Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MSI VGA HD(R)5850 1GB GDDR5 Twin Frozr 37.490FT
Válaszokat kösz
Sziasztok.
Mitől jobb egy 5830as mint egy 6790-es?
olcsóbb
És más különbség nincs köztük? Úgy értem hogy tudásban?
Nincs, a két VGA, kb. ugyan azt tudja. De nem kérdés melyik éri meg jobban.
Sziasztok.
olcsóbb
És más különbség nincs köztük? Úgy értem hogy tudásban?
Sziasztok.
olcsóbb
Phenom 2 x4 955BE Milyen vga kártyát tud kihajtani pl egy 6950 esnek elég??
Elég kell hogy legyen. Amikor már CPU limit van ezzel a procival ott mai SLI/CF rendszerek vagy két grafikus magos kártyák vannak.
26-ért venném újonnan.
Miért van az hogy valaki akar venni gépet egy még ki sem jött játékra?
Hú mi lesz az igénye a Call of Duty Future warfare 5nek? És elég lesz neki egy 6999999990 VGA?
Talán azért mert, majd ha megjelenik, azzal szeretne játszani. És ha már veszek gépet nem akarok olyat venni amit épphogy eldöcög ez a játék, és amint megjelenik a játék azonnal fejlesztésre szorul a gép. De ha fentebb megnézed a gépem már készen van, a vitás alkatrész már csak a VGA.
GT210 GT220 GT230 GT240
a GTX295 sincs messze tőle teljesítménybe, de sokkal többet fogyaszt, és csak Dx 10.1et tud
Még 10.1-et se tud. 😀 DX10-es kártya az.
Sziasztok.
Tudom még ki sem jött a játék, de szerintetek milyen VGA kellene ahhoz hogy a Diablo 3 fusson teljes grafikán.
(leendő gépembe már csak ez az egyetlen kérdéses alkatrész, én egy sapphire 6790 1 GB DDR5 256-os kártyára gondoltam. Szerintetek ez elegendő lenne?)
Hú mi lesz az igénye a Call of Duty Future warfare 5nek? És elég lesz neki egy 6999999990 VGA?
Sziasztok.
Tudom még ki sem jött a játék, de szerintetek milyen VGA kellene ahhoz hogy a Diablo 3 fusson teljes grafikán.
(leendő gépembe már csak ez az egyetlen kérdéses alkatrész, én egy sapphire 6790 1 GB DDR5 256-os kártyára gondoltam. Szerintetek ez elegendő lenne?)
Elég lesz
a GTX295 sincs messze tőle teljesítménybe, de sokkal többet fogyaszt, és csak Dx 10.1et tud
Még 10.1-et se tud. 😀 DX10-es kártya az.
ahm GeForce GTX 295 vagy Radeon HD 5870?
egyértelmű 5870
Őőő...
A Márka lényeges pont 1 Kártyában?
Pl mindegy hogy:
VTX3D ATI HD 5870 1GB DDR5
GIGABYTE ATi Radeon HD5870 1Gb OC (GV-R587OC-1GD)
vagy
Sapphire ATi Radeon HD5870 1Gb Vapor-X
Mert ahogy látom árban igen csak különböznek... teljesítményben is? 😲 Ha igen lényegesen?
Melyiket ajánljátok inkább game-ekhez?
VTX3D: sima ref. modell
Giga:tuningol változat,és nem ref. hűtős
Sapphire:nem ref. hűtős
ha nem sokkal több akkor a Gigat vagy a Sapp-ot választanám,ha több mint 6ezer a különbésg akkor a VTX3D-t 😀
Köszönöm!
Őőő...
Pl mindegy hogy:
vagy
Mert ahogy látom árban igen csak különböznek... teljesítményben is? 😲 Ha igen lényegesen?
VTX3D: sima ref. modell
Giga:tuningol változat,és nem ref. hűtős
Sapphire:nem ref. hűtős
ha nem sokkal több akkor a Gigat vagy a Sapp-ot választanám,ha több mint 6ezer a különbésg akkor a VTX3D-t 😀
Bocsi hogy ezt ide írom, de gyors válasz kellene, és itt a legaktívabbak az emberek! Szval:
Ha nincs IDE-os foglalat az alaplapomon csak SATA, van valamilyen átalakító kábel vagy valamilyen más megoldás hogy az IDE-os winyómat ráköthessem?
Pl mindegy hogy:
vagy
Miért nem jó a GTX460 SE? Látom mindenki monjda hogy inkább olyat ne de miért?Miben különbözik?😜
Gyengébb mint a 768MB-s változat.
Miért nem jó a GTX460 SE? Látom mindenki monjda hogy inkább olyat ne de miért?Miben különbözik?😜
butíttott