Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
jó majd meg nézzük😀mi lesz😕
sjanos kénytelen leszel beérni régi játékokkal de semmi gond majd csak 1 év mulva összegyülik a lové és akkor már te is tudsz normális játékokkal játszani és is 1,5 évig spóroltam a Phenom II x4-re az ati raedon hd 4670 és az ASRock n68c-s cucokkal rendelkező gépemre.
miki98miki agp-re nem érdemes fejleszteni inkább gyűtsél mégés veszel egy olcso 775-s foglalatut abba beleraksz olyan vidikarit + még majd lehet venni hozzá core 2 duo-t.
de új alaplapra nincs pénzem😕
tudom az agp nem ér annyit😞
Megéri, ha van + pénzed és kell az erősebb kártya. Mondjuk nem értem a dolgot, kb olyan, hogy melyik a jobb, Dacia Logan, vagy BMW 330i és megéri-e a jobb. 😀
Ne legyen 7-8 ezer? Mert 7-8 ezer sok egy minőségi tápegységért? 😕
Szerintetek melyik az erősebb?
Asus nVidia GTX460 1 GB
http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=434
vagy
Sapphire ATi Radeon HD5830 1Gb DDR5 Xtreme
http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1508
Asus nVidia GTX460 1 GB
http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=434
vagy
Sapphire ATi Radeon HD5830 1Gb DDR5 Xtreme
http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1508
nagyon úgy nézki hogy megadta magát a régi gépembe a vidikari
melyik legyen helyette ?
ASUS ENGTX550 TI DC/DI/1GD5
vagy
ASUS ENGTX550 TI DC TOP/DI/1GD5
szerintetek ?
atikat nem szeretem, meg nincs is anál a cégnél ilyen ha jól láttam (gariba cseréltetem ki így egy forintot nem akarok +ba rá költeni)
így is eleget szívtam a régi gépem felújításával 😃
"......nincs is anál a cégnél ....."
ez nagyon jó 😂😂😂😂😂😂
melyik legyen helyette ?
vagy
szerintetek ?
atikat nem szeretem, meg nincs is annál a cégnél ilyen ha jól láttam (gariba cseréltetem ki így egy forintot nem akarok +ba rá költeni)
hát majd megnézem hogy van e de nemvalószínű, mondjuk láttam atikat is
melyik legyen helyette ?
vagy
szerintetek ?
atikat nem szeretem, meg nincs is anál a cégnél ilyen ha jól láttam (gariba cseréltetem ki így egy forintot nem akarok +ba rá költeni)
melyik legyen helyette ?
vagy
szerintetek ?
"......nincs is anál a cégnél ....."
melyik legyen helyette ?
vagy
szerintetek ?
atikat nem szeretem, meg nincs is annál a cégnél ilyen ha jól láttam (gariba cseréltetem ki így egy forintot nem akarok +ba rá költeni)
melyik legyen helyette ?
vagy
szerintetek ?
😂5 cm sugarú szénné égett kör 😆
Alig bírtam visszamászni a székbe. 😃
A mai UFÓ-k már a PCB köröket preferálják a gabona körök helyett...
melyik legyen helyette ?
vagy
szerintetek ?
A múlt héten találkoztam vargáné táppal, életemben először. Mifelénk (szerencsére) nincs elterjedve.
Spoiler!
A gépben minden tönkrement.
A márkáját még mindidg nem tudjuk 😃 Nincs ráirva?
http://logout. hu/cikk/3dmark06_8800gts_512_vs_hd_4850_512/teljes.html
Mondjuk játékoknál sok különbség van köztük,ezért a 4850 lesz a jó választás.😀
8800gts vagy hd4850.
Szerintetek melyiket vegyem?
Sziasztok!
AMD Athlon II X2 250 3 Ghz es procim van. Most akarok venni videókártyát, mit javasoltok milyet vegyek hozzá? Mi illik hozzá?
Egy Sapphire HD 5830 1Gb DDR5 Extreme edition-t néztem ki hozzá, szerintetek jó lenne vele?
Köszi a választ előre is!
Inkáb Athlon II x4 vagy x3-at vagy Phenom II x4 -et mert majd ha erősebb vga-t kell beleraknod akkor ne keljen procit cserélni.
AMD Athlon II X2 250 3 Ghz es procim van. Most akarok venni videókártyát, mit javasoltok milyet vegyek hozzá? Mi illik hozzá?
Egy Sapphire HD 5830 1Gb DDR5 Extreme edition-t néztem ki hozzá, szerintetek jó lenne vele?
Köszi a választ előre is!