Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szerintetek jo kártya?
ja és mikor lesz kb 30e Ft ?
😆😆😆😆
A régi avim megtekinthető NAGYBAN a profilomnál.
És ezt miért kellett beírnod több olyan témába is, amihez semmi köze??
ezt nem értem, a GPU-Z a GMA 3100ra azt írja hogy 8 megás DDR2-es és nincs memória órajele, a Wikipedián pedig 384 mega memória és 128 bit és DDR3 van
A 384MB-ot képes megcímezni, és ezt akár dual channeles DDR3-as memóriákkal. Ez kb ennyit jelent. 😀 Az a 8MB ddr2 meg szerintem a minimum, amit igényel. De mondom, ne foglalkozz vele, mert kalap sz*rt sem ér. Azzal még 1080p-s filmet sem lehet nézni, nemhogy játszani. Az maximum arra jó, hogy legyen valami, ami megjeleníti a monitoron a dolgokat, ha nincs videokártya. 😃
ezt nem értem, a GPU-Z a GMA 3100ra azt írja hogy 8 megás DDR2-es és nincs memória órajele, a Wikipedián pedig 384 mega memória és 128 bit és DDR3 van
A 384MB-ot képes megcímezni, és ezt akár dual channeles DDR3-as memóriákkal. Ez kb ennyit jelent. 😀 Az a 8MB ddr2 meg szerintem a minimum, amit igényel. De mondom, ne foglalkozz vele, mert kalap sz*rt sem ér. Azzal még 1080p-s filmet sem lehet nézni, nemhogy játszani. Az maximum arra jó, hogy legyen valami, ami megjeleníti a monitoron a dolgokat, ha nincs videokártya. 😃
Cooley: Lehet olyat hogy G31m VGA+X1700FSC? eddig úgy tom h csak hibrid CF van ATI alaplapi + ATI kártya
Nem lehet. Viszont az X1700-at hybridcf-ben sem lehet használni. 😕
Nem néznek ki olyan jól mint a gigabyte vga-i. 😂
Amógy semmi bajom vele de amikor meglátok egy sapphire vga-t olyan rossz érzés fog el, amikor meg egy asus-t vagy gigabyte-ot akkor meg nincs ilyen 😃
az ASUS tuning VGA-i: vagyis a ROG hűtések borzasztó pocsékok, kivéve a GTX285 és a HD4850 matrix
az MSI hűtések: HAWK, Twin Forz I,II,III és a cyclone, na ezek a legszebbek sztem
Sapphire: a VaporX és a Toxic csak ezek a jók 😃
Ami azt illeti, ha kizárólag a hűtésről beszéltünk, akkor a VaporX és a Toxic, illetve a HAWK/Lightning és a TwinFrozr-ek(típusfüggő, hogy melyik van rajta a 3 közül) ugyan az. 😀
Meg ha kiegészíthetem, akkor az ASUS DirectCU hűtései is egész f*szák. 😀
hardx 😆 ez jó 😆
Nem néznek ki olyan jól mint a gigabyte vga-i. 😂
Amógy semmi bajom vele de amikor meglátok egy sapphire vga-t olyan rossz érzés fog el, amikor meg egy asus-t vagy gigabyte-ot akkor meg nincs ilyen 😃
az ASUS tuning VGA-i: vagyis a ROG hűtések borzasztó pocsékok, kivéve a GTX285 és a HD4850 matrix
az MSI hűtések: HAWK, Twin Forz I,II,III és a cyclone, na ezek a legszebbek sztem
Sapphire: a VaporX és a Toxic csak ezek a jók 😃
[url]hardx[/url] mi a bajod a sapphire-el? az egyik ha nem a legjobb VGA gyártó-
[url]tasiadam[/url]
Egyszer hallottam valami olyasmiról hogy összelehet adni a Az integrált vga ramjainak összegét...de sztem majd ír vki aki konkrétan tud ilyet.
