Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Én is ilyet akarok majd venni😀
szerintetek ezen hogyan mennének a játékok? (BFBC2 - SHIFT - STALKER COP)
szerk.:
Processzor: Intel Core i5-2500k 3.3GHz LGA1155
Memória: Corsair DDR3 1600MHz 4GB Dominator Kit
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Asus P8H67-M PRO R3.0
ez a többi cuccos... ami benne van a gépbe + akkor a SAPHHIRE HD5670 1GB-s vidikártya... szerintetek így mit tudna? (BFBC2 - SHIFT - STALKER COP)
Corsair CMPSU-430CXEU<----ilyennel jó lenne? és phenom x4 955 BE -nel?
Elég...a táp az igen erős
azt szeretném kérdezni hogy egy 5850-nek elég 430W?
Ha jó minőségű táp akkor igen. Attól függ, hogy milyen procival...
[LINK] lapozz ott lesz a hd 5830 is...lassabb nála olyan 14-16%-al...
max 40 e ft szánok kártyára ugyhogy szerintem akkor a sima 5850-est veszem mert annak nagyobb a memóriia sebessége meg egy kicsit jobb is! köszönöm a válaszokat 😀
Sziasztok!
Szerintetek melyik kártyát éri megvenni? 5850, 6790 vagy 6850-est?
A Sapphire 5850 Xtreme most nagyon jó árban van(35eFt körül), én azt választanám.
és a gtx 550 TI jobb mint a 5850?
Nem,sokkal gyengébb.
Sziasztok!
A Sapphire 5850 Xtreme most nagyon jó árban van(35eFt körül), én azt választanám.
Üdv ismét! Szeretnék kérdezni egy olyat, hogy a mostani karimnál (ASUS HD 6870) normális-e az, hogy 60-62 fokot veri játék közben? Nincs plusz hűtés a gépben, és lent van a gépház mind 2 oldallapja. Szóval ez normális? Mert eléggé befűti a szobát.. 😆 Konkrétan lesül az oldalam, olyan meleget csinál! 😆
Üdv ismét! Szeretnék kérdezni egy olyat, hogy a mostani karimnál (ASUS HD 6870) normális-e az, hogy 60-62 fokot veri játék közben? Nincs plusz hűtés a gépben, és lent van a gépház mind 2 oldallapja. Szóval ez normális? Mert eléggé befűti a szobát.. 😆 Konkrétan lesül az oldalam, olyan meleget csinál! 😆
Nekem a felső GTX570 felmegy 85 fokig is a 62 fok egyáltalán nem sok terhelés alatt sőt... 😀 Az alsó kártyám 55-60 fok között szokott lenni úgy hogy WindForce hűtés van a VGA-n és 2db 12cm-es venti hűti. (27% tuningal)
Köszönöm szépen a válaszokat! A tesztekből kiindulva bátorkodom még egy 5870-et venni. 2600K pedig nincsen, egyelőre határozatlan ideig marad az i7 920.
(A tápcsere tényleg nagyon érik 😀, Ha nem bírja, akkor veszek egy Corsair AX1200-t 😆😉
akkor pedig 4et is köthetsz egybe....
(A tápcsere tényleg nagyon érik 😀, Ha nem bírja, akkor veszek egy Corsair AX1200-t 😆😉
Nem valami kiemelkedő táp az a Real Power. Pl az én ToughPowerXT 675W-om 672W-os le is tudna adni az 12V-os ágán, ez pl tökéletesen elég lenne ahhoz a konfighoz.
Nem egészen ide való, de elbírná az 5870 CF-et a tápom?
Olyan válaszoljon aki biztosan tudja, mert nem akarok 45k-t kidobni az ablakon...
[LINK]
Ebben a tesztben pont a te tápod is benne van és pont 5870-kel is terhelik, szal elméletileg elég neki, csak az a kérédés hogy meddig akarod húzni a 2600K-t😃,mer az is zabál azért ha húzzák rendesen!
Nem egészen ide való, de elbírná az 5870 CF-et a tápom?
Olyan válaszoljon aki biztosan tudja, mert nem akarok 45k-t kidobni az ablakon...
Elvileg a tápod 520 w-ot ad le. Namost kb ennyit eszik egy 5870 CF konfig. Sztem necces...
5850 30-FT
Szerintem valószínű hogy GTX580-m lesz 😃😃
felhízlalni jólesz... később mehet vágóhídra 😃
Sziasztok!
Az NVIDIA PhysX-el lenne problémám.Pl.:Több játéknál írja ki,hogy PhysX not found.Az Nvidia PhysX Particle Fluid Demo-nál is ezt írja ki:"SDK create error (1-NXCE_PHYSX_NOT_FOUND)Unable to initialize the PhysX SDK,exiting the sample."Nvidia oldalánb letöltöttem a PhysX-et,de ahogy raknám fel csak anyit ír,hogy "Text".
Mi lehet a probléme?
Előre is köszi.
hibás a kártyádba a fizika?
Hát ezt nem tudom megmondani,épp ezért kérdeztem.
Sziasztok!
Az NVIDIA PhysX-el lenne problémám.Pl.:Több játéknál írja ki,hogy PhysX not found.Az Nvidia PhysX Particle Fluid Demo-nál is ezt írja ki:"SDK create error (1-NXCE_PHYSX_NOT_FOUND)Unable to initialize the PhysX SDK,exiting the sample."Nvidia oldalánb letöltöttem a PhysX-et,de ahogy raknám fel csak anyit ír,hogy "Text".
Mi lehet a probléme?
Előre is köszi.
hibás a kártyádba a fizika?
Mi lehet a probléme?
Előre is köszi.
Az lenne a kérdésem hogy ebbe az alaplapba (Asus M4A77TD) Be jó lenne e egy XFX Radeon hd 6870 1GB GDDR5 + Egy Amd phenom ii x6 1100T????Előre is kössz a választ jaah és elég lenne e egy 500W os chieftech táp?
persze minden belemegy és elég
Köszi! Amúgy ha van egy 1-pci slotos alaplapom akkor arra például nem tudnék rárakni egy 3 pci-slotis videokártyát mert nem férne rá?
Azt meg lehet csinálni hogy egy DDRIII-as foglalatú alaplapra ahova 1333MH-s RAM-okat lehet rakni, 4 darab 2GB-s 1333MHz-s RAMok rámennének-e?
ha van elég foglalat akkor annyit lehet.
úgyúgy!nyilván megérné befektetni.a mostaninál mindenképp jobblenne mégha nemis tudom kihasználni teljesen😃
most nem, de később igen 😃
az lehetséges hogy az 5850 30500 ft?? vége a forgalmazásnak?
Sapphire HD5830 extreme annyi, mert a sapphire jófej, tuningolta és levitte az árárt. hagy vigye a jó nép 😃
Melyik boltból vetted? Mert onnan 100000% hogy optikai meghajtót sem fogok venni 😆
felesleges is, én évente 2szer ha használok 😃
és komolyan azt hitték az eladók, hogy nem fogod észrevenni vagy valami elcseszett kiskereskedésben vetted?
Hát, nem a legnagyobb, egy kis pesti bolt, mert gyorsan kellett hozzájutni a kártyához, és csak egyetlen boltban volt elérhető a kártya.. Szóval igen, kiskereskedés, de van üzletük, garancia..