dragking írta:
ÉN 37K-ért veszek elvileg Jasper alaplapos flash-elt hűtés modosított nm bannolt minden tartozékkel + 20 játékkal xbox 360-t!
Sztem naon megéri ti mit gondoltok róla?
dragking írta:
ÉN 37K-ért veszek elvileg Jasper alaplapos flash-elt hűtés modosított nm bannolt minden tartozékkel + 20 játékkal xbox 360-t!
psychosocial írta:
szijasztok, én most akarok egy xbox360 elite slim jasper-t venni... lenne néhány kérdésem
1.hány (G) pont kell egy kártya ugymond gold membership card megvételezéséhez azaz hogy a pontokbol fizeted...
2.elég hülyeség de hogymüködik a feltörése?😆D
3.ha warez a game akk is kell membership a multihoz?😃
1.a G az a gamescore, vagy gamer point kinek melyik tetszik, nem MS pontos akartál írni?( nem tudom hány pontba kerülnek a gold tagságok, de meglehet nézni, hoogy 1,2,12 hónap mennyibe kerül)
2.A meghajtód ki kell flashelni, ilyenkor elmegy a garancia , s veszélyeztetted a Live-os felhasználodat, ha észreveszik hogy flashelt xboxod van akkor bannolnak,s nem tudott használni már a Live-ot.
3.A multihoz Gold membership kell , de hallotam olyanról hogy flashlet xboxon is lehet multizni, de persze nem a live-n hanem valami máson.
Ha valamit rosszul írtam vagy hiányosan akkor javítson ki 😆
psychosocial írta:
szijasztok, én most akarok egy xbox360 elite slim jasper-t venni... lenne néhány kérdésem
1.hány (G) pont kell egy kártya ugymond gold membership card megvételezéséhez azaz hogy a pontokbol fizeted...
a slimet vagyis az új verziójút nem lehet feltörni ahhoz meg kell venni a játékokat! De még ha fel is lehetnem ahhoz meg kell bontani a cuccost meg trükközni kell lényegében a meghajtósát kell hackelni de ismétlem nem lehet a slimet hackelni legalábbis mindenhonnan ezt hallom
Basszsus skacok ha 3D akartak nézni vegyetek egy cyan szemüveget s töltsétek le a IZ3d-t s simán tudtok 3d-ben játszani s nem kell venni 300-800e 3D s tévét.(3dnek 3d) 😆😆
geriboy05: nagy lehetne haloval kinectezni 😂 amúgy én a Steel Battalion: Heavy Armor-ra vagyok nagyon kiváncsi.
A exklúziv dolgokba nem nagyon akarok belle menni, mind két konzolnak meg van a maga húzúereje,Lásd pl: xbox 360- Halo, Ps3-uncharted lehet más játék is csak 2 példát említettem.
LewisHamiltonF1 írta:
ReSeth : hát nekem van minden ps hát nézd elöször is mennyit akarsz rá áldozzni ?
hát x360at is vehetsz ott is van pár jó exkluzív cím 😀
de ha a jövöre is gondolsz akkor ps3 😀 nem lehet flashelni meg semmit nem is akarok én legalábbis inkább megveszem eredetibe... 😜
és grafikába ps3on isszonyatossan jó a graf valóság 😃
Lásd : Gran Turismo , Killzone , Uncharted , Heavy Rain , MotorStrom,God Of War és még sokkan mássok !
meg ott a move...😀
meg a 3D, igaz akkor leesik a felbontás 720p-re, de a lényeg hogy támogatja.
Tényleg a 3D , én amugy Full-Hd-s tv-n jáccok !
már csak bekell fektettnük egy 3D-be is majd !
ezzen a héten nézztem meg a kaptár 4et 3D-be háát valami fantasztikus látvány és ez nem lesz másképp játékokba se !
és már a ps3 támogatja a játékokon kívül a Blu-Ray filmeket is 3Dbe magyarul ez azt jelenti hogy nem kell venned 3d-s BR lejátszótt mert a ps3on kijött egy fw és megoldotta problémát 😃 szóval már minden 3D !
