Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HAli! Vga cserét szeretnék majd elkövetni😃 Szerintetek az XFX HD Radeon 6870 elég jó választás lenne?
Igen az jó, csak éppen életvbeszélyes a kártyára nézve ha rá teszed, arra az "lc power" nevű "tápra".
Szóval cseréljem a tápot is?
HAli! Vga cserét szeretnék majd elkövetni😃 Szerintetek az XFX HD Radeon 6870 elég jó választás lenne?
Igen az jó, csak éppen életvbeszélyes a kártyára nézve ha rá teszed, arra az "lc power" nevű "tápra".
Amúgy ez az alaplap jó lesz: ASUS P8P67-M R3.0 ?
Nem muszáj sapphire-t venned, bár az elég jó.. szóval azért vegyél ilyet mert akkor megtudod ezt csinálni: [url]http://***/?news=15317[/url] csillag helyére ipo n.hu
És igy olyan mintha egy HD6970-ed lenne ami elég lenne ahhoz hogy fullon játszhass mindent a TV-n is 😀
Akkor ha jó, ez lesz. 😃
67 ezer.
[url]http://***/apro/gigabyte_ati_6950_2gb_elado/hsz_1-50.html[/url]
Ezt találtam, ezt tudod moddolni HD6970-re is, ami azért már elég jó lenne egy TV-re rákötve, sztem fullon menne a BF3 vele, és ennél olcsóbban nem kapsz 😀
csillag helyére: hardverapr o .hu (persze egyben)
65K az ASUS 3 slotos hűtésű itt gépigényen
58 K a legolcsóbb helyen.
http://www.argep.hu/main.asp?suche=HD6950+2GB&sort=preis
Használtan lehet kapni 56ezerért, a 2GB-os verziót, neked az jobb lenne mert full hd TV-re fogod kötni 😀
tényleg sokkal jobban megérik mint az nvidia karik.
Köszi.
XFX 6870es kártyák milyenek érdemes ilyen márkát vásárolni?
Következő kérdésem lett volna. 😃
De ahogyan utánanéztem, csak jókat beszélnek róla.
Úgy legyen mert már megrendeltem.Rohadtul felmásztak az árak meg alig van készleten 6870es.
Sziasztok.
Szerintetek a Diablo 3 menne full grafikán egy Gigabyte HD 5770 1 GB 128 bit-es vidkarival, vagy kellene neki a Sapphire DH 5830 1 GB DDR5 256 bit-es kártya.
Nézz róla gameplay-eket, lehet hogy menne csak rohadtul nem mindegy mennyi FPS-en😀
Na és HD 6870-nek mennyi a fogyasztása, kb.?
legegyszerűbb ha megnézed hogy mennyi lehet a maximum, a PCIe port+2 darab 6 vagy 8 pines.
Szerintetek a Diablo 3 menne full grafikán egy Gigabyte HD 5770 1 GB 128 bit-es vidkarival, vagy kellene neki a Sapphire DH 5830 1 GB DDR5 256 bit-es kártya.
Annak is ekörül van (150W).
Na az már jó. 😃
Egy GTX 560 mennyit fogyaszt max. terhelésen?? 😃
Ha minden igaz, 150W a tdp-je. Ennyit játékok alatt nem igazán tudsz megetetni vele alap órajelen.
Úgy halottam, hogy vagy 300W-ot zabál.. 😕
XFX 6870es kártyák milyenek érdemes ilyen márkát vásárolni?
Következő kérdésem lett volna. 😃
De ahogyan utánanéztem, csak jókat beszélnek róla.
Hát a gtx470 jobb de többet fogyaszt
No, akkor marad i5 2500k (vagy Bulldozer)+HD 6870 😃
amúgy a mercury a legszarabb táp, codegen annál még jobb.
Nem tudom miért szidjátok a codegent de nekem 400wattos volt belőle és 7 évig használtam és még mai napig is működő képes.Igaz már lecseréltem egy modernebbre,de nekem nem volt vele semmi bajom.
hát ha a géped fogyasztása 150W akkor nincs is semmi baj vele
Nvidia GTX 470 vagy AMD Radeon HD6870? (nem csak teljesítmény, de alacsony fogyasztás is fontos lenne.)
Mondjuk láttam olyan Codegen 500 W-os tápot ami 13 k-ba került az egyik webshopban. Azaz kb. annyiba, mint egy Chieftec CTG 500. Pedig a két táp közel se ugyanaz.