Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
akkor ez azt jelenti hogy? 😃 NVIDIA-ban a psysx-et nem tom kihasználni vagy mi? 😃
sapphire hd6950-hez hasonló teljesítményű kártya vagy akár jobb? ilyen árban? (63k)
ebbe az alaplapba: P8H67-M <--- amúgy ezekbe a lapokba belemegy az ATI és az NVIDIA karik is nem? 😀 ha igen akkor ha lehet mind2-böl kérnék ötleteket 😀
Minden alaplapba belemegy bármilyen kari. De válaszolva, IGEN belemegy ATI és nVidia kari is. De azzal a lappal "csak" Crossfire-t tudsz.
Hát ott csak a GTX560 van és a 470 ami lassabb nála, 70 felett van a GTX570 ami gyorsabb, ennyi 63 ezerért a HD6950 ári meg a legjobban
ebbe az alaplapba: P8H67-M <--- amúgy ezekbe a lapokba belemegy az ATI és az NVIDIA karik is nem? 😀 ha igen akkor ha lehet mind2-böl kérnék ötleteket 😀
tasiadam
Ja az i3+2szál az i5 a "sima" 4 magos és az i7 a 4mag +4 szál.
akkor kb az i5 ilyen átmenet kb....
E5700 intel jó proci? csak 13 ezer ft....
a maga árkategóriájában elég jó, de akkor már E5800-at vegyél. egy 1000-el több és az alap 3,2Ghz. Bár tulajdonságilag ugyan az mint az E5700, csak nagyobb órajele van.
tasiadam
akkor kb az i5 ilyen átmenet kb....
E5700 intel jó proci? csak 13 ezer ft....
i3-2120 "kihajt"(😃😉 egy GTX480-at?
GTX480-hoz már kell egy i5.
a 4 vagy a 8 szálas?
4 mag és nincs HT, szóval 4 szálon képes dolgozni.
a 2500k sem? én azt hittem hogy tud azért olyan felkapott dolog let....
akkor csak az i3 és az i7 tud?
a 4 vagy a 8 szálas?
4 mag és nincs HT, szóval 4 szálon képes dolgozni.
a 4 vagy a 8 szálas?
zoly18: Tedd be a mikróba pár percre! 😉
Azzal inkább a mikrót nyírja ki 😃
Azta 😲 😲 :
Nem tudjátok hol lehet kapni mert még sehol sem láttam?
sima HAWK vagy twin forze..... csak rézböl van
Nem tudjátok hol lehet kapni mert még sehol sem láttam?
10:40 kor vettem ki
felhúztam maxra és furmark (kb 10-15 percet ment...) de semmi ugyan úgy megy tovább... :'(
f*sszopó ASUS !!! :S 😃
2010/11-es játékok futtatására alkalmas?
NjoY
Hát ezt nem nekünk kell tudni, nézz tesztet és ha megfelel a tudása játék közben akkor igen, ha meg nem akkor erősebb vga-t kell venni
Persze. Csak gondoltam megkérdezem, mert hát vannak nálam jobb VGA tudósok 😀 😉
fogyasztása alig van, teljesítménye elég jó (legalábbis nekem egy 4670 is elég ***a) meg az ára is nagyon a helyén van....
Értem,
[LINK]
itt egy teszt...elemezgesd egy kicsit.