Én is játszottam mindkettőn és én xboxot vettem mert nekem az irányítás kényelmesebb, az tény hogy a PS grafikailag jobb de egy jobb HD tévén így úgyis jobb a grafika mint egy kis tévén, amúgy szerintem az egész 3D meg mozgásérzékelés hülyeség, a kinect jó lenne ha támogatna ilyeneket hogy halo meg egyebek, a move jó de szerintem felesleges, én megvárom hogy legyen egy kinect 2.0😆 ami azért már jobb lenne, a 3D is biztos jó de ott van a szemüveg amit nem szeretek😆 amúgy az Xbox exklúzívaknak is rohadt jó grafikája van anno a Crysis PC exklúzívként is elég durva lett, ezért is jobbak mind a PS mind az xbox exklúzívak mert mindent kihoznak a konzolokból! Szerintem😀
LewisHamiltonF1 írta:
ReSeth : hát nekem van minden ps hát nézd elöször is mennyit akarsz rá áldozzni ?
de ha a jövöre is gondolsz akkor ps3 😀 nem lehet flashelni meg semmit nem is akarok én legalábbis inkább megveszem eredetibe... 😜
Lásd : Gran Turismo , Killzone , Uncharted , Heavy Rain , MotorStrom,God Of War és még sokkan mássok !
meg ott a move...😀
meg ott a move...😀
Én eddig olyat hallottam hogy haverom 2TB-s vinyót kötötte rá az xbox-ra és arról tólja a játékokat! amúgy elvileg tudsz az xboxon filmet, mp3-at nézni de más cuccokat pl total commander nem tudsz használni! de ez nem biztos
köszi mindkettőtöknek! 😃
Lenne még egy másik kérdésem is. Hogyha nekem van egy külső winchester-em (géphez használom), és azt hogyha XBox360-ra rádugom, akkor tudom használni a fájlokat?
Hadd kérdezzem már meg, lehet hogy hülyének fogtok nézni, mert olyat kérdezek ami lehet hogy egyértelmű, de az az igazság hogy nem értek a konzolokhoz, de szeretnék venni egy XBox360-at. A kérdésem az lenne, hogy alapból mennek a letöltött játékok rajta, vagy ezt is flashelni kell?
Válaszotokat előre is köszönöm!
nah ez elég hülye kérdés már bocsi , MINDEN KONZOLHOZ ADNAK Alapból ......
ezzel kapja az áramot más különben hogy tudnád bekapcsolni 😲 ?
háát az nagy kib**** lenne ha külön kénne megvenni 😃
ilyen játékokat csak vmi gondolati irányítással lenne jó tolni, mert am trappolsz-trappolsz-trappolsz rángatod a kezed mozgatod az ujjad, valósághoz még mindig nem sok köze van, és nehéz a mozgás..
hát mivel azokban teljes mozgásszabadságra van szükséget, eléggé butítottan lehetne csak megoldani az irányítás, meg hosszútávon nem lenne éppen nagy élmény...
lol még a kinect mekkora gagyi...45k t kiadsz azé h ugrándozós játékokat játszál..mondanám h akinek ez kell annak megéri, de még akko jön mellé az xbox is, szal nem egy jó vétel.....
Úram atyám mit találtam a neten. Ebox😂😂
Kínaik egy új konzolt csinálnának s lenne hozzá mág egy Kinect féle kamera is 😆😆
http://www.xboxklub.hu/a_lenovo_nyit_a_konzolpiac_fele
MaximumGame írta:
jah csak tekken miatt mivel az nincs pc re még... emulátor ugy is lessz majd! de Xboxon elég ronda minden! nem is játszottam mással metro 2033 is megnéztem hát Pc hez képest 2x rondább
Xbox meg PS3 tekkenre való! mindegyk részét kivittem már! mind kurva jó volt! azért 6 tot is megprobáltam de nemsikerült egyenlöre 😃 majd veszek újjat azt kijátszom 😃
Xbox meg PS3 tekkenre való! ez a mondatod kicsikét felidegelt :@
miaz hogy tekkenre való ???
hát konzolon az a helyzet hogy sokkal jobb játékok vannak mint pc-re !
