Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok:
VGA vásárlás előtt állok és olyan kérdésem lenne hogy melyik GTX 960 modell érné meg?
Első gondolatom egy [LINK]-s (link) volt, viszont azt olvasgattam a DVI-I-ről, hogy nem nagyon ajánlott 144hz-es monitorhoz, még ha kompatibilis is. (Ugyebár van egy Acer Preadatarom, amin nincs Displayport)
Van egy [LINK] (link) kártya is amit néztem és van rajta DVI-D , viszont ahhoz kell 6 pines csatlakozó is a 8 pines mellett , ami nekem nincs a tápomhoz (FSP 550W Raider S 550 80+) , esetleg valahogy átalakítóval meglehet oldani? Jó lesz az áramellátás úgy is? Láttam van kábel hozzá, de inkább megkérdezem tőletek, hogy ha kábellel megoldható, milyen kábelt ajánlotok, az ár mindegy, kábelen nem spórolok 😃
Vagy ha esetleg tudtok valami jobb GTX 960-at ajánlani amit elbír a tápom és nem több 70k-nál, ja és van rajta DVI-D, akkor várom a javaslatokat! 😀
Köszi a segítséget, előre is!
de azt veszel amit akarsz
De ha ragaszkodsz az NV-hez akkor vedd csak nyugodtan a túlárazott, sz@r GT 730-at. Aztán ne lepődj meg ha a játékok zöme ugyan úgy akadni fog mint GT 610-zel.
30 ezerért van R7 360 ami sokkal erősebb.
[LINK]
Ezt a vidikarit fogom megvenni hamarosan és azt szeretném kérdezni hogy kb menyivel fog jobban futni a witcher 3? DE amúgy minden újabb játékra gondolok pl fallout4 , AC Sindycate meg úgy minden új játékra.
A gépemben most jelenleg egy gt 610 1gb, csak azért írtam be ezt a kártyát hogy nézzem milyen eredményeket mutat az oldal a játékoknál 😃 Az a baj hogy kurvára csoro vagyok és nekem már a gtx750ti-nek az ára az már sok 😃 Már annak örülök hogy low elmegy egy játék, nem kell még fullhdban se legyen, csak menjen olyan 20-40 fps közt
De a hűtés nálam nagy probléma lehet... A mostani HD6970-em is nyáron, hőségben nagy terhelés alatt van mikor 100 fokot is eléri.
[LINK]
válogathatsz a kettő közűl! 😃
Nagyon fontos lenne a jó hűtés!
50 ezer forint környékén keresgélek, jelenleg a GTX 950-et látom a legnagyobb esélyesnek.
Kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne most megvárnom az új generációs kártyákat? Vagy nem várható nagy előrelépés ebben a szegmensben, és maradjak a 950-nél?
AMD-t sem zárom ki, ha van jobb vétel a piacon.
Válaszokat előre is köszi!!
Neki is elég lesz az 500as táp?
Illetve láttam, hogy 2x6 pines csatlakozó kell neki... Azt hogy tudom kivitelezni, ha 6+2 pinem van csak?
[LINK]
R9 380x [LINK]
Azonos árú, sőt óraszámokban jobb a GTX960, de videók alapján jobb FPS számot produkál pl a Witcher 3, a Star Wars Battlefront és még sorolhatnám..
Hosszabb távra melyiket lenne érdemesebb szerintetek venni? Mindkettőből 4 gigásat vennék, i3 4170 proci mellé lenne.
Előre is köszönöm 😀
https://www.aqua.hu/lc-power-psu-lc600h-12-600w-tapegyseg-206005.html
Ez milyen minőségű táp?Ez már elég lehet egy jobb videó kártyának?Meg éri még ezt át raknom az új gépembe?Mert nem mai darab azért kérdezem.
[LINK]
[LINK]
csak akkor ha oc-sat veszel
A házam egy Micro-ATX méretű ház, így a hely is kérdéses. Amiket néztem és jónak tűnt, az az MSI, a Gigabyte (ezzel kapcsolatban láttam, hogy hűtési problémái vannak) és a Strix. Ezekből melyik amire leginkább érdemes beruházni, vagy van ezeken kívül jobb? Egyik fő szempontom, hogy elég legyen neki a Chieftec 500as tápom és mindenképp 4 gigás legyen, hogy bátran tudjam játszani az újabb játékokat is (tudom, nem ettől függ főleg).
ha nem akkor szépen kinyírhatja a kártyát
https://www.aqua.hu/gigabyte-r7-360-gv-r736oc-2gd-2gb-364952.html
A gépem vinné?Asus H81M-K alaplap intel core i3 4170 2 magos proci.
Bízom benne, ha ezt kártyát választom, akkor bele fog menni a foglalatba és működni fog 😃
Bocsi, de nem nagyon vágom ezt a részét, szóval valaki nyugtasson meg, hogy jó lesz 😃
Új típust, vagy jobb megoldás lenne valami használt?
Természetesen a 3240 mellé. 3470/3570nél jobb úgysem lesz ebben a gépben.
(GPU-ban nincs megkötés, viszont gyártó a Gigabyte jöhet szóba)