Milyen memóriát vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt memória de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Ilyen gépbe milyen memóriát ajánlotok?", akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen memória lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt memória de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Ilyen gépbe milyen memóriát ajánlotok?", akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen memória lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Geil Black 2X2GB DDR2 1066MHz es memóriát vagy ha veszek 1
CSX 2GB DDR3 1333MHz es memória
Felér 4gb ddr 800 mhz es egy 2gb ddr3as 1333mhzessel erősebb a 2gb dd3 1333 mhz?
hali nekem van 1 2gb-os transcend ddr2-es 800mhz cl5 ös ram om és ez mellé akaok még 1 2gb set és melyiket vegyem meg
1 Samsung 2GB DDR-II 800Mhz vagy 1 Apacer 2GB PC6400 / DDR2-800 CL5.0 128X8 est thx előre is vagy találtam ugyan olyat mint most
Hát az a lényeg hogy az órajel és a késleltetés ( cl-xxx) ugyanaz legyen. Az apacer 800mhz-s és cl5-s vagyis elvileg menni fognak együt 😃
1 Samsung 2GB DDR-II 800Mhz vagy 1 Apacer 2GB PC6400 / DDR2-800 CL5.0 128X8 est thx előre is vagy találtam ugyan olyat mint most
köszi a segítséget 😀
én a kingston 5000000TB-ot ajánlom. Csak 20millió forint
Vicces gyerek vagy! Ahelyett, hogy rendes választ adtál volna meg!😠
Sziasztok!
Én is RAM vásárlása előtt állok. Nekem most ilyen RAMom van:
Modul neve Nanya NT1GT64U88D0BY-AD
Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)
És én kiakarom bővíteni úgy, hogy összesen 3GB legyen benne.És ezt a memóriát választottam ki:
1GB 800MHz DDR2 RAM Kingston KVR800D2N5/1G CL5
Mit gondoltok erről? Jó a gépbe? És az nembaj, hogy a gyári RAMnak más a késleltetése? Mert neki CL6! Léccííí help!!😀
de használja mind a 4gb ot?
Nem elvileg...használja mind a 4 GB-ot !!!
okés köszi
de használja mind a 4gb ot?
Nem elvileg...használja mind a 4 GB-ot !!!
elvileg igen...
azér mer az XP csak 3.5GB-ot lát. ahogy a 32bites vista is sp1 nélkül. de viszont használja mind a 4 gigát szal semmi gáz...
Kösz a segítséget! Windows 7 32bitest használok azt írja
telepített memória 4GB használható 3.5GB Azt tudtam, hogy
XP 4GB tud kezelni, de azt nem hogy 3.5GB lát. Ezért próbáltam
Windows 7-et. De gondolom abból is a 64bites kéne.
De ha azt mondod, hogy kihasználja akkor gondolom felesleges.
nincsmit. hát végülis mind1 h 32bit vagy 64... nekem 64bites win7-em van és nekem is 4 gb ram... Te döntöd el h mit használsz...😃
azér mer az XP csak 3.5GB-ot lát. ahogy a 32bites vista is sp1 nélkül. de viszont használja mind a 4 gigát szal semmi gáz...
a vista használja mind a 4gb ot? nem csak 3,25gb ot amit felismer?
Kösz a segítséget! Windows 7 32bitest használok azt írja
telepített memória 4GB használható 3.5GB Azt tudtam, hogy
XP 4GB tud kezelni, de azt nem hogy 3.5GB lát. Ezért próbáltam
Windows 7-et. De gondolom abból is a 64bites kéne.
De ha azt mondod, hogy kihasználja akkor gondolom felesleges.
Az miért csak 3.5GB megy?
Geil Value 2x2GB DDR3 1333Mhz CL9
Geil Value 2x2GB DDR3 1066MHz CL7
azt szeretném megkérdezni hogy ha akarok venni még 2 GB-ramot, akkor pont ugyan olyan RAM-ra van szükségem mint a másik, hogy a kettő egyszerre működjön?
a képen 2 modul van de a nevében nem említi hogy pl 2x 2gb akkor ez most melyik lehet és vajon megéri ezt venni??
mennyibe kerül 4GB 800MHZ-es ram
úgy legyen hogy 2X2GB
http://ipon.hu/site/start--- itt nézz körül, vagy árgépen nézd meg majd az árakat.
úgy legyen hogy 2X2GB
1. CSX + Metal Cooler
2. OCZ Platinum kit
3. Corsair XMS3 kit (bár ez már elég húzós árban)
Mindegyik DDR3 1600MHz és 3x2GB