Hasznos programok
Ezt a témát azért nyitottam, mert sok felhasználó szokott érdeklődni, hogy ehhez és ahhoz mi lenne a legjobb program. Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a hasznosabb programokat.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Olyan progit keresek amivel laptopról wifi segítségével le tudok játszani filmeket (a lehető legtöbb formátumban pl. AVI,MKV,MP4) a Sony Smart tévénken.
Előre is KÖSZÖNÖM a segítséget. 😀
Vagy tudsz valamit amit én nem? 😃
Tudna valaki ajánlani 1 olyan programot ami mutatja, hogy éppen hány WATtot fogyaszt a gépem?
Előre is köszi!
a systemcare megtalál olyan férgeket is, amiket eddig nekem más vírusírtó sose.. illetve képes a gépet úgymond "csúcs teljesítményre" állítani, ami nálam legalábbis érezhető.
persze nyilván sokaknak nem érezhető, de én allergiás vagyok rá, legyen a gépem tiszta ! 😃
UI: Nekem a 2011-es avg pc tune up van meg ja és előre monom hogy z avg pc tune up nál lesz olyan hogy defragment és defragment and optimized akkor majd a sima defgramentet válaszd mert hogyha a optimizélve csinálod akkor (nem tom miért) de pár Gb-ot le vesz a szabad helyedből)
Mondanátok pár olyan progarmot ami felgyorsítja a gépet? (A ccleaner és az avg pc tune up ne legyen mert azok már rajta vannak a gépemen)
Előre is köszi a választ! 😀
1.Vírusírtó tűzfallal (hackelt)régen avg internet security-t használtam most miután találtam egy jó cracket az ESEThez így most ESET Smart Security 7-et,mert nem fogja a gépet
2.CCleaner(FREE) Mindig 2 hetente lefuttatom és minden töröl kivéve böngészési előzmények,ikonok....
3. Auslogics Disk Defrag(FREE) Beállítom ha 5 percig nem használom a gépet töredezés mentesítsen ...
AIDA64 van még fent meg az MSI Afterburner avval húzom kátyját a Catalyst helyett,azt senki ne rakja fel,mert belassítja a gépét!
Off: 50 fok a procinak és 60 a videókártyának. Ezek jók?
Tudnátok olyan programot mondani ami játékközben mutatja, hogy hány fokos a proci és a videókártya?Ez már a 3. videókártyám... Nem szeretném megint lesütni.😆
Office Outlok-ot nem nagyon akarok felrakni 😀.
Szerintem próbáld meg egy stopper-ral! 😉 😆
Photoshop, Gimp (ingyenes)
Kevesebb funkcióval rendelkező: Photoscape (ingyenes), Paint .NET (ingyenes)
Laptopom jelenleg úgy van beállítva, hogy ha elér egy bizonyos hőmérsékletet a processzor, akkor automatikusan kikapcsol. Ezzel nekem nincs bajom, inkább azzal, hogy nem tudom előre, mikor éri el az adott hőmérsékletet. Nincsen olyan program, amely figyelmezetető sípolást, jelzést ad, mielőtt a gépem kikapcsolna? Jelenleg Everestet használok, de nem nézek folyamatosan rá.
Létezik olyan program ami "controllba" járatja a fejhallgatómat meg egyidőben vele a hangrendszerem is? Keverőpultot csak ezért nem szeretnék....Egyébként USB-s a fejesem, nem a hangkártya vezérli 😀
De nézz utána mert elég rég vettem már GameStar-t 😃
Ingyenes vírusirtók közül az Avast ami szerintem megbízható.
Természetesen kevesebb védelmet biztosít az ingyenes verzió mint a licenszelt de ha nem akarsz ki dobni rá pénz úgysem találsz jobbat.
videófelvevőből fraps vagy action.
Böngészőből Firefoxot ajánlom.
Skype/Teamspeak (nekem mindkettő van).
CCleaner
más nem nagyon kell ha mégis kell valami progi akár játékhoz akár máshoz úgyis töltesz le szóval...