XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
utahl2 avatar
Semmi baj😀 Azt azt jelzi ,hogy hanyadik játékos vagy😀, s ha villog, ha vezeték nélküli controllered van ,az meg azt jelzi hogy merül.
0
0
0
0
Zollie avatar
Sziasztok. Vettem ma egy Xbox 360 Controllert PC-re és a középső Xbox logo-s gomb körül 4 LED van és mindíg csak az egyik világít. Tudom, hogy ez nem probléma a kérdésem csak az lenne, hogy ez tulajdonképpen mit jelez?
U.I.: Bocs, hogy ha ez a kérdés nem a konzol témába való!😀
0
0
0
0
cey85 avatar
K3nzor: a flashelés 4000Ft Budapesten. ez egy aukciós oldalon van fent
0
0
0
0
no avatar
K3nzor: ez igaz! a slim még nem flashelhető!

dajoker: majd javaslom hogy vegyél hozzá HDD-t! nem olyan fontos csak ha demokat akarsz szedni mert ahhoz ugye kevés a 4GB! Szerintem minimum 120-at vegyél ha lesz rá keret!
0
0
0
0
no avatar
Dante15 írta:
xbox 360 vásárlás elött állok azt szeretném kérdezni h megéri-e ez az árát: Xbox 360 Slim (4GB) alapgép wi-fi beépítve,1 db wirelles controller,és a kábelek

szia dante! 😀 en jovoheten veszem meg a konzolstudiotol 😀 szerintem nagyon megeri. de vegyel +ba egy 1,5 meterest hdmi kabelt hogy a HDt kitudd hasznalni. + en veszek meg hozza 3honapos liveot meg a Medal of Honort 😀
0
0
0
0
Dante15 avatar
xbox 360 vásárlás elött állok azt szeretném kérdezni h megéri-e ez az árát: Xbox 360 Slim (4GB) alapgép wi-fi beépítve,1 db wirelles controller,és a kábelek
0
0
0
0
ReSeth avatar
Sziasztok! Szeretném megtudni hogy melyiket érdemes megvenni. PS3 vagy XBOX 360 ???
és miért?
0
0
0
0
utahl2 avatar
Dante15: msn-ezni tudsz ha van internet elérésed.
0
0
0
0
no avatar
nem csak az új slimben van!
0
0
0
0
Dante15 avatar
és gép nélkül nem is lehet pl. xbox-on gépigényt nézni, meg msn-ezni? Mindegyik xbox-ban van wifi?
0
0
0
0
utahl2 avatar
Nemugyanúgy hanem csak hasónloan, úgy tudom hogy kell egy progi hozzá, meg persze egy Windows media center(vagyis win7, vista)összekötve kell lenni az xbox és a gép s mehet is a netezéshez.itt egy videó róla:
0
0
0
0
Dante15 avatar
Xbox 360-on ugyan ugy lehet netezni mint gépen?
0
0
0
0
utahl2 avatar
kutya113 írta:
Hali!
Az lenne a kérdésem hogy sok helyen hallottam a 48 órás goldról valahol nincs senkinek olyan oldala ahol vannak jó 48 órás gold keyek vagy ingyen xbox live keyek? 😀
A választ köszi!

Hy! 48 órás gold tagság régen a livekodok.com-on 250 ft-ba kerültek csak most nem érhető el.Más honnan biztos lehet venni.Amúgy ezek a keyek mi 48 órás, 1hónap ingyen, stb gold tagságot igérnek nagy átverések.Pl. csak szétnézzel a youtube-on találsz egy csomó videót amiben csak lekell töltened ezt a fájlt, ide kell regisztrálni stb. de mindegyik csak virus(tapasztalatból tudom😆😉
0
0
0
0
kutya113 avatar
Hali!
Az lenne a kérdésem hogy sok helyen hallottam a 48 órás goldról valahol nincs senkinek olyan oldala ahol vannak jó 48 órás gold keyek vagy ingyen xbox live keyek? 😀
A választ köszi!
0
0
0
0
no avatar
nem elvileg annak a jobb a hűtése, mindkettő tökéletesen hűt én tegnap 8 órát halo-ztam haverommal és semmi baja nem lett, a slim is hasonló attól hogy meleg az még nem baj!
0
0
0
0
Dante15 avatar
és irtad h a slim-nek nem olyan a hűtése attól lehet valami baja a gépnek?
0
0
0
0
no avatar
valamivel gyengébb, mert a playstation Bluray-es ami megengedi a fejlesztőknek a több finomítást, de alapvetően olyan sok különbség nincs a kettő grafikája között! ha HD TV-n játszol akkor mindkettőnek király a grafikája!
0
0
0
0
Dante15 avatar
az x360 ugyanolyan grafikán viszi a játékokat mint a ps3 ?
0
0
0
0
no avatar
Hát néztem a Slim hűtését haveromnál és elfektette és csak a tetején jön ki meleg levegő de ott annyi hogy már forró, az én arcadom 6 óra után is jégideg mert állítom😆 nemtom mért jobb ilyen szempontból a slim?!
0
0
0
0
ken7 avatar
az jó mert ha nekem lesz akkor nehezen fogom abbahagyni 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
berki_zsolt:Ki kell flasheltetni, bár elvileg a Slim-et még nem lehet.
Davezorrr:Egész nap is bekapcsolva hagyhatod, csak ne takard el semmivel a szellőzőnyílást.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Erre a aplatform-ra lehet tört játékokat kiírni, vagy ezt is csippelni kell, mint a PS2-őt.?
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Az xboxal naponta hány órát lehet játszani ? mármint hallottam h nem vmi jó a hűtésük és ezért kérdem.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Feki1991 írta:
ken7 írta:
az xbox 360 arcade-on ugyan úgy néz ki gondolom a grafika mint az elitén meg a slimen
ugye?😕

