XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Breeze0329 avatar
Flashelni csak akkor ha nem akarsz online játszani és xbox live-ot neméri meg venni akkor ott a ps3 ott ingyenes az online gém csak a játékot kell megvenned.
0
0
0
0
Reptile110 avatar
csá 2 kérdésem lenne,megéri flash-elni és hogy xbox live-et megéri e venni?😃
0
0
0
0
pain avatar
amugy lehet multizni csak ixtreme lt+ os flashel biztonságall lehet multizni
0
0
0
0
Berniboy avatar
bendeguz írta:
R0x0r: flashelt boxon nem lehet multizni mert kibannolnak és még a boxot se tod bekapcsolni és az hülyeség h van rá mod h igy lehessen multizni mégha erdeti játékot veszel akkor is kibannolnak szóval én inkább nem próbálgatnám egyépként is elő kell rendelni a livot anélkül próbálhatod ugyse sikerül

Részben igaz de ha lebannolnak be tud kapcsolni csak a játékok nem fognak rajta elindulni ezért kell frissiteni utána ami nem kiss pénz 😃
0
0
0
0
Berniboy avatar
R0x0r sehogy nem tudsz multyzni flashelt géppel mert le bannolnak 😆 aztán megint fizethetsz az ujabb frissitésért
0
0
0
0
bendeguz avatar
R0x0r: flashelt boxon nem lehet multizni mert kibannolnak és még a boxot se tod bekapcsolni és az hülyeség h van rá mod h igy lehessen multizni mégha erdeti játékot veszel akkor is kibannolnak szóval én inkább nem próbálgatnám egyépként is elő kell rendelni a livot anélkül próbálhatod ugyse sikerül
0
0
0
0
adobede avatar
thx a választ
de mnenyi az AP2.5-ós flash
és azon a just cause 2 mgy?
0
0
0
0
no avatar
Én főleg shooterekkel meg egy RPG-vel játszok(igaz ez az FF13-ban kimerül) de Mortal Kombat-ra szívesen beneveznék én is
0
0
0
0
dennis63 avatar
igen, a Mortal Kombat nagyon jó lesz szerintem is.bár ha nekem lenne én akkor még RPG-t is vennék rá.
0
0
0
0
no avatar
Persze minden eredeti játékot visz!! az slimmel tulajdonképpen a wifi meg az (elvileg) jobb hűtés és a forma jött, az ACB-hez ha nem eredeti akkor AP2.5-ös flash kell, azt érdemes, bár az új gamek a régivel is fognak menni mivel a Microsoft szerint ezt is lazán feltörik (ami már ugye meg is történt)!!!
0
0
0
0
adobede avatar
engem az érdekelne hogy ha én vennék egy xbox360arcde-t
akkor azon menne minden eredeti játék??
PL: Ac brotherhood, just cause 2
és mennyi 1 olyan flash ami mindent visz?😕
0
0
0
0
Edem105 avatar
jah akkor ok köszi a segítséget! 😃
0
0
0
0
pain avatar
én majd most viszem el a boxomat dvd csrére és bele uj flash és mindent vinni fog😆
0
0
0
0
R0x0r avatar
Nekem a régi Xbox van meg, nem szaggat rajta a GTA IV, de az új xboxot csak akkor érdemes sztem venni ha multizni akarsz mert abba van WIFI, persze a simához is kapni WIFI-t dehát... tök mindegy h melyiket veszed sztem 😀
0
0
0
0
Edem105 avatar
Sziasztok kéne egy kis segítség! Én is akarok venni egy Xbox 360 slime-t vagy egy Sima Xbox 360-at de olvastam olyat hogy a sima xbox 360-on szaggatott a GTA IV meg hogy szerintetek melyik Xbox éri meg meg venni??
0
0
0
0
no avatar
Ez engem is érdekelne, bár nem nagyon szeretném flashelni a gépet😆
0
0
0
0
R0x0r avatar
Oksa akkor felőlem ide is jó 😀 Az ac brotherhood-ra kíváncsi lennék csak az új flash még nincs meg 😜 lehet majd megveszem eredetiben inkább 😜
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
R0x0r kérdésére engem is érdekelne egy válasz (értsd. aki tudja, írja le ide... nem kell PM-et küldözgetni)
0
0
0
0
R0x0r avatar
Valaki lécci segítsen nekem PM-ben abban hogy flashelt xboxon hogy multizzak. És aki azt mondja hogy hülye vagyok az kapja be a _|-|_ -omat 😆 valakitől hallottam hogy
|_| |_| lehet de még nem tudtam megoldani. PLS help! 😀
0
0
0
0
no avatar
Most ugybár megjelent egy non-hivatalos minimális követelmény ami nagyon laza, de azt írták hogy ez nem a végleges😆 bár nálam már ez is izzasztó...
0
0
0
0
utahl2 avatar
Hát ha az első részhez visszónyitunk akkor egy erőmű fog kelleni, de szerintem nem fog akarát ütni.
0
0
0
0
no avatar
Kiváncsi leszek, PC-n a Cry2 biztos szebb lesz, bár megnézem minek a gépén megy majd maxon😆 az irányításnál nálam hiányzik a régi tárcsa😆 meg ez a régi D-paddal kiválasztós gránátdobálás.... (videók alapján szóltam😆😉 azért kiváncsi vagyok rá, bár az FFXIII-2 jobban érdekel
0
0
0
0
MaximumGame avatar
gepiszaki írta:
Nekem 20 k volt, a bátyámtól vettük de ő 80 k-ért és van rajta hangszóró és HD-s 😃 Egyébként ha nézitek youtuben vannak ilyen videók Crysis 2-ről hogy a konzolos verziókba miben lesz más mint a pc. Például, változó színek a lenyugvó nap miatt és a napfelkelte stb. És ugye stb. ezek már pl. nem is lesznek benne a pc-s verzióba.

