Jó választás! ha nem terveznél slit-t akkor kisebb is elég lenne, viszont így bebiztosítod magad egy jó darabig ami a tápot illeti. abban az árban még alternatíva:
BE QUIET! Pure Power 730W CM
EVGA SuperNOVA 850 B2
XFX Pro 750W Modular Edition (Bronze)
Sziasztok, meghalt a tápom (gigabyte e570). Szeretnék új tápot venni, i7 4790k és gtx970-et kéne hajtania atomstabilan, ugyanis a gigabyte alatt állandóan lekapcsolt játékok közben. Corsair CS750M-et néztem, moduláris, 80+gold-os, aktív pfc, minden kutyafüle. 33k körül mozog az ára, van ennél jobb táp is vagy ez bőven megteszi, tán sok is? Egy ideig nem akarok tápra költeni, talán sli-t szeretnék 1-2 éven belül, ezért kisebb tápokat nem is néztem. Köszi előre is! 😀
Sziasztok! Most raktam össze egy gépet, de a táp a régiből maradt. Viszont játék közben kb 40 perc után leáll a gép és újraindul. Szerintetek a táp a ludas? Bár lényegtelen most, mert így-is úgy-is vennem kell. Szóval mit ajánlotok olyan 15e-ig? Köszi!
Jelenlegi konfigomhoz (GTX 750, amd athlon x2 255) szeretnék venni egy új tápot, mivel a HKC-ról nem sok jót hallottam, illetve a közeljövőben beruházok egy FX4300-asba, úgy pedig már nem lesz elég a HKC 430W (egyébként már a mostani procival is necces).
Nem tudok sokat a tápokról (melyik megbízható, stb). Egyelőre a Corsair VS 350W-vel szemezgetek, annak bőven elégnek kéne lennie. Talán még egy jobb VGA-t is betehetnék mellé, de azt már csak a nagyon távoli jövőben tenném, úgyhogy oda még nem tervezek.
Javaslatok? 😀
az csak gyártói marketing, nem fogyaszt annyit a vga, csak a töredékét... i ponon majdnem 20k a raider. ha azt drágának találod, amiket ajánlottam még azok olcsóbbak, és azok is bőven kiszolgálnak egy leendő erősebb konfigot a gépedben, ne aggódj emiatt...
arra a procira sokan vettek COOLERMASTER Hyper 212 EVO-t, az elég jó áron van! Tápból lehet FSP Raider 550 és akkor ha veszel majd erősebb vga-t nem kell aggódnod, mehet a tuning is! ha viszont kevesebbet szánsz rá, akkor EVGA power supply 500W, Hexa+ 500, CORSAIR VS Series VS550.
BE QUIET! Pure Power 730W CM
EVGA SuperNOVA 850 B2
XFX Pro 750W Modular Edition (Bronze)
Hexa 500+
EVGA power supply 500
Bőven jobban jársz ezzel a FSP 500W HEXA+ tápegységgel.
"Cooler Master Elite Power 600W"
Milyen árban?
jó táp?
Maximum milyen intel processzor és vga párosítást bírna el?
Nem tudok sokat a tápokról (melyik megbízható, stb). Egyelőre a Corsair VS 350W-vel szemezgetek, annak bőven elégnek kéne lennie. Talán még egy jobb VGA-t is betehetnék mellé, de azt már csak a nagyon távoli jövőben tenném, úgyhogy oda még nem tervezek.
Javaslatok? 😀
Spoiler!
De amúgy az XFX 450-es is elég neki!