Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Jó,kicsit sokat írtam...Az 5770-es max tdp-je 108W, míg a 460-é 185 w 😀
185W?? Egy keményen túlhúzott, Furmark alatt lehet, hogy megesz annyit (+fesszel akár többet is), de egy referenciamodell játék közben nem esz meg 120W-nál többet...
Szerk: [LINK] tessék, teszt egy referencia 768megásról. Furmark alatt evett meg 146W-ot, ahol az 5770 112W-ot. Ez összesen 34W különbség... 30%-kal eszik többet a GTX460 768M, de közel annyival erősebb is. Nem beszélve arról, hogy a GTX460 jóval tuningbarátabb, mint egy 5770, sőt DX11-ben egyenesen alázza...
Szerintetek elég jó egy
Gigabyte radeon hd 5770 1gb videokártya?
sok játékot vinne ?
Nekem ilyen kártyám van és azért visz elég szépen 😀 Sok játékot maxon... 😉
Pl.: Crysis Warhead 1280x1024,DX10,64bit,4xAA,16xAF : 38 fps
Bár ebben az árban van a nVidia GeForce 460 GTX Gainward 768MB DDR5 HDMI, de az a plusz 100W fogyasztás engem elriasztott tőle...mert nekem számít 😀
Plusz 100W? Eleve csak egy 6pines csatival kell neki több, akkor már nem lehet 75W-nál nagyobb a különbség! 😆
Szerintetek elég jó egy
sok játékot vinne ?
Nekem ilyen kártyám van és azért visz elég szépen 😀 Sok játékot maxon... 😉
Pl.: Crysis Warhead 1280x1024,DX10,64bit,4xAA,16xAF : 38 fps
Bár ebben az árban van a nVidia GeForce 460 GTX Gainward 768MB DDR5 HDMI, de az a plusz 100W fogyasztás engem elriasztott tőle...mert nekem számít 😀
Annyira nem szar az a codegen.1 éve van a gépembe és semmi baja az egyik haveromnak 3 évig volt jó a codegen 400-as!
Dehülye vagy😃😃😃😆
Jót nevettem azon amit írtál😃
Amúgy teljes mértékben igazad van
jah és ***a hozzászólás volt 😃
szerintetek egy ilyet: http://www.edigital.hu/Videokartya/MSI_N450GTS_M2D1GD5/OC_PCIe_videokartya_NVIDIA_CUDA_tamogatassal-p61134.html egy codegen 400w-os táp?
Am 43k körül már kapsz 768 megás GTX460-at Cyclone hűtéssel, és a tápot cseréld le, én azt tanácsolom😉
4850
az Nvidia GeForce 250Gts milyen Pixel Shader-t támogat?
Sziasztok, azbizony ASUS HD4770 formulája %-ban mennyivel erősebb a GT220-amnál? és megér 18 ezret? nagyon fontos lenne válaszoljatok, köszi 😀
Ezt így %-ba nehéz lenne megadni,de olyan 40% biztos,hogy gyorsabb!
kössz a válaszokat -.-
sok játékot vinne ?
Szerintetek elég jó egy
sok játékot vinne ?
Szerintetek elég jó egy
sok játékot vinne ?
oks mondjuk jobb mint ami most van😕
a vistát sokan szidják szal inkább win7-et, azon is lehet dx10
Azért szidják sokan,mert gyenge a gépük hozzá!
És azt a 2GB ramot ami van,gyorsan megzabálja.Egyébként jó OS!
Elméletileg 10-est ír. Akkor tegyek fel egy vistat? Sose volt az még fent, de ha nem foglal sokat, akkor kipróbálom. 😀
Nem vágom ezt a témát, de most egy 9400GT-m van, ami XP-n DirectX9-es. Ha most felrakok egy Win7-et, 10-est fel tudom hozzá telepíteni? Ez mennyivel növelné meg a játékok teljesítményét (már valami hasonló kérdésem volt egyszer de ez most nekem nagyon új 😃 )? Vagy esetleg a Vista? Mondjuk nem tudom melyik oprendszer gyorsabb.
Az OP rendszerek alapból tartalmazzák magukban az adott DX-eket, XP=9,Vista=10, 7es =11 vagyis nem kell semit sem telepítened. A teljesítményt csökkenteni a minőség ellenében ha a VGA-d képes az adott DX megjelenítésére. A 7-es.
amit nemsok játéknál tudunk kihasználni😉
Ha még nem sok játék használja ki a Physx-t akkor is előny az ATI-val szemben, mivel a Radeonok-nak nincs Physx támogatásuk. A jövőt tekintve meg nagy jövő áll a Physx előtt, csak kérdés, hogy hogy áll ehhez az Nvidia, meg a játék fejlesztők.
DE 450 gts az is ez a kataegória árban.én mindeképpen a 250es vagy 450 es választanáma
http://prohardver.hu/teszt/radeon_hd_5670_mar_nem_is_olyan_draga_a_directx_11/tesztek_i.html
godolkoztál e a GTS 450 en az i ez aketegória http://www.argep.hu/main.asp?suche=+450+gts&x=33&y=5
Go nvidia go😀
árban kb egyformák :\