Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ati Radeon HD 4650-esem van. Leszeretném cserélni. Mit ajánlotok? (Játékra,Photoshop-ra és ilyenekre használnám)( Direcxt 11-es ha lehet.)
Mennyiért?
azbizony
ha csak pár ezret léne rá dobnod akkor simán megéri! Az azért tény hogy a két kari kb egyfomra, szal mérlegelj, ha azért akarsz venni új karit mert kell a gyorsaság akkor, sztem egy HD 5850-et vegyél, 35ezer az ASUS EAH5850, de 32ezerért még láttam Xtreme-t is.
Sajna 5850 re nincs pénzem 😃 Ezt a pár ezret amit az 5830 ra kellene tenni azt ki bírom szorítani 😃.
lekvar011
35eFt az ASUS EAH5850 DirectCU, azt vedd, és a procit, meg cseréld, egy 4 magos Phenom II X4 955 25eFt+lap MSI 870-G54 20eFt, és ebbe majd bele megy a buldózer is. Én is ilyen konfigban gondolkodom.
Köszi a választ! Akkor azt veszem meg 😀
ha csak pár ezret léne rá dobnod akkor simán megéri! Az azért tény hogy a két kari kb egyfomra, szal mérlegelj, ha azért akarsz venni új karit mert kell a gyorsaság akkor, sztem egy HD 5850-et vegyél, 35ezer az ASUS EAH5850, de 32ezerért még láttam Xtreme-t is.
szerintem nem, kb ugyanolyan szinten vannak
Értem 😀 Csak azért akartam mert mégis csak újabb meg dx 11 😃
DX11-tol nem kell elajulni 😀 nem ad sokkal tobbet mint monjuk a DX 10 vagy a 9.
Én se pont a DX 11 miatt venném csak hét mégis csak újabb kari meg minden és a DX 11 már csak plusz lenne 😃
DX11-tol nem kell elajulni 😀 nem ad sokkal tobbet mint monjuk a DX 10 vagy a 9.
Pont azért kérdeztem meg mert nem is kéne csak pár ezret rádobnom 😃
35eFt az ASUS EAH5850 DirectCU, azt vedd, és a procit, meg cseréld, egy 4 magos Phenom II X4 955 25eFt+lap MSI 870-G54 20eFt, és ebbe majd bele megy a buldózer is. Én is ilyen konfigban gondolkodom.
Sziasztok! Videokártya vásárlás előtt állok, és már kinéztem ezt: [LINK] (Sapphire Radeon HD6790 1GB).
Szerintetek ez mennyire jó egy 1280×1024-es felbontással? Illetve illene-e új processzor hozzá? (Intel Core 2 Duo 2.93 GHz E7500)
(Konkrétan BF3 fut-e majd? 😃😉
Futni fog, de ahhoz a kártyához szerintem egy erősebb proci kéne.
Szerintetek ez mennyire jó egy 1280×1024-es felbontással? Illetve illene-e új processzor hozzá? (Intel Core 2 Duo 2.93 GHz E7500)
(Konkrétan BF3 fut-e majd? 😃😉
na mind1 ... 😃
2011.09. valameddig van rá még gari doboz minden fullos 😀
sajna ez a legmax... :S
sajna ez a legmax... :S
Már nem éri meg GTX295be fektetni, mennyiért vennéd?
Én ehlyedben egy HD 5870-et vennék, 50ezer Ft
Asus ENGTX295 tudom kell egy 600-650w os táp neki 😜 (persze minöségi)
szerintetek?? 😃
edigital
http://www.***/Videokartya/Sapphire_HD6770_1GB_GDDR5_VAPOR-X_-_DirectX_11_PCIe_videokartya-p256067.html
edigtal
ezekrol mi a velemenyetek? melyik eri meg jobban?
A laptopom dvd irója egyszercsak elkezdett szarakodni
Az eredetiket olvassa gond nélkül,de az irottakat nem +/- eggyiketsem!
Firmware frissítés talán jó lenne de nem találok hozzá!
Matshita dvd-ram uj-841s
Ezt találtam hozzá,de nem tudom letölteni [LINK]
A segitségeteket előre is köszönöm!!!
üdv.
Eladom ezt a 3 mocsok gépem,és áttérnék Nvidiára... 😆
Azt szeretném kérdezni melyik a jobb,és mi a különbség..
VGA GeForce GTX460 MSI OC 1GB/DDR5
VGA GeForce GTX460 MSI HAWK 1GB/DDR5?
Köszi 😀
HAWK mert az egy OC
Köszi szépen 😀
de tulhajtott......
Ugyanaz a vga csak 2 különböző gyártótól. Melyiket érdemes választani: ASUS CuCore ATI RADEON 5770 vagy GIGABYTE ATI Radeon HD5770?
sztem mindenféleképpen az asus jobb választás lenne
Köszi 😀
HAWK mert az egy OC
Köszi szépen 😀
Köszi 😀
HAWK mert az egy OC
Köszi szépen 😀
Köszi 😀
HAWK mert az egy OC
Köszi 😀
[LINK] 😲 😲 Ez létezik? Ennyiért? Mert ha igen akkor ez most nagyon-nagyon jó vétel 😲
IGEN létezik. Most ennyiért már lehet venni, valahol még olcsóbb is valamivel.
eeeeggen
akkor ez azt jelenti hogy? 😃 NVIDIA-ban a psysx-et nem tom kihasználni vagy mi? 😃
Ez azt jelenti, hogy olyan pci-e csatis kártyát teszel bele, amilyet csak akarsz, de többkártyás rendszer építésekor csak amd-ben gondolkozhatsz. Ha nV kártyát használsz, akkor csak egy kártyád lehet, de minden szoftveres szarságot használhatsz, physx-et is.