Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
molfer98 avatar
niteforce írta:
HD5670 vagy 5770

én??
0
0
0
0
GeneralCube avatar
vegyetek gtx 560 ti-t
ez még 2 év mílva is képes lesz hd -ben tolni a gémeket, és a 3d-s graf motorokkal is tartani tudja a lépést amiben a radeon eléggé nyögvenyelős....
0
0
0
0
GeneralCube avatar
ez a hnemaria milyen okos....
honnan tudnád hogy min fog maxon futni a bf3?loser...
a kártya amit sztárolsz meg egy fostalicska....
már egyet ki is nyírtam mezei cod 4-el....
és nem tudták mi a baja....
ezzel együtt már 3 radeont nyírtam ki....hagyjátok a radeont...
nvídiával még nem volt baj...
0
0
0
0
molfer98 avatar
a terv gépemhez milyen vidikari passzolna (ha kell húzom a procit) 😀
0
0
0
0
Devis avatar
hát most én is azon a vidikarin gondolkozok, vki pls rjon róla egy véleményt ^^ (5550)
0
0
0
0
almos avatar
GokuTM írta:
Cooley írta:
Edem105 írta:
Helló! Azt szeretném kérdezni hogy a Gainward GeForce GTX550 Ti 1GB mennyire jó videókártya?????

Az árát nem éri meg. Most a Sapphire HD5850 Xtreme nagyon jó vétel 30-35 között mozog. 😉

Osztom a véleményt. Ha be tehetném az 5870-em mellé CF-be, rögvest lecsapnék rá ennyiért 😃😃😃😃

Be birod tenni, csak 5870 le fog butulni 5870 szintjere, de igy sem lenne rossz dontes, meg meg kellene nezni, hogy az alaplapod birna-e.
0
0
0
0
tibor560sec avatar
Cooley írta:
tibor560sec írta:
Edem105 írta:
Helló! Azt szeretném kérdezni hogy a Gainward GeForce GTX550 Ti 1GB mennyire jó videókártya?????

Röviden : jó videokártya (melyik nem az .... 😊😆😉 , de ha az "X"-t "S"-re cseréled és levonsz belőle százat ugyanott vagy ...
[LINK]

Hát ezért ez így nem igaz. Végigolvastad te azt a tesztet, amit linkeltél? 😃
Amúgy ez nagy hülyeség a tesztben, hogy rossz a tuningpotenciálja. +11% feszemelés nélkül egyáltalán nem rossz, ráadásul egy minimális feszemeléssel könnyedény elérhető az 1100MHz...

Olvastam persze ...
Erősen fogalmaztam , hogy "ugyanaz" valóban van különbség ...
De valljuk be őszintén mi szükség volt erre a kártyára és nyugodt szívvel kinek ajánlható ... 😃
A tuningról meg : feszültségállító csúszka azért van , hogy használják ... 😆
0
0
0
0
Cooley avatar
tibor560sec írta:
Edem105 írta:

Röviden : jó videokártya (melyik nem az .... 😊😆😉 , de ha az "X"-t "S"-re cseréled és levonsz belőle százat ugyanott vagy ...
[LINK]

Hát ezért ez így nem igaz. Végigolvastad te azt a tesztet, amit linkeltél? 😃
Amúgy ez nagy hülyeség a tesztben, hogy rossz a tuningpotenciálja. +11% feszemelés nélkül egyáltalán nem rossz, ráadásul egy minimális feszemeléssel könnyedény elérhető az 1100MHz...
0
0
0
0
tibor560sec avatar
Edem105 írta:

[LINK]
0
0
0
0
Cooley avatar
Edem105 írta:

Az árát nem éri meg. Most a Sapphire HD5850 Xtreme nagyon jó vétel 30-35 között mozog. 😉
0
0
0
0
Edem105 avatar
0
0
0
0
Devis avatar
akkor van alku ha vesz új alaplapot, sztem nem hülye hogy vesz egy olyan videokártyát ami nem is megy a lapjához
0
0
0
0
Devis avatar
niteforce írta:
xperia1997 írta:
Ja,a mostani karim:Ati Radeon 9600 Series.
Tudom hogy naon régi de eddig nem volt aki segített.