Igen, a hardverben nincs köztük különbség, csak a HDD mérete s léte a változó tényező.
meg a kinézet, tartozékok, a slim hűtése is más, de am játékok természetesen futnak minden
0
0
0
0
Feki1991 avatar
ken7 írta:
az xbox 360 arcade-on ugyan úgy néz ki gondolom a grafika mint az elitén meg a slimen
ugye?😕

Igen, a hardverben nincs köztük különbség, csak a HDD mérete s léte a változó tényező.
0
0
0
0
ken7 avatar
ugye?😕
0
0
0
0
R0x0r avatar
Davezorr: Sztem lehtséges.
0
0
0
0
no avatar
nekem van Xboxom es naon joo olcso es jo rajta a garfika
0
0
0
0
Davezorrr avatar
sztetek egy ps3 40gb-s alap + 2 játék eltudnám cserélni egy xbox360 elite-re ami flashelve van ???
0
0
0
0
no avatar
Emberek ha Xbox-Monitor kép meg is lenne, akkor hogy hozom ki a hangot?Mik kellenek hozzá?
0
0
0
0
no avatar
szeritem teljesen megéri mert lehet flashelni ami már megéri a pénzt
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Dante15 írta:
valaki megtudná mondani h mi a különbség az x360 arcade/slim/elit között?

Xbox 360 Elite csomag tartalma:

* Xbox 360 alapgép digitális HDMI kimenettel
* Xbox 360 120 GB-os merevlemez
* Xbox 360 Wireless (fekete, vezeték nélküli) irányító
* Xbox 360 előlap
* Xbox 360 Av kábel
* 1 hónapos Xbox Live Gold előfizetés.

Szerintetek megéri ez a box az árát?

Különbségek:
Arcade rendszer: Xbox 360 alapgép; vezetéknélküli irányító; 512MB beépített memória (HDMI kimenet), av kábel, 5 db arcade játék, 1 hónap xbox live gold előfizetés.

Slim rendszer: Új külsővel, 250gb HDD-vel és Wi-Fi kapcsolattal rendelkező készülék

Elite rendszer: Fekete Xbox 360 alapgép; HDMI csatlakozási lehetőség; 120GB merevlemez 15GB előre feltöltött tartalommal; Fekete vezeték nélküli kontroller; Komponens/kompozit multi AV kábel; Szürke vezetékes XBOX 360 headset; HDMI kábel; Optikai és komponens audió csatlakozó; Ethernet kábel
0
0
0
0
Dante15 avatar
valaki megtudná mondani h mi a különbség az x360 arcade/slim/elit között?

Xbox 360 Elite csomag tartalma:

* Xbox 360 alapgép digitális HDMI kimenettel
* Xbox 360 120 GB-os merevlemez
* Xbox 360 Wireless (fekete, vezeték nélküli) irányító
* Xbox 360 előlap
* Xbox 360 Av kábel
* 1 hónapos Xbox Live Gold előfizetés.