Figyúsz 😃 én láttam Boxon a Crysis 2 tőt... aszitem elsírom magam...
ez egy igénytelen szar lett... MW2 ö jobban néz ki Xbox360 on mint a Crysis 2 -ö és hidd el 100% több mindent raknak bele a PC-és be! és felesleges volt kiadni xboxra- csak azértadták ki kicsit nagyobb legyen a bevétele... de Crysis 1 DX9 es Grafikát éri max el... egyszerüen 2005be maradt a Konzol... nembírnak többet ez van... 60 ezerért nemkapsz jobbat..
Azért tessék összehasonlitani egy PC és Xbox360 as Játékot pl :
Crysis 2 ö milyen lessz....
Metro 2033 om PC én 400% szebb...
sima Dead Space 100% szebb.... és ez még nem is a 2 ö 😀
0
0
0
0
zsolty87 avatar
MaximumGame írta:
zsolty87 : Hát ha hangszoros minitort veszel 😃 jól zsebedbe kell nyúlni persze HD ról beszélünk 😀 inkább olcsoob monitor és átalakitoval Xboxról egy hangfalszetre!

Addig értem hogy a képet hdmi kábelen viszem a monitorra, de hol van az x-boxon hangkimenet? Én csak USB-t látok rajta. Ugyan próbáltam már rádugni különböző usb-s egységeket, de csak a pen drive-t ismerte fel.
0
0
0
0
utahl2 avatar
Itt európában szerintem érdemesebb venni PAl-os xbox-ot venni, de vannak olyan játékok amiknél mindegy hogy NTSC vagy PAL pl. Dante Infernos.Ezt még nem is tudtam hogy a TV-től is függ.
0
0
0
0
forestgreen avatar
Én úgy tudom, hogy a PAL rendszerű Xbox-on nem mennek az NTSC játékok. Akkor gondolom ez visszafelé is igaz. Viszont nálunk nem nagyon lehet venni eredeti NTSC játékokat. Meg szerintem ehhez olyan TV kell, ami tuja az NTSC-t is...

Az imént olvastam, hogy az Xbox-ra rá lehet kötni egy NTSC to PAL cmnvertert... így már megy a PAL TV-n is...
0
0
0
0
no avatar
szerintetek megéri megvenni egy ntsc-s xboxot!!! előre is köszi!!
0
0
0
0
gepiszaki avatar
Nekem 20 k volt, a bátyámtól vettük de ő 80 k-ért és van rajta hangszóró és HD-s 😃 Egyébként ha nézitek youtuben vannak ilyen videók Crysis 2-ről hogy a konzolos verziókba miben lesz más mint a pc. Például, változó színek a lenyugvó nap miatt és a napfelkelte stb. És ugye stb. ezek már pl. nem is lesznek benne a pc-s verzióba.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
zsolty87 : Hát ha hangszoros minitort veszel 😃 jól zsebedbe kell nyúlni persze HD ról beszélünk 😀 inkább olcsoob monitor és átalakitoval Xboxról egy hangfalszetre!
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Mostanában tervezek monitort venni, amire majd szeretném rákötni az x-boxot is. Meg lehet valahogy oldani hogy legyen a játéknak hangja is, vagy csak akkor lesz hangja ha olyan monitort veszek amin van hangszóró? Esetleg nincs olyan megoldás amivel közvetlenül az X-boxból jönne a játék hangja?
0
0
0
0
no avatar
alapjáraton a PS3-nak tényleg szebb a grafikája, nem szaggatnak rajta a multiplatform game-ek, vagy például ott az FF13 PS-en szebb mint boxon, meg egyáltalán nem szaggatt, de olyan szembetűnően nem jobb.

