Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Viccet félretéve,egy olyan kártyán minden maxon megy egy 19'-es monitor kiséretében.
hát minbd1 sztem mert HD6850 szal annál többet úgyszem szán rá...
35 ezer a HD5850 szal az sokkal olcsóbb
HD5850 1440db shader
HD6850 meg csak 960db
és a 72DB text. vs 48db tex. picit erősebb
itt egy összefoglaló táblázat
[LINK]
Akkor ez:
Gigabyte 6850 1GB DDR5 GV-R685OC-1GD videokártya
Grafikus processzor: Radeon HD 6850
Memória: 1GB GDDR5
Grafikus processzor órajele: 820 MHz
Memória órajele: 4200MHz
Csatlakozó felület: PCI Express
Csatlakozók:
1 x DVI
Támogatott szabványok:
CrossFireX
Avivo HD
DirectX 11 és OpenGL 4.1
vagy ez:
Gigabyte 5850 1GB DDR5 (GV-R585OC-1GD)
Grafikus processzor: 5850
Memória: 1GB DDR5
Memória Interfész: 256 bit
Grafikus processzor órajele: 765 MHz
Memória órajele: 4000 MHz
Csatlakozók:
1 x DVI
1 x HDMI
Támogatott szabványok:
CrossFireX
Avivo HD
Gigabyte 6850 1GB DDR5 GV-R685OC-1GD videokártya
Grafikus processzor: Radeon HD 6850
Memória: 1GB GDDR5
Grafikus processzor órajele: 820 MHz
Memória órajele: 4200MHz
Csatlakozók:
1 x DVI
Támogatott szabványok:
CrossFireX
Avivo HD
DirectX 11 és OpenGL 4.1
vagy ez:
Gigabyte 5850 1GB DDR5 (GV-R585OC-1GD)
Grafikus processzor: 5850
Memória: 1GB DDR5
Memória Interfész: 256 bit
Grafikus processzor órajele: 765 MHz
Memória órajele: 4000 MHz
Csatlakozók:
1 x DVI
1 x HDMI
Támogatott szabványok:
CrossFireX
Avivo HD
szerintetek egy HD6850 jó játékra?😃 válaszokat előre is köszönöm😃
Nagyon is jó játékra,de ha tervezel venni,akkor olyan árban kapsz 5850-et, kicsit többért 5870-et és GTX470-et,ezek közül válassz.
erősorrend: 5870<470<5850
Igazad van,tényleg forditva raktam ki,kösz, hogy szólsz!
Nagyon is jó játékra,de ha tervezel venni,akkor olyan árban kapsz 5850-et, kicsit többért 5870-et és GTX470-et,ezek közül válassz.
akit csak a nagy teljesítmény érdekel, fogyasztás kevésbé annak sztem msi gtx 480 twinfrozr 60k-ért zsiirújan megéri
annak sincs nagy fogyasztása....egy chieftec vagy corsair 500 wattos táp siman elviszil!!!!
akit csak a nagy teljesítmény érdekel, fogyasztás kevésbé annak sztem msi gtx 480 twinfrozr 60k-ért zsiirújan megéri
Azt a mindenit, mikor megláttam az egyik vebshop-ban (ipon-on😀😉 Azt hittem káprázik a szemem, igen csak jó vétel...
azserosszkari😂😀 én a 5850 előtt egy MSI HAWK HD5770-et teerveztem😂
én 5670ről indultam és most azon filozok h 6850 vagy gtx460 legyen 😆D
laza 20k-t ugrottam😃
de am én is nyárra tervezek gépet venni. Egészen pontosan juliusban😀
Monitor ma jött meg!!! Benq GL2240 nagyon szép a gépe ajánlom mindenkinek😀
"OFF vége"
akkor inkább a másik ha majd eseteleg megkapom
azert leirhatod a tervedet, hatha valaki tud jobbat ajanlani
már összegyűjtöttem mit veszek,csak kíváncsi voltam hogy lehetne-e bővíteni ezt
Szoval szerintem vegyel 1 uj deszkat, ramot, procit es akkor videokartyat.
ehhez az alaplaphoz tudtok valami jó videókártyát ajánlani?:Biostar K8VGA-M
a válaszokat köszönném!
Sziasztok!
Egy 256mb-os videókártyára lenne szükségem 20 ezer forintig, ebből a keretből a legjobb kellene!
Hálás köszönet:
Fbalint
Sziasztok!
Egy 256mb-os videókártyára lenne szükségem 20 ezer forintig, ebből a keretből a legjobb kellene!
Hálás köszönet:
Fbalint
256 Mb-os? az nem keves egy kicsit?
Hálás köszönet:
Fbalint
majd ott is lesz, bár lehet hogy egyes boltok nem fogják árulni, mert akkor rajtuk maradnak a drága 5850-ek?
Az lenne a lehető legnagyobb hülyeség. 😆 Akkor olyan boltoktól vásárolna a nép, ahol lehet kapni, így ugyan úgy a nyakukon maradna. Én inkább egy kiárusításra tippelnék. Ezért is várok most egy picit a videokártyacserével(is).
egyértelmű, nagyobb boltoknál nem lesz ilyen olcsó HD5850...Lambdánál is 43 ezernél kezdődik...hát lássuk be nem nagyon érné meg nekik. De mind1 árgépen megnézed mellik boltban van és megveszed..
Ha 5850-ben gondolkozol, akkor várj egy kicsit mert jönnek az "új" olcsó 5850-ek, búven 40 ezer alatti árral. Én most bánom, hogy 3 hete megvettem a 6850-et, inkább várnom kellett volna az 5850-re...
már vannak egy ideje azok az olcsó 5850esek😃
csak nem az iponban😀