A mai jatekokhoz shader model 3-mas szukseges. Emberi aron nincs olyan AGP vga ami ezt tudja, a 4200-asok, 4300-asok, 4600 as atik tudjak, lehet hogy meg tobb is. De ezek a kartyak elegge gyengek es dragak, egy PCI-e 8400 GS ami HTPC alkatresz es en mar lattam ujat 5000-ert is. Szoval megerne neked egy ujabb alaplapot venned, amin mar van PCI-e.

deh am ha akarod én eladhatom neked, persze olcsóbban mint amúgy lehetne venni, úgyis most vennék új vidikarit azt itt maradna rajtam a 8400gs
0
0
0
0
Devis avatar
hnemaria írta:
de lol ezek huszonezer forintos kártyák....
egy gt 240 ért adnák maximum 10 ezer ft .t
mennyit szánnál videokarira? akkor egyböl kapod az ajánlatot
de akkor.. ha nem játékra kell akkor GT 430, =10 ezer ft
ha minimum gamera akkor GT 440=17 ezer ft
ha normálisan akarsz játszani nem a laggoktól verni a monitort akkor
Sapphire 5830 Xtreme = 24ezer ft

GT 430- al kb minden game akadozik, 440 el tudsz cod6-ozni, meg hasonlo szintü gamekkal játszani,
5830 assal pedig crysis 2, Battlefield 3 maxxon

most ati HD5550-et néztem, lehet h az lesz. De am nem most rögtön kell, még kb 1 hónapig nézelődhetek.
0
0
0
0
hnemaria avatar
xperia1997 írta:
😲Help!!!!
Az a gondom,hogy a gépigényeknél azt írja,hogy:2.x a videókáryád Pixel Shader verziója.
Milyen karit kéne vennem hogy jó legyen pl.: az Assassin's Creed Brotherhood?
A válaszokat előre is köszönném!!!!
😉

olvass vissza 1-2 hsz - t
0
0
0
0
niteforce avatar
xperia1997 írta:

A mai jatekokhoz shader model 3-mas szukseges. Emberi aron nincs olyan AGP vga ami ezt tudja, a 4200-asok, 4300-asok, 4600 as atik tudjak, lehet hogy meg tobb is. De ezek a kartyak elegge gyengek es dragak, egy PCI-e 8400 GS ami HTPC alkatresz es en mar lattam ujat 5000-ert is. Szoval megerne neked egy ujabb alaplapot venned, amin mar van PCI-e.
0
0
0
0
xperia1997 avatar
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
hnemaria írta:

GT 430- al kb minden game akadozik, 440 el tudsz cod6-ozni, meg hasonlo szintü gamekkal játszani,
BF3 max azért kicsit erős, mint ahogy GT430al is simán lehet MW2zni
0
0
0
0
xperia1997 avatar
😲Help!!!!
Az a gondom,hogy a gépigényeknél azt írja,hogy:2.x a videókáryád Pixel Shader verziója.
Milyen karit kéne vennem hogy jó legyen pl.: az Assassin's Creed Brotherhood?
A válaszokat előre is köszönném!!!!
😉
0
0
0
0
hnemaria avatar

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Devis írta:
értem
volt még egy kiválasztott 😃
ASUS GeForce ENGT240/DI/512MD3/A
erről vmi vélemény? gamere kell
Inkább egy ZOTAC GT240 DDR5 512MB
0
0
0
0
Devis avatar
értem
volt még egy kiválasztott 😃
ASUS GeForce ENGT240/DI/512MD3/A
erről vmi vélemény? gamere kell
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Devis írta:
Valaki létszi mondjon véleményt erről a vidi kariróL: ASUS GeForce EN210 SILENT/DI/1GD3(LP) DDR2 PCIExpress Low Profile

És am Kresz09 full lowon talán de nem vagyok benne biztos, én 7200Gs-el játszottam crysist 1,5 gb rammal
Tökéletes az a kártya amíg nem játszani fogsz rajta.De inkább gyűjts még pár hónapig és vegyél egy erősebbet.
0
0
0
0
Devis avatar
Valaki létszi mondjon véleményt erről a vidi kariróL: ASUS GeForce EN210 SILENT/DI/1GD3(LP) DDR2 PCIExpress Low Profile

És am Kresz09 full lowon talán de nem vagyok benne biztos, én 7200Gs-el játszottam crysist 1,5 gb rammal
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Nem izgat engem a pontgyűjtős marhaság😃😃
max valami erős hűtővel feltolom 4ghz-re vagy fölé. Ha nem hajtja ki teljesen az np. De alap órajelen sztem rosszabb lenne vagy nem?
0
0
0
0
Lizard avatar
asdasd1 írta:
és körülbelül milyen frekvencián lenne érdemes használni mellette a procit?