öszecsapnám a kezemet de nagyon 😃 GDDR3 256 128bit+ 384MB DDR3 128bit+ overlock
[url]tasiadam[/url]
Egyszer hallottam valami olyasmiról hogy összelehet adni a Az integrált vga ramjainak összegét...de sztem majd ír vki aki konkrétan tud ilyet.
am az alaplapi VGAval nem tudok kezdeni semmit? mert így feleslegesen van 384mb alaplapi VGA memória, vagy csak az ATI alaplapijával tudok kezdeni valamit?
[LINK]
[LINK]
[LINK] (ez a tuningolt)
Sapphire HD5670 1GB GDDR5 PCIe
Erre gondoltál?
20k HUF határig milyen kártyát javasolnátok?
Többet sajnos nem tudok rászánni, most egy asus en8600gt silent adtam meg magát 2 év után kb. ennél azért remélem jelentősebben jobbat mondtok 😀
Nem vagyok márkahű etéren, játékra lenne (ismerősömnek).
Köszönöm a választ.
1.0:[LINK]
2.0:[LINK]
És melyik jobb?
Mi a különbség ez és ez között?:[LINK]
[LINK]
[LINK]
az A-DATA HM 650 is jo lenne a gtx 570-hez?
Még 2-is elvinne,2db GTX470 fogyaszt egy tunigolt i7-el 535W-ot, az még messze van a 636W-ól, 1Db pedig 300w körül (ebben benne van a proci fogyasztása is). Nekem is AData HM 650-en van van, majd 470Sli-hez jó lesz, vadiúj fejlesztésű belsőeje van a tápnak, nagyon csendes, nem melegszik, nagyon erős 12V ág 53A (636W) egyedül a hátrány, hogy merevek lesőnek a kábelei, de egy kis mozgatás után észhez térnek,
Bár egy 1gb-s sem sokkal drágább
SAPPHIRE HD 5750 512MB
POWERCOLOR HD 5750 1GB
GAINWARD GTS 450 512MB
Én a gts-t venném a physx miatt is meg mert ezeknél még nem annyira számít, hogy 512-es vagy 1gigás.
szóval akkor inkább vegyek gts450?
Sokkal inkább. 😀
Ezt a leírást találtam róla!
szóval akkor inkább vegyek gts450?
Sziasztok!
Nagyon fontos kérdésem lenne hogy van nekem most egy 9600gt gigabyte 512mb ddr3 és szeretném le cserélni egy asus 440gt 1gb ddr5 elég jó árba van!mi a véleményetek erről??
Amúgy ha érdekel valakit a kártyám meg lehet nézni a gépemnél😀Eladó!
Annál még egy 5670 is erősebb. De ahogy mindenkinek ajánlom, inkább még várj, és gyűjts egy picit, és vegyél egy 5750-et vagy egy GTS450-et.
Nagyon fontos kérdésem lenne hogy van nekem most egy 9600gt gigabyte 512mb ddr3 és szeretném le cserélni egy asus 440gt 1gb ddr5 elég jó árba van!mi a véleményetek erről??
Amúgy ha érdekel valakit a kártyám meg lehet nézni a gépemnél😀Eladó!
Császtok lenne egy kérdésem.
Zotac GTX460 1GB DDR5-44300ft
Gigabyte Geforce GTX 460OC-46800ft
megér az alaből oc-s kártyáért többet fizetni?
Sztem igen de van SOC -s is. Super Over Clock
Magasabb a Core Clock a tuningosokon. 😀
A Gigabyte 675ről 715re emelte az OC változatban.
Császtok lenne egy kérdésem.
Zotac GTX460 1GB DDR5-44300ft
Gigabyte Geforce GTX 460OC-46800ft
A hűtés jobb a Gigán, OC nem sokat dob rajta, azt simán eléred a Zotaccal is, a gari időt kell megnézni, de rajtad múlik melyk éri meg jobban, a gyári tuning + jobb hűtés vagy a 2k kevesebb ár.
Zotac GTX460 1GB DDR5-44300Ft CORE:675MHz MEM:3600MHz Shader:1350MHz
Gigabyte Geforce GTX 460OC-46800Ft CORE:715MHz MEM:3600MHz Shader:1430MHz