Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szerintetem milyen videókártyát bírna el a gépem?
ATI Radeon HD 5670,5770,6670,5830,6770
Nvidiát meg nem ajánlok mert melegszik és az azonos ár kategóriában rosszab teljesítményt nyújt mint az ATI. Kivéve a GTX 590 ugyan is azt ha egy I5-s gépbe rakod be akkor többet nyujt mint az ATI Raedon HD 6990 de ha I7-be rakod be akkor meg a Raedon HD 6990 a jobb.
Lehet hogy most beszerzek egy 4870x2-t, azt az én Q6600 am 3Ghzn menyire tudná kihajtani? Gondolom nem nagyon de azért mégis menyire?😃
Semennyire, mert értsétek már meg, hogy nem a proci hajtja ki a videokártyát... [LINK] Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a cikket! Totál játék és beállításfüggő, hogy lesz e procilimited vagy épp vga limited.
Nekem ez kicsit kínai 😆 Majd elolvasom többször 😃
pl: mario: nincs limited semmibölsem mert 1 magos proci és tökmind1 milyen VGA kell neki.
ha van olyan játék hogy 1 magos proci és kell neki egy CF vagy SLI akkor pedig VGA limited lesz.
ha van olyan hogy 4 mag kell neki és mind1 milyen VGA akkor lesz proci limited ha pl 1-2 vagy 3 magos a procid
Lehet hogy most beszerzek egy 4870x2-t, azt az én Q6600 am 3Ghzn menyire tudná kihajtani? Gondolom nem nagyon de azért mégis menyire?😃
Semennyire, mert értsétek már meg, hogy nem a proci hajtja ki a videokártyát... [LINK] Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a cikket! Totál játék és beállításfüggő, hogy lesz e procilimited vagy épp vga limited.
Nekem ez kicsit kínai 😆 Majd elolvasom többször 😃
hali az lenne kérdésem h ASUS ENGTS 450 DC OC 1GB + ASUS ENGTX 460 TOP 1GB működhet SLI-be?
Nem.
Sziasztok!
Szerintetek megérné lecserélni a hd4850-emet egy MSI Cyclone HD 4890-re?
a 4850esért 50eu-t adnának, az ismerősöm meg 80eu-t kér a 4890ért.
Egyáltalán kitudná pörgetni azt a kártyát a procim? (Q6600, 2.40ghz)
megéri meg úgy is a VGA a számloás oroszlán részét végzi amikor játszól a proci csak másodlagos.
Ez azért így nem egészen igaz. Ugyan kisebb mennyiségű számítást végez a proci, de ugyan olyan fontos.
[LINK] Ezeket a teszteket egy 5870-nel csinálták. Még fullhd-ben is akkora lenne a különbség, mintha egy kategóriával jobb videokártya lenne a gépben.
popec88: Ha még garanciás a 4890, akkor simán megéri. A kártyát meg még mindig nem a proci pörgeti ki... Ha fullhdben akarsz játszani, akkor simán lelehet terhelni úgy egy 4890-et, hogy ne legyen procilimit, még vga limited is lehet.
Sziasztok!
megéri meg úgy is a VGA a számloás oroszlán részét végzi amikor játszól a proci csak másodlagos.
háát...30eu? sztem megéri
szerintetek milyen új VGA-kat bírna el a tápom még ami DX11-es (M-TECH450W-vadonat új) sajna nem hiszem h lesz tápcsere 😞 !?? esetleg egy HD5830 vagy Gigabyete GTX460OC 1GB !?
Az nem csak kép le vannak írva miket tud, és nem onnan veszem csak érdekelne hogy az jó kártya-e.
35k körül.
Az 1.-t mondtam énis.
Az nem csak kép le vannak írva miket tud, és nem onnan veszem csak érdekelne hogy az jó kártya-e.
35k körül.
35k körül.
35k körül.
35k körül.
Azért kérdeztem😃én se nagyon hallotam még róla..
35k körül.
Azért kérdeztem😃én se nagyon hallotam még róla..
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=125836182&pnr=10001&foto=1
Ez megéri??
Ez megéri??
Melyik kártya a jobb:
HD 5830 vagy GTX 460?
Egy phenom IIx4 955 BE proci alatt melyik megy jobban, teszteket tudtok mutatni?
Előre is kösz.
az a lényeg hogy a GTX460-ból ne az SE változat legyen😃
HD 5830 vagy GTX 460?
Egy phenom IIx4 955 BE proci alatt melyik megy jobban, teszteket tudtok mutatni?
Előre is kösz.