milyen gépbe lesz? ha valami kisfogyasztású alap konfig akkor oké, de erősebb gépbe nem tenném bele. a kisfogyasztású gépbe, meg minőségibb kisebb táp akkor már...
Nem az enyém hanem haveromé. Nekem még bőven elég ami most van. És már megvannak neki azok a cuccok. Mi eddig 600W-os tápokat néztünk de akkor ezek szerint elég a egy 550w.
leadstar94: i7-el GTX760 240w alatt eszik terhelve, még egy minőségi 400w-os is elég lenne. A gyártók direkt túlozzák el a tápigényt, ezzel bebiztosítva magukat. Szóval amiket piero86 ajánlott biztosan jók neked 20k alatt.
Amúgy alsó tápos házba kell? 450w XFX PRO is elég.
Sziasztok!
A konfigurációmat eddig egy Kolink táp hajtotta. De vettem egy GTX 760-ast, amit már nem tud kiszolgálni, ezért szeretnék segítséget kérni, hogy minőségi tápot vegyek 20ezer forint környékén.
Ha tudnátok ajánlani jó tápokat ebben az árkategóriában, azt nagyon megköszönném!
SHARKOON Rush Power 400W, erről a tápról valakinek valami tapasztalat? nem tűnik valami hú de jónak, a kettéosztott 12v ág nem túl izmos, de érdekelne elég stabil és halk működésű e, 80+bronze hatásfokú (nem hivatalos plecsnis azonban...) ... itt a specifikációk és a gyártó oldala: [LINK]
hello mindenkinek. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen tápegységet vegyek a "Hamarosan (nemsokára)" nevű gépemhez? Már csak az hiányzik hozzá fontos lenne előre is köszi.
FSP HEXA+ ATX desktop tápegység 500W 80+ BOX belefér egy asus vento ta-8j1 házba? Mind 2 ATX és ha jól tudom akkor ezek szerint passzolni kellene, de sajnos egyáltalán nem értek ehhez.
Egyébként sokat olvastam tápok után és való igaz hogy sajnos nevesebbeknél is van szarféle... én egyet kinéztem magamnak az egy Corsair cs-m 650W mivel azt nagyon dicsérik.. (cs-m szériát) találkoztam már olyannal is egy topicban ahol az illető őrjöngött mer szétment a 30ropis féléves chieftec tápja... én amondó vagyok hogy bizonyos szériákat kell meg célozni és ha a géped 500 w-t eszik akk vegyél egy 600as tápot h megse kottyanjon neki 😀 meghát nem lehet tudni mikor bővít az ember...
Köszönöm ddkk22, azért még megvárok pár egyéb javaslatot is, mert lehet hogy ilyet épp nem lehet kapni felénk. Netes rendelés meg nem biztos hogy játszik, mert ha ma vagy holnap már kell neki, akkor csak az itteni boltokban található tápok jöhetnek szóba.
Sziasztok!
Maximum 15 000 Ft-ig milyen tápot javasolnátok? Öcsémnek kellene találnom gyorsan valamit. Mivel egy i5 750-es cpu, egy HD 5770-es vga, egy HDD, két ODD és 4db 1333MHz-es memóriamodul van a gépben, annyit kért hogy maximum 500W-os tápot szeretne, de 400W-os megfelelne neki.
Valamint még annyit mondott öcsém hogy neki fontosabb az, hogy úgymond minőségibb legyen a táp mint erősebb.
Persze, ez így igaz 😀 Ez csak egy nagyjából valami, majd eldönti az ember melyik gyártó, utána meg google házi feladat megnézni, melyikeket érdemes venni.
Tápegység teszteket ne a Techpowerup, Tom's hardware oldalakon nézz, arra ott a JonnyGURU. 😀 Van hogy azonos szérián belül is más belsővel dolgoznak a gyártók. Ott van példának a CM GX széria amiből a ACAA-D3 végződésűek Enhance belesek, míg az ACAA-E3 típusjelzésűekben gagyi Seventeam belső van. Még azonos típuson belül is ekkora eltérések lehetnek, ezért írtam hogy nem a legjobb gyártó szerint rangsorolni.
Chieftec CTG50080P (2db 12V ág 20A+20A) kb 14k
FSP Hexa+ 500W (2db 12V ág 18A+18A) kb 15k
Thermaltake TR2 RX W0146RE 450W (2db 12V ág 17A+16A) kb 15k
FSP Raider 550W (1db 12V-os ág 42A) kb 18k
Ebbe menne.
LC-Power LC600H-12 V2.31
[LINK]
Ezek mind ajánlott kategória!
Köszi a választ.
Teljesen fölösleges az FX9370, ami lényegében egy húzott 8320.
A különbözetet inkább fordítsd bele egy kicsit combosabb vga-ba.
550-es táp elég hozzá de lehet kevesebb is.
XFX, Corsair, FPS-ket nézegesd.
vga:asus hd7790 2gb
proci:fx 9370,
hűtő:scythe ninja 3 rev b
lap: asus m5a99FX pro r2.0
Előre is köszi.
haverom vett egy r9 290 Tri-x et milyen tápot vegyen hozzá? ( most thermaltake 500w-osa van)
és egy FX 8120 elég hozzá? ( megvan neki )
Amúgy alsó tápos házba kell? 450w XFX PRO is elég.
Mondjuk lehet, hogy 650-es kiadásban veszem meg.
XFX TS Series 550W Bronze
A konfigurációmat eddig egy Kolink táp hajtotta. De vettem egy GTX 760-ast, amit már nem tud kiszolgálni, ezért szeretnék segítséget kérni, hogy minőségi tápot vegyek 20ezer forint környékén.
Ha tudnátok ajánlani jó tápokat ebben az árkategóriában, azt nagyon megköszönném!
SHARKOON Rush Power 400W, erről a tápról valakinek valami tapasztalat? nem tűnik valami hú de jónak, a kettéosztott 12v ág nem túl izmos, de érdekelne elég stabil és halk működésű e, 80+bronze hatásfokú (nem hivatalos plecsnis azonban...) ... itt a specifikációk és a gyártó oldala: [LINK]
Amit írt tegnap Gaboo7 az mind jó.
- FSP 500W HEXA+ 14K
- Antec Basiq VP450P (FSP APN) 12k
- Chieftec CTG-450-80P 12k
- Chieftec CTG-500-80P 14k
- FSP 500-60APN 15k
hello
XFX Pro 450W olyan 15ezer. Minőségi táp.
Maximum 15 000 Ft-ig milyen tápot javasolnátok? Öcsémnek kellene találnom gyorsan valamit. Mivel egy i5 750-es cpu, egy HD 5770-es vga, egy HDD, két ODD és 4db 1333MHz-es memóriamodul van a gépben, annyit kért hogy maximum 500W-os tápot szeretne, de 400W-os megfelelne neki.
Valamint még annyit mondott öcsém hogy neki fontosabb az, hogy úgymond minőségibb legyen a táp mint erősebb.