Tőbb játék ki jön....
Tekkenben mi a sztori egyáltalán? Story módot egyáltalán nem értem...a többi mód mind jó, de az a story...Tekken 6-ban a 2. pályát nem tudom megcsinálni...mert az a rohadt társ akit ad a játék nem csinál semmit..ott ál csak, én eg egydül rohadt könnyen meghalok brayen-nél
rohadt jó!
1.a G az a gamescore, vagy gamer point kinek melyik tetszik, nem MS pontos akartál írni?( nem tudom hány pontba kerülnek a gold tagságok, de meglehet nézni, hoogy 1,2,12 hónap mennyibe kerül)
2.A meghajtód ki kell flashelni, ilyenkor elmegy a garancia , s veszélyeztetted a Live-os felhasználodat, ha észreveszik hogy flashelt xboxod van akkor bannolnak,s nem tudott használni már a Live-ot.
3.A multihoz Gold membership kell , de hallotam olyanról hogy flashlet xboxon is lehet multizni, de persze nem a live-n hanem valami máson.
Ha valamit rosszul írtam vagy hiányosan akkor javítson ki 😆
a slimet vagyis az új verziójút nem lehet feltörni ahhoz meg kell venni a játékokat! De még ha fel is lehetnem ahhoz meg kell bontani a cuccost meg trükközni kell lényegében a meghajtósát kell hackelni de ismétlem nem lehet a slimet hackelni legalábbis mindenhonnan ezt hallom
de az már regény lenne ! 😆
geriboy05: nagy lehetne haloval kinectezni 😂 amúgy én a Steel Battalion: Heavy Armor-ra vagyok nagyon kiváncsi.
A exklúziv dolgokba nem nagyon akarok belle menni, mind két konzolnak meg van a maga húzúereje,Lásd pl: xbox 360- Halo, Ps3-uncharted lehet más játék is csak 2 példát említettem.
meg ott a move...😀
Tényleg a 3D , én amugy Full-Hd-s tv-n jáccok !
már csak bekell fektettnük egy 3D-be is majd !
ezzen a héten nézztem meg a kaptár 4et 3D-be háát valami fantasztikus látvány és ez nem lesz másképp játékokba se !
és már a ps3 támogatja a játékokon kívül a Blu-Ray filmeket is 3Dbe magyarul ez azt jelenti hogy nem kell venned 3d-s BR lejátszótt mert a ps3on kijött egy fw és megoldotta problémát 😃 szóval már minden 3D !
meg ott a move...😀
meg ott a move...😀
Lenne még egy másik kérdésem is. Hogyha nekem van egy külső winchester-em (géphez használom), és azt hogyha XBox360-ra rádugom, akkor tudom használni a fájlokat?
Előre is köszi...
Válaszotokat előre is köszönöm!
ezzel kapja az áramot más különben hogy tudnád bekapcsolni 😲 ?
háát az nagy kib**** lenne ha külön kénne megvenni 😃
amúgy ha sima arcadot veszek (vinyótval) táp kell hozzá? mert most nézem hogy a pro-hoz adnak, hogyis van ez??
Kínaik egy új konzolt csinálnának s lenne hozzá mág egy Kinect féle kamera is 😆😆
http://www.xboxklub.hu/a_lenovo_nyit_a_konzolpiac_fele
jah csak tekken miatt mivel az nincs pc re még... emulátor ugy is lessz majd! de Xboxon elég ronda minden! nem is játszottam mással metro 2033 is megnéztem hát Pc hez képest 2x rondább
Xbox meg PS3 tekkenre való! mindegyk részét kivittem már! mind kurva jó volt! azért 6 tot is megprobáltam de nemsikerült egyenlöre 😃 majd veszek újjat azt kijátszom 😃
Xbox meg PS3 tekkenre való! ez a mondatod kicsikét felidegelt :@
miaz hogy tekkenre való ???
hát konzolon az a helyzet hogy sokkal jobb játékok vannak mint pc-re !
Tőbb játék ki jön....