Nem hajtja ki rendesen a 965-ös /tapasztalat😀/
De ha nem a pontgyűjtős progiba akarsz rekordokat döntögetni akkor teljesen megfelel hozzá, játékok terén tökéletesen teljesít a páros!
0
0
0
0
asdasd1 avatar
vagyis akkor 3.4 ghz en kihajtaná fullra...?😃
0
0
0
0
asdasd1 avatar
szerintem meg 3.4 ghz en kevés neki.
vagy fene tudja
0
0
0
0
hnemaria avatar
a te procid alap 3.4 ghz n elég neki.... szerinem pont az passzol hozzá 😃
0
0
0
0
asdasd1 avatar
és körülbelül milyen frekvencián lenne érdemes használni mellette a procit?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
OMG..ezek az okoskodások..😆

molfer98
az A vga nagyon kevés játékhot...HD5670 és 1024-ben elviszi a mai gémeket is.
asdasd1
Nagyon Jó kártya, melette szól h bios frissítéssel lehet belőle csin HD6970-et, így ez éri meg,
tesiadam
a HD5850 CF egyáltalán nem zabál sokat...
nagyon jól fogyasztja az áramot, de tény h a HD6950 joban megéri, csak a tisztázás képpen írtam h nem fogyaszt sokat. és a 9800GT SLI nem sokkal marad el a GTX275-től...😆 szal nem volt jó példa.
0
0
0
0
asdasd1 avatar
de a 6950 ből 6970 et lehet varázsolni azt még vedd figyelembe.

szerk: hnemariának ment a válasz csak előbb írt aztán eltűnt a kommentje.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
hnemaria írta:
akkor vegyél egy 5850 est 30 ezerért..... vagy ha van pénzed akkor 6950 ......

ezeket amiket mondasz most hasonlításkéépen: 9800GT SLI vagy GTX275 kéne jobban neked?
0
0
0
0
asdasd1 avatar
ezeken a kérdéseken jókat röhögök. Felső kategóriás VGA-nál van rosz vélemény?

nem konkrétan azért kérdeztem, mert a rossz véleményekre vagyok kíváncsi, hanem, hogy ennyi pénzért megéri-e megvenni vagy van-e ennél jobb ilyen ár/érték kategóriában 😉
0
0
0
0
hnemaria avatar
akkor vegyél egy 5850 est 30 ezerért..... vagy ha van pénzed akkor 6950 ......
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
hnemaria írta:
vegyél sapphire 5850 est.. 30 ezer ft a neten... és az is nagyon erős ....
és még marad 30 ezred na azzal mi legyen? 5850 crossfire nem gyorsabb mint egy 6950 ? 😀

fogyasztás tekintetében? zabál mint állat. hát nem is tudom meik a gyorsabb
0
0
0
0
hnemaria avatar
vegyél sapphire 5850 est.. 30 ezer ft a neten... és az is nagyon erős ....
és még marad 30 ezred na azzal mi legyen? 5850 crossfire nem gyorsabb mint egy 6950 ? 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
asdasd1 írta:
vélemény sapphire radeon hd6950 2gb verzióról? jelenleg 60k
de remélhetőleg nyárig lejjebb megy az ára...

ezeken a kérdéseken jókat röhögök. Felső kategóriás VGA-nál van rosz vélemény?
0
0
0
0
asdasd1 avatar
vélemény sapphire radeon hd6950 2gb verzióról? jelenleg 60k
de remélhetőleg nyárig lejjebb megy az ára...
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Osynho írta:
Adhatják ingyen is, attól még nem lesz erősebb 😜

ha jobb mint az én VGA-m akkor maxon viszi az orangebox összes tagját és a valva motorokat. cod4 is megy vele maxon.
0
0
0
0
Osynho avatar
Adhatják ingyen is, attól még nem lesz erősebb 😜
0
0
0
0
molfer98 avatar
twoKgames írta:
az nem olyan jó

5000FT.ért sem??
0
0
0
0
molfer98 avatar
gyenesmartin írta:
molfer98 írta:
niteforce írta:
maradjon szerintem a 4830, sokkal nagyobb teljesitmenyt ez a gep mar nem fog hozni, hiszen mar nem mai cucc, de meg mindig jo gamelesre, csak komolyat ne fejlesszel rajta. Talan ha szarakodik a vinyo, meg ha szetmegy valami nelkulozhetetlen azt vegyel, de erre mar nem erdemes sokat kolteni

a tervvel mennyire hozna jobb teljesítmény 1 5770?
A terv gépedben lévő processzor gyenge egy 5770-eshez.Azaz lehet, hogy nemsokkal hozna többet.

vagy 1 HD5550 medium gamelésre??
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
molfer98 írta:
niteforce írta:
maradjon szerintem a 4830, sokkal nagyobb teljesitmenyt ez a gep mar nem fog hozni, hiszen mar nem mai cucc, de meg mindig jo gamelesre, csak komolyat ne fejlesszel rajta. Talan ha szarakodik a vinyo, meg ha szetmegy valami nelkulozhetetlen azt vegyel, de erre mar nem erdemes sokat kolteni

A terv gépedben lévő processzor gyenge egy 5770-eshez.Azaz lehet, hogy nemsokkal hozna többet.
0
0
0
0
molfer98 avatar
niteforce írta:

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció