéne általánosítani mert va aki elolvassa a tesztet és nem kéne ellenszenveskedni de monjuk tőlet érthető mert a kedvenced is elég elvont személyiség.
Randy Orton írta:
Randy Orton írta:
Én is írtam egy tesztet, de nem fogom beküldeni, mert azt vettem észre, hogy már nem a teszteket pontozzák, hanem a tesztírót... Ez meg egy elég undorító dolog. Megmagyarázni nem fogom, szerintem mindenki tudja, hogy miről beszélek.
Mondjuk van benne valami. Az én tesztjeimre mindig csak jó szavazatok érkeztek, pedig nem tökéleteseket írok. Bár én nem nem a 40 pontokért írok, hanem azért mert szeretek írni olyanról, ami nekem tetszik, s ezáltal esetleg egy-két játékos arra tudok ösztönözni, hogy ő is próbálja ki az adott darabot.
Randy Orton írta:
Én is írtam egy tesztet, de nem fogom beküldeni, mert azt vettem észre, hogy már nem a teszteket pontozzák, hanem a tesztírót... Ez meg egy elég undorító dolog. Megmagyarázni nem fogom, szerintem mindenki tudja, hogy miről beszélek.
Ki nem sz@rja le,hogy hány pontot kap a tesztje?! Szerintem elég baj,ha valaki csak ezért ir! Vannak jobb és gyengébb alkotások is,és mindenki megpróbálhatja,aztán ha valami nem jó,akkor nem lehordani kell,hanem elmondani,hogy mi nem tetszik,és kulturált módon megfogalmazni.
Majdnem eltaláltad, csak sajnos ott az a majdnem 😆
Imádom a metro-t is, de van egy másik játék amivel sokkal többször játszottam/játszok.... 😃
(Korábbi aviaimból ki lehetett deríteni 😆, ha még emlékszik rá valaki )
te is írhasz a god of war-ról 😀
Beírod a játék címét, akkor gondolom csak kiad pár képet.
Beküldhetőek a konzolos játéktesztek! Március 28.
De képet,hogy lehet belerakni?😊
Én pont olyan játékról írnék aminek beszüntették a gyártását😢
Gondolom igen! 😀
Az jó akkor már csak meg kell venni😆
Nálam csak a PS1 és a PS2 jöhet szóba, mert más konzolon nemigen játszottam húzamosabb ideig. 😀
Ha már konzol PS Vita játékokról is lehet majd írni?😊
Spiderman (2000)
Crash Bandicoot széria (1-2-3, CTR, Crash Bash)
Skull Monkeys
Ez mondjuk csak néhány a sok közül.
Most egyelőre még nem lehet másról küldeni. Először az lenne a jó, ha lehetne konzolos játékokról is írni tesztet.
az nagyon jó lenne. Van pár játék, amiről tudnék tesztet írni. XBOX-vál Pl: (Forza Motorsport ...)
Én mondjuk legszívesebben PS1-es játékokról írnék.
Én PS2-es meg XBOX360-as teszteket írnék😀
Most egyelőre még nem lehet másról küldeni. Először az lenne a jó, ha lehetne konzolos játékokról is írni tesztet.
Az lenne a legjobb😀
Játékon kívűl másról lehet írni ami a PC-hez kapcsolódik?😃
Szeretnék egy tesztet írni a mostani kormányomról
lehetni lehet, de azt nem fogják sehova kirakni. (mivel a játékteszten kívül nincs semmi más tesztopic)
Szeretnék egy tesztet írni a mostani kormányomról
Eltaláltam? 😆
Spoiler!
djwarp: Miről fogsz írni? Persze ha nem titok. 😆
Hát gondoltam a Dead Island-re meg talán az Alan Wake-re is😀
Hát a Quake II-t is végigvittem már vagy 10-szer
Én még tuti fogok írni, úgy vettem észre, hogy a fórumlakók szeretik a retró tesztjeimet. A következő áldozat a GTA2.
Nekem meg illene már egy Quake II tesztet irnom,csak az kb 60 oldalas lenne 😆
Az a játék valami isteni, azt hiszem a napokban előveszem újra és talán ha lesz szabad 2-3 napom,akkor irok is egy "kicsit" róla 😃
Másrészt pedig csak az én nézőpontomat írtam le.
Ez majdnem ugyan olyan, mint, amikor regisztrálsz egy oldalra.
Elolvasod a szabályzatot? Nem...
Randy Orton
Azért nem azt írta, hogy senki se olvassa el az adott tesztet, csak sokan el se olvassák, s úgy értékelnek. Bár tényleg nem igazán számít, hogy ki mit gondol. Ha már egy mebert sikerült meggyőznöm egy teszttel, hogy kipróbálja az adott játékot, akkor már örülök. 😀
Szerintem hülyeség foglalkozni az ilyen balf*szokkal, irjon amit akar,inkább azokkal törődni,aki tényleg elolvassa 😀
Randy Orton
Igaz. +1
Mondjuk van benne valami. Az én tesztjeimre mindig csak jó szavazatok érkeztek, pedig nem tökéleteseket írok. Bár én nem nem a 40 pontokért írok, hanem azért mert szeretek írni olyanról, ami nekem tetszik, s ezáltal esetleg egy-két játékos arra tudok ösztönözni, hogy ő is próbálja ki az adott darabot.
Ki nem sz@rja le,hogy hány pontot kap a tesztje?! Szerintem elég baj,ha valaki csak ezért ir! Vannak jobb és gyengébb alkotások is,és mindenki megpróbálhatja,aztán ha valami nem jó,akkor nem lehordani kell,hanem elmondani,hogy mi nem tetszik,és kulturált módon megfogalmazni.
Imádom a metro-t is, de van egy másik játék amivel sokkal többször játszottam/játszok.... 😃
(Korábbi aviaimból ki lehetett deríteni 😆, ha még emlékszik rá valaki )
Spoiler!
djwarp: Miről fogsz írni? Persze ha nem titok. 😆
Persze, hogy lehet.
Köszi😀