A Mass effect 2 PS3-as kiadása egy vicc, az Overlord DLC grafikája egy sz.r, azt mondják, hogy az ME3 grafja olyan lesz mint a PS3-as 2-nek, akkor én abból nem kérek😆
0
0
0
0
MaximumGame avatar
GeForce 9500 GT . jólenne ha nemírnád be ezt mindenhova mert idegesitö! amugy nincs olyan...

pain . igen ha megveszed eredetibe!
0
0
0
0
pain avatar
azt akarom kérdezni hogy az assasins creed brothehoodot lehet valahogy ugy játszani hogy nem keljen mégegyszer flasheltetnem a boxom?
0
0
0
0
Creelien avatar
van vmi olyan program amivel fel tudom venni pendrive-ra ahogy játszok, anélkül hogy hozzákötném pc-hez vagy vennék vmi plusz cuccot hozzá?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
EMIN3M : hát Crysis 2 is kicsikét szebblessz PS3 mon mivel ott 7 mag dolgozik .... Xboxba meg 3 om mag... szóval...
Halo tényleg szép... de minek eröltetni a konzolon a kiadást ha ennyire levan butitva??? az 1 et is azért nem adták ki ez nem véletlen... Stalker 2 ben is ez lessz konzolon... már a fejlesztök megírták...
0
0
0
0
no avatar
Hát ez ***ás! Szerintem azért ez a box le van maradva dolog kicsit erőltetett mert a PS3 exclusive játékok jó hogy jobban néznek mint egy mulitplatform játék, pl.: xbox-on a Halo:Reach-nek is gyönyörű a grafikája!
0
0
0
0
EMIN3M avatar
A boxon 1000 szebb a grafika mint PS3 nekem mind a kettő volt de a ps3-t eladtam mert egy forintott nem ér!!
0
0
0
0
MaximumGame avatar
nah én tegnapelött kiprobáltam a Crysis 2 tö Demot-t Xboxon 😃
és hatalmas csalodás a boxon a grafika 😃 egyszerüen undoritóan ronda... néha be is akad egy boxon... áhhh Crysis 1 Mediumon nézet igy ki 😃 1024 be PC én 😃 box nagyon levan maradva... és még mondták boxon szebb lessz mint PS3 mon a Killzone 3 😃 hát lol
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
hát az teljesen játék függő, de a maiak már PC-s maxhoz képest butítva, és DX 9.0c-ben
0
0
0
0
Adam996 avatar
jó de mégis alap, vagy full?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
olyan gafikán vannak, amilyennel megírják rá, nézz videót
0
0
0
0
Adam996 avatar
hali xbix360 arcaden milyen grafiján vannak a játékok? vagy mindeggyik más pl a gta iv.nek
0
0
0
0
Creelien avatar
van vmi olyan program amivel fel tudom venni pendrive-ra ahogy játszok, anélkül hogy hozzákötném pc-hez vagy vennék vmi plusz cuccot hozzá?
0
0
0
0
no avatar
Nem tudtok szegedi flashert(húú de szép szó) ? mert szeretném megcsináltatni de aki haveromét csinálta elérhetetlen
0
0
0
0
no avatar
AP 2.5 asszem ez az új flash, lassan én is ,,beszerzem" 😃
0
0
0
0
R0x0r avatar
Nekem működtek a régiek is és ugyanúgy jártam mint te csak az ac:b nem ment 😞 új flash kell hozzá 😜
0
0
0
0
no avatar
Hello!

A következő kérdésem lenne...
tavaly kb ilyenkor flasheltettem a gépemet..megy is rajta minden játék..a múlt héten azonban letöltöttem az Assassins' creed brotherhoodot és amikor beraktam akkor frissítette a dashboardot. a jelenlegi verzió 2.0.12412.0
itt egy kicsit megijedtem, hgoy nem kellett volna,mert eszembe jutott, hogy olvasgattam, hogy a régebbi játékok nem fognak indulni..de gondoltam már mindeg...próbáltam elinditani a brotherhoodot,de azt irta ki, hogy ..valami apply...a lényege, hogy alkalmazom-e a frissítést?
na ezt már nem mertem megcsinálni,mert nem tudom, hogy akkor rontok-e el valamit...gyorsan kipróbáltam a többi játékot (pl fable 3, fifa11, resident evil5...), hogy még működnek-e...de ugyan úgy működnek...persze arra a játéknál , hogy alkalmazom-e a frissítést még azóta se mentem rá..
Jelent az valamit?
Esetleg ha rányomok,akkor lehet, hogy a régiekkel nem tudok majd játszani?

Lehet, hogy hülye kérdés,de sajna nem tudom biztosan...
Előre is köszi!

Jani!
0
0
0
0
no avatar
ha van HDMI kábeled akkor lazán összekötheted
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Számítógép monitorára rá lehet kötni az Xbox 360-at ha mindkét egységen van hdmi ki-és bemenet?
0
0
0
0
no avatar
De jó neked😆 elkérhetem a jézuskád telszámát😆 jövőre se LIVE-ot kapok😆 az már biztos😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció