Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AMDMonsteR avatar
Sziasztok!
Keresek egy játékot, de nem találom.
Talán 2012-2013-as, FPS játék, amiben valamiféle felfedezővel kell menni és embereket irtani. Tudom , kicsit kevés infó :/ de ha valaki ismer ilyeneket, az sorolna párat, hátha köztük van? (nem vadnyugatos)
Előre is köszönöm! 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Az csak grafikai tuning, így nem hiszem hogy bannolnak érte.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
lenne egy kérdésem f2p játékokban lehet használni pl sweetfx-et nem fognak érte bannolni vagy ilyesmi?
0
0
0
0
no avatar
TES (The Elder Scrolls) széria?
Akármelyiket játszod, és minél régebbit annál hosszabb 😃
0
0
0
0
prince4 avatar
Tudnátok nekem valami hosszú(nagyon hosszú) gamet? Gta 4-5 megvan. Valami olyasmire gondoltam mint pl a mars war the logs. Vagy akármi jöhet csak a story legyen jó!
0
0
0
0
bukta2 avatar
PatrikVagyok

Ha a Thief bejött akkor ajánlanám a Dishonored-et, nem horror de szinte olyan mint a thief.
0
0
0
0
Coach avatar
Pár olyan játék kellene ami hosszú ideig leköt és elmegy a gépemen.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Outlast+DLC, FEAR sorozat, slenderman the arrival (am a thief nem horror játék, hanem fps nézetű lopakodós 😀😉
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok tudnátok ajánlani valami jó horror játékot aminek a grafikája is szép? 😀 (Thief,Amnesia kijátszva)
0
0
0
0
Puklee avatar
A hawx-ot ismerem, de nem tudom mien a 2. Az utolsónak utána nézek. Az fsx sztem meg hasonló a 2004-hez ezekkel az a bajom, hogy vontatott. De ezeknek mindenképp utána nézek. Jó lenne ha lenen ilyen repülő versenyes játék. Gondolok itt arra, mint amiben a Besenyei versenyzik. Az uj il2-lenne várós, de sztem az nem fog elfutni
0
0
0
0
Ferrari avatar
War Thunder MMO játék, hasonló a World of Tanks-hoz csak repülős, ha valami modernebbet szeretnél akkor HAWX, Flight Simulator X újabb valamivel a 2004-esnél, Lock On: Modern Air Combat...
0
0
0
0
Puklee avatar
Üdv! Beszereztem tegnap "véletlen" egy repülős játékokhoz való joystickot, de én nem ismerem csak a microsoft fligt simulator 2004-et.. Valaki tudna ajánlani valamit amivel ki lehet használni? ( a gépemhez mérten)
0
0
0
0
frostwagen avatar
MacHiMal

Borderlands 1-2, Dragon Age: Origins
0
0
0
0
Arnybiro avatar
MacHiMal : Fallout, Dragon Age, Mass Effect. Hirtelen ennyi jut eszembe most.
0
0
0
0
MacHiMal avatar
Üdv!

Valaki tudna jó rpg-t vagy esetleg valami jó gamet amiben nagy a világ, sok képesség van és élvezhető? (mint a skyrim meg az elder scroll-ok csak ne azokat mert azok már megvoltak)

Vagy esetleg lehet ilyen birodalom építős is mint az empire earth. 😃

A válaszokat előre is köszönöm
0
0
0
0
bukta2 avatar
frostwagen

az egy jó kérdés 😃

Spoiler!
Egyébként ha már szóba jött a WoW, nemsokára jön Eredetire a Warlords of Draenor 😃 Persze eleinte nem lesz egy darab DC sem, de én azért adok neki egy esélyt.! X"DDD
0
0
0
0
frostwagen avatar
Én nem értem. Ha a Warcraft-ra gondol, akkor hogy jön ide a WoW rövidítés? Lemaradtam valamiről? 😃

Spoiler!
Egyébként ha már szóbajött a WoW, nemsokára jön Taurira a Cataclysm 😃 Persze eleinte még elég sok DC lesz, de én azért adok neki egy esélyt.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Úgy érthető, de hogy WoW3 nincs az tuti.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
chrono: Szerintem a sima Warcraft-ra gondolt.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
tasika1012 Nemhogy wow3 még wow2 sincs! Most miről is beszélsz? World of Warcraft van csak és kész, ennyi, vége, nincs több!
0
0
0
0
Sicu33 avatar
chrono02 : A Fallout-ot kipróbálom,a Dead Space meg amúgy is TPS,és nekem nem jön be 😆
De köszi 😀
0
0
0
0
tasika1012 avatar
te az online wow-ra gondoltál? 😃 mert én azzal nem játszok 😃 értem ezalatt mondjuk hogy a WoW3-at vittem ki 😃 online nem játszottam WoW-val 😃
0
0
0
0
csabika21 avatar
Sziasztok szerintetek Titanfall vagy Battlefield 4 a jobb
0
0
0
0
Arnybiro avatar
frostwagen hát nem tudtad, hogy ki lehet vinni WoW-ot? Fogod kiírod lemezre és kiviszed az ajtón 😆
Spoiler!
bocs ez most nagyon szar volt 😆
0
0
0
0
frostwagen avatar
tasika1012

WoW-ot kivitted? Az igen 😃
0
0
0
0
tasika1012 avatar
WoW-ot már kivittem, elfelejtettem írni, de azért köszi bukta2
chrono02 nagyon köszi, kipróbálom őket 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
djwarp Fallout széria? Esetleg Dead Space-ek (de ezek már nagyon extrémek a feltételhez [szerintem]).

tasika1012 Borderlands, The Elder Scrolls, Mass Effect, Dragon Age (ezeknek természetesen nem csak az első része, hanem a többi is).
Egyenlőre ennyi jut eszembe.
0
0
0
0
bukta2 avatar
tasika1012

World of Warcraft

Jó Story és sztem egy ideig el leszel vele 😃
0
0
0
0
tasika1012 avatar
Sziasztok!
Tudnátok olyan játékot mondani, aminek jó a sztorija, hosszú ideig leköt, mindegy milyen stílusú. Lehet benne fejlődésrendszer is, mindegy milyen a lényeg hogy sokáig lekössön. Előre is köszönöm. 😀
0
0
0
0
szmordokxd avatar
SwitcX

Köszönöm szépen és neked is Bronson, megnézem őket.😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Metro 2033 és Metro Last Light játékokhoz hasonló FPS játékokat keresek 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
a gépedet el is felejtettem megnézni... a black ops felestős, de a dead island még mehet...
0
0
0
0
szmordokxd avatar
Left 4 Dead-ot szerintem majd kipróbálom. Dead island ill. black ops nemhiszem, hogy menne a gépen.Meg ha menne is minimumon.
Azért köszönöm Bronson!

😀

Várok még a többiektől is,írjatok nyugodtan aztán megnézem. 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Black ops zombie, Left4Dead 1-2, esetleg Dead Island...
0
0
0
0
szmordokxd avatar
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan zombi gyilkolászós játékot mint mondjuk a God mode? Tehát,hogy vannak külömböző wave-k, és minden egyes zombi gyilkosságért EXP-t kapsz.
Egyik ismerősömnél láttam egy olyasmit,ami ehhez fokható volt, meg néha besegített az időjárás is. Pl: ha villámlott akkor beléd csaphatott,vagy a zombikba..Csak nemtudom már a nevét.:S

Kérlek titeket írjatok párat.😀
Köszi előre is!
0
0
0
0
Bronson avatar
csak nem 256MB-os vga-val gondolom... 😃 szerintem még max a modern warfare ami elmenne!
0
0
0
0
no avatar
Szerintem a Shiftig bezárólag az összes NFS, CoD-ból meg hát az MWII tuti, mert azt én is játszottam 1 magossal (1.8 GHz-val!) 😃
0
0
0
0
no avatar
Milyen Nedd for speed-ek és Call of dutyk futnának ?
0
0
0
0
Bronson avatar
quake, half life, need for speed,call of duty,carmageddon...
0
0
0
0
no avatar
Valaki tudna valami játékot ajánlani ? 3GB RAM,1.8Ghz processzor,256 MB-ás Intel(R) GMA 3000
0
0
0
0
szalamispizza avatar
tudtok jó 2003-2009es játékokat mondani? a lényeg hogy amd x2 4800+ procival 2gb rammal és hd 3450es kártyával viszonylag jól fussanak. öcsémnek kellenének
0
0
0
0
no avatar
Na szétnézek, kösz!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Rift, Path of Exile, Forsaken World, Lord of the Rings Online, Age of Connan ami most hirtelen eszembe jut. PoE-ban nem vagyok biztos mekkora magyar közösség van, de a többibe vannak az biztos.
0
0
0
0
no avatar
Valaki tud mondani egy olyan MMORPG-t ami Steames, ingyenes, játszható és van legalább egy minimális magyar játékosbázisa?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ha már nagyrész MMO: Rift, Tera, Aion, SW:TOR.
Nem MMO: Borderlands 1-2, Torchlight 1-2, Diablo II, Age of Empires, Age of Mithology, Warcraft 3.
Nekem még pluszban ennyi jut eszembe most.
0
0
0
0
Audus99 avatar
ulver01: Köszi az ajánlatokat
0
0
0
0
ulver01 avatar
RyanSkull: WoW, LoL, War Thunder, Hearthstone, Aliant of Valiant Arms... most egyenlőre ennyi jut csak eszembe.
0
0
0
0
Audus99 avatar
Valaki tudna mondani jó multiplayer játékot? ami megy törttel is! Lehet MMORPG, FPS, esetleg stratégiai.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció