Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Keresek egy játékot, de nem találom.
Talán 2012-2013-as, FPS játék, amiben valamiféle felfedezővel kell menni és embereket irtani. Tudom , kicsit kevés infó :/ de ha valaki ismer ilyeneket, az sorolna párat, hátha köztük van? (nem vadnyugatos)
Előre is köszönöm! 😀
Akármelyiket játszod, és minél régebbit annál hosszabb 😃
Ha a Thief bejött akkor ajánlanám a Dishonored-et, nem horror de szinte olyan mint a thief.
Borderlands 1-2, Dragon Age: Origins
Valaki tudna jó rpg-t vagy esetleg valami jó gamet amiben nagy a világ, sok képesség van és élvezhető? (mint a skyrim meg az elder scroll-ok csak ne azokat mert azok már megvoltak)
Vagy esetleg lehet ilyen birodalom építős is mint az empire earth. 😃
A válaszokat előre is köszönöm
az egy jó kérdés 😃
Spoiler!
Spoiler!
De köszi 😀
Spoiler!
WoW-ot kivitted? Az igen 😃
chrono02 nagyon köszi, kipróbálom őket 😀
tasika1012 Borderlands, The Elder Scrolls, Mass Effect, Dragon Age (ezeknek természetesen nem csak az első része, hanem a többi is).
Egyenlőre ennyi jut eszembe.
World of Warcraft
Jó Story és sztem egy ideig el leszel vele 😃
Tudnátok olyan játékot mondani, aminek jó a sztorija, hosszú ideig leköt, mindegy milyen stílusú. Lehet benne fejlődésrendszer is, mindegy milyen a lényeg hogy sokáig lekössön. Előre is köszönöm. 😀
Köszönöm szépen és neked is Bronson, megnézem őket.😀
Azért köszönöm Bronson!
😀
Várok még a többiektől is,írjatok nyugodtan aztán megnézem. 😀
Tudnátok nekem olyan zombi gyilkolászós játékot mint mondjuk a God mode? Tehát,hogy vannak külömböző wave-k, és minden egyes zombi gyilkosságért EXP-t kapsz.
Egyik ismerősömnél láttam egy olyasmit,ami ehhez fokható volt, meg néha besegített az időjárás is. Pl: ha villámlott akkor beléd csaphatott,vagy a zombikba..Csak nemtudom már a nevét.:S
Kérlek titeket írjatok párat.😀
Köszi előre is!
😀
Nem MMO: Borderlands 1-2, Torchlight 1-2, Diablo II, Age of Empires, Age of Mithology, Warcraft 3.
Nekem még pluszban ennyi jut eszembe most.