Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ja és szerintetek egy core 2 duo e8xxx széria ki tudná hajtani?
szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
MSI Geforce GTX 275 Twin Frozr OC vagy Gigabyte ATI Radeon 4890?
Azt hogy tudom elérni hogy a jövőbeli azaz a keddi Gainward bliss 9600gt ami ilyen rácsos kotrogány hűtő hogy amit kap levegő hűvös legyen? eddig előröl fúja 1 venti a másik meg hűtulrol szívja ki és nagyon nem esik útba a levegő útjába a VGA
mind1 már nem veszek gtx 480-at am ***on is 57 még de nemveszek mert nagyon sokat fogyaszt :SS
felment az msi gtx 480-nak az ára igy hát még egy gtx 480 maradt áron alul
a PNY gyártmány
[LINK]
ez jó " márka " és megéri még ezis a 2gigás 6950 helyett?
a gtx 480 elvileg 320wattot fogyaszt maximum
elég lesz a konfigomnak 500wattos chieftec táp?
Itt találtam MSI N480GTX-et 57000-ért: http://www.***/termek/-msi-n480gtx-twin-frozr-ii-1-5gb-gddr5#termekajanlo
***= b l u e c h i p . h u
Az jó kérdés, hogy van e még nekik. 😃
Ezért érdemes a különösen jó árú karikra hamar lecsapni 😀
meg még a processzor is,monitor 😃D
akkor maradok 6950-nél köszi a választ
felment az msi gtx 480-nak az ára igy hát még egy gtx 480 maradt áron alul
a PNY gyártmány
[LINK]
GTX 480 teljes rendszer fogyasztása terhelés alatt 430W
HD 6950 teljes rendszer fogyasztása terhelés alatt 325W
És kb 4-5%-.al gyorsabb a GTX, ami szinte semmi.
a PNY gyártmány
[LINK]
Köszi a válaszokat!
Leírnátok azt is hogy miért a Shappire mellett voksoltok! Jobb,megbízhatóbb?
Én max azért a Shapi mellett, mert hátul megy ki a levegő!
A többinél a házba marad....
Ami a házba fújja a levegőt, az is szétoszlatja, aztán ha jól szellőzik a házad nem lesz belőle semmi gond, ráadásul ezek a hűtők sokkal hatékonyabbak általában.
Köszi a válaszokat!
Én max azért a Shapi mellett, mert hátul megy ki a levegő!
A többinél a házba marad....
Ha van valakinek ilyen kártyája,Írja le a tapasztalat véleményét!
Köszönöm!
Ebbe a konfigba menne:
alaplap: Gigabyte GA-P61-USB3-B3
cpu: i5 2500K
RAM: Kingmax DDR3 1333MHz 2x2GB
Chieftek CTG-500-80P 500W
Asus: http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6850_DC2DIS1GD5V2/#specifications
Shappire: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?leg=&psn=000...
Gigabyte: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3630#sp
Én szétkaptam az enyémet és bepasztáztam.
Am meg YT-n is van egypár vidi, ahol a frissen bontott kártyákat szétkapják pasztázni...
Pl. itt: [LINK]
Azt szeretném megtudni hogy ha a videó kártyát újra pasztázom azzal elveszíti a garanciáját?
Gondolom megkérdem mielőtt neki ugrok szétszedni nehogy gari vesztéssel járjon.
Aki biztosan tudja az írja le 😀
gtx480-at egyre kevesebb helyen lehet kapni, de azokat is 70-75 ezer körül 😞 ameddigre gépet veszek már tuti nem lesz.
55 000Ft GTX 480 TWIN FROZR
azt vágom, hogy most annyi, de karácsonyig...
Nem szabad annyira előre tervezni, sok minden fog változni addig, lehet hogy még olcsóbb lesz...vagy egy műásik kártyát visznek erre a szintre hiszen jön a HD7000 is és valszeg az nVidia Kepler is.
eddig úgy volt hogy most tudom megvenni az egész gépet, de el kellett tolnom karácsonyra...
gtx480-at egyre kevesebb helyen lehet kapni, de azokat is 70-75 ezer körül 😞 ameddigre gépet veszek már tuti nem lesz.
Nem szabad annyira előre tervezni, sok minden fog változni addig, lehet hogy még olcsóbb lesz...vagy egy műásik kártyát visznek erre a szintre hiszen jön a HD7000 is és valszeg az nVidia Kepler is.
szerintetek jobban megérné egy hd 6670 helyett
egy hd 4870 (512 mb gddr5) használtan 17000ft ért?
egy hd 4870 (512 mb gddr5) használtan 17000ft ért?
meg elfutna 400w-on a hd 4870?
Cooley : Okés..keresgetek 😃
De amit leírtam az emígy jó? Az a CF-es ügy? 😀
Szerintem felesleges 2 6970. Inkább most vegyél egy GTX480-at, pár helyen még belehet szerezni 60 alatt, aztán ha jön az AMD 7000-es széria, akkor lecseréled CF-re.
De amit leírtam az emígy jó? Az a CF-es ügy? 😀
De ahogy néztem az adatokat, abból nem jön le hogy melyik a jobb, jó tudom hogy az 5750 besorolás szerint gyorsabb, de mindkettő 1gb 128bit.Csak a MHZ-nél van különbség és abból is az egyiknek 4000Mhz masiknak 4600, de a processor 700 es 710 MHz, az nem sokkal jobb.
Meg shader processzor mennyiség különbség(400-720), ami egy csöppet többet számít, mint az órajel... 😂
150K 😀
160-ért van 6990.😜
Ha van rá keret,akkor inkább 2Db 6970.😆
De ha nem 3 Db monitorról nyomod,teljesen felesleg mindkét variáció.
Úgy áll a helyzet hogy több lóvém lesz Grafikusra...és én csípázom a HD 5970 😃 De ha azt mondjátok nem éri meg akk nem 😉 Veszek egy alaplapot amibe aztán bírok csinálni HD 6970 CF-t 😀 Vagy felesleges...Mire kijön a HD 7000 széria lehet jobban megéri majd onnan válogatni? 😀
Ha 5970-et szeretnél, akkor vegyél 100eFt-ért használtan. Csak arra figyelj, hogy legalább 1év garancia legyen még rá.
150K 😀
160-ért van 6990.😜
Ha van rá keret,akkor inkább 2Db 6970.😆
De ha nem 3 Db monitorról nyomod,teljesen felesleg mindkét variáció.
Úgy áll a helyzet hogy több lóvém lesz Grafikusra...és én csípázom a HD 5970 😃 De ha azt mondjátok nem éri meg akk nem 😉 Veszek egy alaplapot amibe aztán bírok csinálni HD 6970 CF-t 😀 Vagy felesleges...Mire kijön a HD 7000 széria lehet jobban megéri majd onnan válogatni? 😀
ez a kép mutatja😀
HD 5750: 32 FPS
HD5670: 22 😀
milyen felbontáson játszol?
Full HD-hoz már az is gyenge.