Neked mi volt a legelső játékod?
ezt azért nyitottam mert csak kíváncsi vagyok kinek mi volt a legelső játéka pc téren én kezdem;) Mace griffin bounty hunter:2003 as de akkoriban az olyan grafika tarolt mint most a skyrim. íme
ha 720pont hd nézitek akkor az eredeti grafika
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Quake,Colin McRae Rally,Hitman 1,Tomb Raider
ezekre emlékszem😀
fuu régen mennyit nyomtam én is tesómmal még annakidején anno :O Jó game volt még sok játék kellene ami nintendoba van a contra is mien nagy volt
Nekem ez még mindig megvan nintendóra a polcon meg itt van egy jó nintendó a szekrénybe néhanapján előveszem :D
fuu régen mennyit nyomtam én is tesómmal még annakidején anno 😲 Jó game volt még sok játék kellene ami nintendoba van a contra is mien nagy volt
De az előtt meg nintendo volt, és ott mindenféle játékkal játszottam. Nintendo-n pedig ha jól emlékszem ily vadászós játék volt, kacsákat kellett lelőni 😃
Elötte nem nagyon játszottam.. 😆
Még szerencse, hogy nekem még meg van a fake kazis nes konzolom. TV előtt sokkal hangulatosabb játszani ezt, mint pc-n.
Az nem is kétséges 😀 .
Nekem a DOS játékokhoz van egy régi masina jó öreg 6.22 -vel, 16" -es katódsugaras monitorral, gameport -ra kapcsolódó joystick -el 😀 . Így az igazi a nosztalgia 😀 . Mondjuk szerencsétlen 120GB -os vinyóból csak 4GB -ot lát, de nem baj, az élmény a lényeg 😃 .
Még szerencse, hogy nekem még meg van a fake kazis nes konzolom. TV előtt sokkal hangulatosabb játszani ezt, mint pc-n.
egy joystick és ugyan az😃
LoL😲 Nekem is!!! Ez nincs pc-re????😲
http://www.youtube.com/watch?v=2lDMielZO6g Töltsd le az emulátort majd openeld vele a filet. És megy is😃 nagyon jó kis játék😃
Arra is emlékszem, hogy pisis koromban a 3. pályáig tudtam megcsinálni. ROHADT nehéz volt. Később sem voltam túl sikeres benne...
és Jak triológia meg crash bandicoot 😆
Commando C64
Wizard of Wor C64
ha jól emlékszem nekem ez volt az első 😀
ha jól emlékszem, akkor a Bumpy (nem biztos, hogy ez volt a neve) volt az első. sárga labdával kellett ugrálni és fel kellett szedni az érméket. 😃
Fú igen szerettem! A vége felé már nagyon durva volt...
aztán jött az Imperium Galactica 2. magyar szinkronosan volt meg, csak megrepedt a CD-je 😞 amúgy ez is nagyon jó játék volt. máig az egyik kedvencem 😃
volt még Insane, Wolfenstein: Enemy Territory (ezt már neten toltam)
Húúú... Nekem a régi gépemen Ken 4 (asszem ez a neve) volt az első játékom. Olyan volt, hogy egy lila pólós kék nacis citromsárga gyerekkel kellet csigákat ugráló gömbököt meg másféle szörnyeket ölni... Vizes pályákon volt egy óriási hal is ami beakadt amikor szűk helyre mentem be...😆 ja és kristályokat kellett gyűjteni.
Az a Commander Keen, iD Software termék
Akarod mondani, Commodore64
Nekem sem ez, az első autós játék amivel játszottam, valszeg a Road Fighter lesz:
Eszembe jutott az op.rendszer neve, ami az első gépemen volt.
Windows 3.1
Erről a videóról juttot eszembe az akasztófás játékról. 😆
Ha már itt tartunk, Lotus 1 sem volt semmi:
Nekem a Lotus volt a másik kedvenc, de nem a legelső.