Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
de am sejtések sincsenek h olcsóbb lesz-e mint a 768-as GTX460?
Ha egyáltalán versenyben szeretne maradni az ATI, akkor legfeljebb 45e FT-ért adja a 6850-t, mert anélkül ki is esett, 49e FT-ért már kapsz 1Gb-os GTX 460-t ami legyűri a 6870-t is. 😉 + Physx támogatás.
remélem igazad van, mert ha valamivel olcsóbb lenne a 6850 a GTX460-tól, úgyis ki szeretném próbálni az ATI-t, szal... 😀
szerk.: OCC-nél az XFX-es 6850-est 972MHz-re húzták, a 6870-eseket 1 Ghz körülire
Egy HD6870 ára ebay-en 66.000 Ft,míg a hd6850 45.000 Ft.
Szóval már az árakból látszik hogy ez a gyengébb dx11-es széria.
Aki nem ért egyet velem,az nyugodtan írjon!😃
Ha egyáltalán versenyben szeretne maradni az ATI, akkor legfeljebb 45e FT-ért adja a 6850-t, mert anélkül ki is esett, 49e FT-ért már kapsz 1Gb-os GTX 460-t ami legyűri a 6870-t is. 😉 + Physx támogatás.
Valószínű,hogy a GTX460 1GB-GTX465 ára között lesz,de ez még homályos!
Míg a GTS450-nek már csak 1-2 ezer forintot fog változni.
Ennek tudatában már csak rajtad áll a döntés
Bár ha jól tudom a 6850 jobb, mint a 450-es
szerintetek egy ati hd 6850-et elvinne a tápom? (codegen 400w, a házhoz adták)
csak mert nem sokkal drágábban láttam mint a gts 450-et, amit biztos elvisz, és ha a hd 6850hez a tápom kevés akkor az nvidiat veszem
valaki tudna nekem segiteni? van egy toshiba satellite L305D-S5934 laptopom,van benne egy Ati radeon 3100-as vga.azt szeretném kérdezni hogy ebbe a laptopba lehet e vga-t cserélni! előre is köszi a válaszotokat! 😉 😀
Hát az alaplaptól függ, meg hogy találsz-e olyan karit, ami belefér a gépbe.
Am integrált a karid, vagy milyen. Mert ha az, és van pci, vagy agp csatlakozó akkor tudsz, ha nincs, akkor nem...
laptopokban VGA-t cserélni?! Tudomásom szerint nem lehet, esetleg külső VGA-t lehet hozzá venni. PCI s AGP Slotok egy laptopban?! örülsz ha van egy mini PCI-d nem hogy több PCI/AGP 😃
A mostaniakba lehet hogy nincs, hisz el se férne(az egész gép vastagsága jó ha van 3 cm)
Az enyémbe ami 8 éves, (5,5cm vastag) még 1 AGP csatlakozó van.
-bár elég karcsú kari férne csak bele.
valaki tudna nekem segiteni? van egy toshiba satellite L305D-S5934 laptopom,van benne egy Ati radeon 3100-as vga.azt szeretném kérdezni hogy ebbe a laptopba lehet e vga-t cserélni! előre is köszi a válaszotokat! 😉 😀
Am integrált a karid, vagy milyen. Mert ha az, és van pci, vagy agp csatlakozó akkor tudsz, ha nincs, akkor nem...
laptopokban VGA-t cserélni?! Tudomásom szerint nem lehet, esetleg külső VGA-t lehet hozzá venni. PCI s AGP Slotok egy laptopban?! örülsz ha van egy mini PCI-d nem hogy több PCI/AGP 😃
Nem igazán értek hozzá, de az XFX ATI Radeon HD 5770 1GB kártyának mennyi a pixel shadere? 😀
5.0
Amúgy igen laptopba nem éri meg videókarit(de semmi mást, maximum RAM-ot)venni
Üdv.
Szerintetek a GTX 460-amat érdemes lesz lecserélni egy HD6870-re?..
Én tervezem, hogy veszek egyet a GTX460 mellé, de soha nem cserélném le, szerintem te se tedd! 😀
Üdv.
Ha cserén gondolkozol, várd meg a 6900-asokat, azokra max érdemes! bár be lesznek árazva az tuti!
Vettem egy 7600gs karit, amin passziv hűtés van,de volt itthon egy venti feleslegben. Szerintetek hová rakjam:
-a hűtőbordák alá srégen fújva
-bordák alá elszívva a meleget
-vagy a kártya fölé, h közvetlenül azt fújja?
Előre is köszi a választ!
Az olcsóbb kategóriában a GTS450 éri meg jobban a pénzét
[LINK]
[LINK]
Szerintetek melyiket érné meg legjobban (Ár és teljesítményben) , melyik menne jobban a gépemhez ? egy :
HD 5770
GTS 450 vagy egy GTX 460
egyértelmű, GTX 460
HD 5770
GTS 450 vagy egy GTX 460
Üdv
1 kérdés:
A "Kék halál"-t okozhatja az hogy a videó kártya nem támogatja a DirectX 10-t?
Nem, kivéve, ha XP-t használsz. Annál a tavaszi szellő is kékhalált okoz. 😆
Üdv
1 kérdés:
Nem, kivéve, ha XP-t használsz. Annál a tavaszi szellő is kékhalált okoz. 😆
1 kérdés:
[LINK]