NjoY
Hát ezt nem nekünk kell tudni, nézz tesztet és ha megfelel a tudása játék közben akkor igen, ha meg nem akkor erősebb vga-t kell venni
Persze. Csak gondoltam megkérdezem, mert hát vannak nálam jobb VGA tudósok 😀 😉
de azért a videóm a fagyóba 😆
addig gforce 8600 gt 512 mb benne 😆
este irok ha nem füstöl ki az egész gépem 😆
Hát ha bátor vagy bukord be alufóliával. Valószínűleg össze érinti a dolgokat és rövidre záródik bár nem tudom milyen körülményei lesznek. DE téveszme hogy a magas hőmérséklet öl. Sokkal könnyebben kinyírja a nagy hőváltozás Ilyenkor a BGA-k felszakadnak amik odarögzítik pl a GPU-t. Ha tényleg ki akarod nyírni rakd be pár órára a fagyasztóba egy zacskóba majd rakd visza a gépbe (ügyelj rá hogy ne legyen nedves) Majd tuningold fel mint a hülye és eressz rá egy VGA nyúzó programot pl Furmark és ettől ezek felszakadhatnak ezáltal hibásan megjelenítve a képet ami tuti garis hiba és nem látszik külső behatás
dögaprító... semmi külső behatás 😆
de fosok meg ne égjen maga a lap...
és utána elküldik bevizsgálásra :S
szal nem lehet a külseje törött repedt... :S
MSI afterbrunner el mindent maxra húztam úgy tesztel 47C :'( max
ötletek még?? :S
en azt mondtam neki hogy full statikusan feltoltodve fogdossa meg a karit, vagy egyszeruen szedje le a hutot es forrassza fel 😆
A biostar k8vga8-m alaplaphoz milyen bemenetű és milyen fajtájú videókártyát lehet venni?(mármint hogy ddr hányas és agp vagy pci?)
lécci sürgős
AGP-s, a memória típus teljesen mindegy.
Elnézést, kárpótollak! 😃 Mekkora lesz egy 13445837grammos űrhajó tömege fénysebességgel haladva?
Hiányos adatokkal még a sűrűségét is megmondtad, zseniális! 😆😂
ez nektek hogy jött ki? 😆 az Fe sűrűségét néztétek? 😆
Természetesen viccelünk. ^^ Eleve a kérdésem is hülyeség volt, mert tömeggel rendelkező anyag nem képes fénysebességgel haladni.
Viszont, hogy ne offoljak ennyit, a téma címében szereplő kérdésre válaszolva: A 6950 nagyon jó teljesítmény/ár és teljesítmény/fogyasztás mutatóval rendelkezik, vegyél azt, ha van annyi lóvéd, bárki is tenné föl a kérdést. 😃
A biostar k8vga8-m alaplaphoz milyen bemenetű és milyen fajtájú videókártyát lehet venni?(mármint hogy ddr hányas és agp vagy pci?)
lécci sürgős
Elnézést, kárpótollak! 😃 Mekkora lesz egy 13445837grammos űrhajó tömege fénysebességgel haladva?
Természetesen viccelünk. ^^ Eleve a kérdésem is hülyeség volt, mert tömeggel rendelkező anyag nem képes fénysebességgel haladni.
Viszont, hogy ne offoljak ennyit, a téma címében szereplő kérdésre válaszolva: A 6950 nagyon jó teljesítmény/ár és teljesítmény/fogyasztás mutatóval rendelkezik, vegyél azt, ha van annyi lóvéd, bárki is tenné föl a kérdést. 😃
lécci sürgős
omg.... 😆 nektek van logikátok 😆
lécci sürgős
lécci sürgős
lécci sürgős
( hd 6950 lesz ) 😀
max 18000 ft ért 😀
és csak az aqua-ba jó 😀 www.***
meg még 1 kérdés 😃
ha nyírt már ki valaki videokártyát úgy hogy gariba visszavegyék akkor az írjon 1 pm-et léci 😀
lécci sürgős
Itt a kérdés lényegében szerintem arra irányult, nem túl olcsó-e a 6950? Jó kérdés, a rengeteg plusz teljesítmény, vagy a megbízható garancia... Jó kérdés😀
föleg jahh 😀
lécci sürgős
Elnézést, kárpótollak! 😃 Mekkora lenne egy 13445837grammos űrhajó tömege fénysebességgel haladva?
lécci sürgős
lécci sürgős
lécci sürgős
A HD6950 több mint 2x erősebb
atrox95
Egyértelmű hogy a HD6990.