Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De am ez a fanatizmus nagyon jó dolog...Ma is 2 órán kersztül győzködtem valakit h ne GTS450-et vegyel 25k-ért...hanem HD5830-at. De nem mert ő nVidiás! Hát akkor mondjad nekik h adják olcsóbban kártyájukat!
Cooley
Hát az igaz...mindenki azt vesz amit akar.
pukkancs
Akkor egyértelmú h HD5850!!!
Gyorsabb a GTX460-nál!
Má kivan a .... az ilyen fanatikusoktól.
Semmi közöd ahhoz, hogy mit szeret. Ha nV-t akar, akkor nV-t vesz. Én is azt mondom, hogy inkább 5850, de ha ő nV mellett érzi jól magát, akkor at vegyen.
Akkor egyértelmú h HD5850!!!
Gyorsabb a GTX460-nál!
Má kivan a .... az ilyen fanatikusoktól.
hát most egy M-TECH 450W-s táp van, de már kérdezősgettem és írták, hogy az FSP 500W Hexa táp elég jó
Jaja, talán a legjobb választás az árkategóriájában.
kösz 😃 akkor videókarinak meg egy GTX 460-at?
Ha nV-t akarsz, akkor arra teszem a voksomat, bár attól függ, hogy mennyi a maximum keret.
max 40k kell a többi cuccra is pénz 😃
Pedig 45 körül már van GTX560, de akkor maradok az 1GB-os GTX460-nál(nem SE!). A Gépigény Webshopból ezt ajánlom: https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=434
hát most egy M-TECH 450W-s táp van, de már kérdezősgettem és írták, hogy az FSP 500W Hexa táp elég jó
Ha nV-t akarsz, akkor arra teszem a voksomat, bár attól függ, hogy mennyi a maximum keret.
max 40k kell a többi cuccra is pénz 😃
egyébként attól mert 450W-s a tápom attól még nem teljesít rosszabban ugye? mert mondtak ilyet is. igaz tápot is akarok venni 😃
Ha mondjuk 350W kell egy gépnek, akkor marhára mindegy, hogy 400W-os vagy 2kW-os táp van benne. 😃 Viszont ha nem minőségi tápod van, akkor mindenféleképpen érdemes cserélni. A gép védelmének érdekében, illetve a jobb hatásfok miatti villanyszámla csökkenés miatt is(hosszútávon már jelentős különbség lehet).
jó deee nem ati kéne 😃
Ne aggódj, a HD5000-es széria már nem Ati. 😂 Amúgy véleményem szerint minimum egy GTX460-at kéne beszerezned.
Ha kicsit több mánid van akko: [LINK]
HD5850 40k
40%-os gyorsulást hozna
üdv! szerintetek az én alaplapomhoz melyik lenne a megfelelő videokártya? kb 30-40e ft között (lehetőleg Nvidia) alaplap: Asrock N68C-S UCC
kinéztem egy Gigabyte GTS450 1GB DDR5-ös vidikarit, csak nemtom hogy jó lenne-e.
kinéztem egy Gigabyte GTS450 1GB DDR5-ös vidikarit, csak nemtom hogy jó lenne-e.
Igazából nem értem mi a problémád. 😀 Tápodon hány pci-e csati van? Ha kevés, fogsz egy molexet és csinálsz belőle pci-e-t 😀
pontosabban nincs 😃
ne csinalj igy CF-et, de amugy igen 😀
esetleg hibridet 😃 1 darab PCIe 16al ne mtudok CFet 😆
igazabol nem az a lenyeg hogy hany pines, hanem hogy ellassa a VGA-t arammal. ez olyan hogy a konnektor meg 2 pines 😃
csak hogy nekem van egy milex y átalakítóm/elosztóm. Azért aprázok hogyha olyan VGA-m lenne hogy kellene neki egy 6os akkor egyet elosztok és utánna azt a 2 molexet alakítom egy 6 pineste akkor már rosz. vagy úgy is leadja a kellő áramot?
ez is raj h 6 pinesröl tákoltak 8ast
a az a kabel az atalakito.
Nem, a vicces mérnökök rátették, áprilisi tréfa gyanánt. 😂
amúgy ezt nem értem... van a tápegységböl ami jön az 6 kábeles. A sapphire pedig molexröl adja ami 1 molexröl 6 pinesre alakít vagyis 2 molexröl 2 darab 6 pines. Eddig oké de a molex az 4 pines nem?
Nem, a vicces mérnökök rátették, áprilisi tréfa gyanánt. 😂
Be kell dugni, mert ha nem dugod be, akkor sípolni fog a gép! 😆 (ne értsétek félre ezt a mondatot 😜)
Akkor inkább bedugom , nehogy sípoljon egész nap 😃
6870 41k
GTX 470 47k
de am néz szét árukereső.hu-n(ékezetek nélkül 😆😉
ott vannak jó cuccok olcsón már lehet jó vga-t venni pl 5770
venni nem akarok VGA-t, van alaplapim is meg egy ezresért egy 6600GT. ha venni akarnék akkor már rég egy 6970em lenne
ott vannak jó cuccok olcsón már lehet jó vga-t venni pl 5770
7600GT jobb
arra akarök rájönni hogy ha megvan a 6600GT akkor ha tuningolom lesz-e olyan jó mint egy 7600gt.
7600gt, 6600gt OC és X1700FSX. Valószínűleg az FSC-m le lesz váltva 6600GT-re csere miadt