Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
16-17K-éert melyika legjobb VGA játékra?
Hát akkor mér 19k a HD5750 ami sokkal erősebb a HD6670nél ami abban az árban avn amit írtál.
Kösz!
16-17K-éert melyika legjobb VGA játékra?
Hát akkor mér 19k a HD5750 ami sokkal erősebb a HD6670nél ami abban az árban avn amit írtál.
ha nem fer bele akkor HD 5670
[LINK]
Gyári órajelen ez a helyzet.
OC-val persze mind2 növekedne, de nincs nagy különbség. Én a HD-t venném a 2GB vram miatt és a jó kis hűtés miatt.
Ár?
Ez a teszt nem arról a két kártyáról szól amit belinkeltem . Nagyjából egy áron tudnám beszerezni őket. A 6970-es 2 ezerrel drágább.
Ja azért írtam hogy gyári órajelen ez a helyzet.
OC-s tesztet erről a kétkariról nem találtam.
De teljesen min1 mert ugyan azt tudja a két kari. ja és az árat konkrétan mond el mert pl: MSI N570GTX TWIN FROZR II/OC - GTX570 82k, Gigabyte GV-R697OC2-2GD - HD6970 2GB 80k én ezek közül válogatnék, személy szerint HD6970, de ez csak subjektív
Hát azt kell mondjam, hogy én nagyon Nvidia kártyát szeretnék, de ez a Windforce X3-as 6970 csendes, hűvős elegendő memória van rajta, kisebb fogyasztás. Lehet ezt fogom venni. (amúgy kb egy tizessel olcsóbban tudom venni nagykeren keresztül)
[LINK]
OC-val persze mind2 növekedne, de nincs nagy különbség. Én a HD-t venném a 2GB vram miatt és a jó kis hűtés miatt.
Ár?
Ez a teszt nem arról a két kártyáról szól amit belinkeltem . Nagyjából egy áron tudnám beszerezni őket. A 6970-es 2 ezerrel drágább.
Ja azért írtam hogy gyári órajelen ez a helyzet.
OC-s tesztet erről a kétkariról nem találtam.
De teljesen min1 mert ugyan azt tudja a két kari. ja és az árat konkrétan mond el mert pl: MSI N570GTX TWIN FROZR II/OC - GTX570 82k, Gigabyte GV-R697OC2-2GD - HD6970 2GB 80k én ezek közül válogatnék, személy szerint HD6970, de ez csak subjektív
[LINK]
Ár?
[LINK]
[LINK]
Ár?
Gigabyte 6970 OC (GV-R697OC-2GD)
Gainward GTX570 Goes Like Hell
Mindkét kártya gyári OC-s.
(Annyit tudok, hogy a Goes Like Hell még ezen felül is durván húzható.)
hát az 5830 még így is többet eszik 😆 még van valami jó kártya 30 körül?
de sokkal jobb is 😃
HD 5830 ennyiert versenytars nelkuli 😀
A 6790 meg egy tularazott kartya. Meg sokat is fogyaszt, mert hibas HD6850 GPU-ja van, aminek tobbet kell ennie, ahhoz is hogy azt a teljesitmenyt hozza.
A HD6870 minden játékot vinne 1440x900-ba fullon igaz? (pl: Heroes 5, majd 6, dirt 3, Starcraft 2, witcher 2) (kivéve talán a metro 2033)
Lazán menne a metro is.
Itt egy saját vidi Hd 5770,igy 50 Fps,Full beállításon 13 😆
Hát ez így közel sincs a full beállításhoz... 😀 A full beállítás ez: DX11, Very high, Tessellation: on, Advanced DOF: on.
Igen tudom úgy 13 Fps 😆 írtam. 😀
Igaz, most már látom. 😀 SRY
A HD6870 minden játékot vinne 1440x900-ba fullon igaz? (pl: Heroes 5, majd 6, dirt 3, Starcraft 2, witcher 2) (kivéve talán a metro 2033)
Lazán menne a metro is.
Itt egy saját vidi Hd 5770,igy 50 Fps,Full beállításon 13 😆
Hát ez így közel sincs a full beállításhoz... 😀 A full beállítás ez: DX11, Very high, Tessellation: on, Advanced DOF: on, Antialiasing:4XAA, Texture Filtering: AF16X,
tudtok nekem olyan videókarit ami erősebb a hd5830-tól, új és 25ezer (max 28)körül van?
A HD6870 minden játékot vinne 1440x900-ba fullon igaz? (pl: Heroes 5, majd 6, dirt 3, Starcraft 2) (kivéve talán a metro 2033)
Attól függ milyen procival.
Itt egy kis példa:
Minden grafikai beállítás a lehető legmagasabbon.😉
AMD-t szeretnék 😀
Melyiket?
Asus HD6870 1GB DirectCU
MSI HD6870 1GB HAWK
Melyiket tudnám joban húzni, melyik halkabb, melyik hűvösebb?
Melyiket?
Asus HD6870 1GB DirectCU
MSI HD6870 1GB HAWK
Melyiket tudnám joban húzni, melyik halkabb, melyik hűvösebb?
Játékok nagy részét vinné 1920x1080-ba, szerintem metro2033-at is vinné csak nem high beállításokon
A HD6870 minden játékot vinne 1440x900-ba fullon igaz? (pl: Heroes 5, majd 6, dirt 3, Starcraft 2) (kivéve talán a metro 2033)
Attól függ milyen procival.
Itt egy kis példa:
Minden grafikai beállítás a lehető legmagasabbon.😉
na akkor már csak nekem kellene videókártya 😀 nézegettem én is de igazából nem nagyon értek hozzá 😞 ezért is volna jó ha ajánlanátok 😀 játékra / kicsit hosszabb távra 😀
azt hallottam hogy az ati videokartyak nem mennek par jateknal vagyis nem megy veluk par jatek
jelen esetben a Radeon HD 6770
Hd 6770 egy álruhába bújtatott Hd 5770.😀
Kérdésed első fele úgy ahogy van valami Nvidia Fan agyszüleménye,tévhit ellenére a PhysX is ugyanúgy kapcsolható Amd kártya esetében(tudtommal 2 azaz kettő játéknál nem) csak kevesebb Fps-ed lesz.
Hory,ha teljesítményre akarsz menni,vegyél 2 Hd 6970-et,15-20%-ot ver egy Hd 6990-re.
Sokan vannak, akik leszólják a másik videókártya gyártót. Sokan elvakultak.
Aki ATI fan az azt mondja, hogy az Nvidia gagyi. Ez fordítva is igaz. Pedig szerintem nincs különbség. mindenki azt veszi, ami neki jobban bevált. Nekem most van a 3. Nvidia kártyám és nem volt bajom egyikkel sem. Na jó, mondjuk a 3. még csak alig több mint 1 hete van a gépemben, de akkor se volt bajom velük.
Csak nem mindegy, hogy milyen az a 4 magos proci...
De egyenlőre még nem tudni, hogy milyen lesz az a Bulldozer... 😀
De egyenlőre még nem tudni, hogy milyen lesz az a Bulldozer... 😀