Szerintetek megéri ez a box az árát?
0
0
0
0
no avatar
Hmm és ha simán a HDMI kábelle összekötöm a videó kártyát és az Xbox-ot?mert a vidi kártyán van HDMI bemenet, gondolom az pont azért van, és akkor így össze van kötve a kártya egyszerre a monitorral és Xbox-al, és akkor ennek működnie kéne, vagy tévedek?És a lényeg hogyha a kép meg is lenne akkor a hangot hogy hozom ki?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
természetesen a monitorba
0
0
0
0
no avatar
Hmm szerintem naggyából utánanéztem, ha jól értem, akkor kell egy HDMI kábel, és kell egy HDMI-DVI átalakító,és akkor rá tudom kötni a gépre, és akkor már csak az a kérdés lenne hogy a monitorra vagy a videókártyára kéne, és akkor így működne?
0
0
0
0
no avatar
Nekem haverom azt mondta hogy elég csak egy pendrive segítségével a DVD meghajtó firmware-t frissíteni/átírni és ennyiből áll a flashelés! Ez mennyire valószínű? (amúgy fórumokon is olvastam ról)
0
0
0
0
no avatar
Üdv, nekem az lenne a kérdés hogy rá lehet-e kötni az Xbox 360 arcade-ot egy PC monitorra, aminek VGA (D-sub)/DVI a bemenete, egész pontosan egy BenQ G2420HDBL monitorra akarom rákötni, és ha lehetséges akkor mi a neve a cuccnak ami kell hozzá?választ előre is kösz
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
SwitcX írta:
Köszi, akkor faggatlak még egy kicsit.
Egyértelmű, hogy akkor nem birizgálnám, nem kell a másolt game. Igazából karácsony körül jönne össze a pénz rá, de valami limitált szériást szeretnék venni. Leginkább játékra szeretném használni, mivel pc-t sűrűn kell cserélgetni, ez meg egy kis szerkezet, bevágom a sarokba, és megy 😀
Multiban még anno jópár éve (10-12) játszottam pl. NFS3: HP-vel, és abban lehetett osztott képernyőn multizni. Ha megveszem a gépet, és hozzá mondjuk a Gears of War-t, lehet osztottan co-op-ban játszani, vagy mindent csak neten keresztül.

Ezt néztem ki magamnak: [LINK]

Vélemény róla? Mert tényleg az lenne a legjobb, ha bizonyos gamekkel lehetne egyszerre is játszani (ha már két kontroller lenne hozzá).

A Gold tagság csak egy kártya igaz? Kifizetem, megkapom, és valahol vagy a gépen, vagy a neten feltöltöm a kódját, vagy hasonló 😀

Bocsi, ha sok hülyeséget kérdezek, de nem szeretnék hülyeséget venni, előtte rendesen meghallgatnám a véleményeket.

Azt, hogy egy játékot lehet-e osztottba tolni, a játék szabja meg, nem törvény szerű
Ha ragaszkodsz az ezüst színű linitált boxhoz, akkor vedd azt, de amúgy 63k-ért vehetsz egy alap fekete Slim-et 250 gigás vinyóval+ha bejön, akkor 11k ért egy Reach-et és még Wars-t is adnak mellé ajándékba.
Igen, a Gold card tulképp 1 feltöltőkártya
0
0
0
0
R0x0r avatar
Nekem ki van flashalve és töltöttem is le rá már gamet de csak dupla rétegű DVD-re szabad írni. Én mindig Clone CD-vel írok mert az a legegyszerűbb 😀
0
0
0
0
utahl2 avatar
Az online játékhoz kell egy gold tagság amiért fizetni kell(12+1 hónap 10500 ft) .Netet kétféle módon lehet rákötni.Az egyik a routerből vagy modemből az utp kábel átkötöt az xbox-ra, vagy wifivel de a mostani xboxba alapból van wifi beleépítve,ha venni akarsz (10000-20000ft az ára) ha másolt játékokkal akarsz játszani ahhoz kikell flasheltetni az xbox-od, de ilyenkor már nem tudsz live-ot használni s multizni sem.
Mire akarod használni?Játszani,filmet nézni?Sok játék jön ki konzolra, meg még főleg az exklúzív játékok😃
Ha valamit még nem mondtam el vagy kiváncsi vagy még valamire akkor nyugodtan kérdez.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
dragking írta:
Nah háát nekem most a box-ot karácsonyra kapom! 😃 ÉS háát nyár elején vettem gépet és jó lesz nekem a box! D:

Nekem pont fordítva van...nyár elején box, és tavasz elejére tervzem az új gépet😜
0
0
0
0
utahl2 avatar
gondolom, ha egy rendes dvd-re rá megy a játék akkor lehet azzal is, csak hogy általában 6-8 GB-ot foglalnak játékok.
0
0
0
0
ken7 avatar
akkor csak öö nem értem én eddig azthittem hogy a flashelés az az hogy beleraknak valami szart az xbox-ba és utána már mind1 milyen dvd veszel kiírod és már megy is a game 😕
0
0
0
0
utahl2 avatar
http://www.dvdworld.hu/dvd.htm itt a nagykapacítású lemezeknél vannak. 1dvd-re egy játék fér.
0
0
0
0
ken7 avatar
és elég 1x megvenni ?😶 darabja ? miért mennyi kell bele 😲
0
0
0
0
utahl2 avatar
Igan ha csak kivan flahelve.
Néztem a neten s olyan 130-200 ft /darabja.
0
0
0
0
ken7 avatar
de csak akkor viszi a kiírt játékot ha flashelve van ?
és ha igen az kb hány FT? 😕
0
0
0
0
utahl2 avatar
dragking írta:
Nah háát nekem most a box-ot karácsonyra kapom! 😃 ÉS háát nyár elején vettem gépet és jó lesz nekem a box! D:

Ki fogod flashelni? Ha nem akor majd nem akarsz felvenni Live-ra? 😆😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció