XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
Csatlakozók rendben? Más ötletem nincs. Esetleg a bekapcs gomb nem villog pirosan?
0
0
0
0
pain avatar
lécci tud nekem valaki segiteni mert ma ma játszottam a boxommal de amikor ujra bekapcsoltam nem volt kép csak hang ez miért van lécci aki tud segitsen köszi elöre is
0
0
0
0
horvathhh avatar
ha flashelt a box és van eredeti játék úgy lehet multizni vagy ugy is kiszurnak?
0
0
0
0
edom789 avatar
Nekem 120gigás Elitem van 😃 megvagyok vele elégdve!

Nem akarja valaki eladni a Red Dead Redemptionjét? Megvenném boxra!
0
0
0
0
no avatar
Nemtudom... én a boltba járkáltam és néztem hogy mi van rajta a hangfalon, úgy vettem a sajátomat
0
0
0
0
madchief avatar
LagMatyi írta:
Nézd meg a képet amit toalettpapir linkelt, olyan bemenet kell hogy legyen rajta

akkor [LINK] nem jó igaz?
0
0
0
0
no avatar
Nézd meg a képet amit toalettpapir linkelt, olyan bemenet kell hogy legyen rajta
0
0
0
0
madchief avatar
LagMatyi írta:
Ha van a monitoron és xboxon hdmi akkor az, ha nincs akkor "Xbox 360 HD cable (VGA/Stereo)" nevezetű cucc kell, de hogy legyen hang ahhoz olyan hangfal is kell. Lapartman977 egy 280 ezres géppel jobban járnál mint egy xboxal

És az olyan hangfalat hogy érted?pl 1 mini hifi jó lenne?
0
0
0
0
horvathhh avatar
csak néztem videókat és jobb grafikát nyújt az 5850 mint az xbox 360 és lehet hogy 6870 est veszek a gépbe
0
0
0
0
no avatar
Ha visszaolvasol úgy fél oldalt akkor találsz választ a kérdésedre
0
0
0
0
madchief avatar
Én azt akarom kérnezni hogyha a Monitorom amin D-sub kimenet van akkor milyen kábel kell a géphez, illetve a hangfalhoz?
0
0
0
0
pain avatar
azt szeretném kérdezni hogy mért nem tom a pendrivomat konfigurálni az xboxal mert nem engede és az itja hogy alátogassak el az xbox weboldalra de ott semit nem tudtam meg lehet köze annak hozá hogy a pendrivom emtec v nem köszi a válaszokat elöre is
0
0
0
0
horvathhh avatar
Szerintetek melyik éri meg jobban? venni egy új slimet vagy egy olyan gépet amiben phenom x4 955 és hd5850 vidikari van ?
0
0
0
0
donorzoli avatar
Nekem is lenne megint egy kerdesem ha veszek egy avg kabelt a monitoromhoz akkor az xbox teljesen ugy mutatja a graft mint amit a monitor tud vagy a jatekok teljeseitmenye szamit ? mert nekem most van egy full hd monitorom ahoz egy kabel is eleg hogy ra tudjam kotni a xboxot vagy mas is kell hogy leadja azt a hd minoseget?? elore is koszonom a valaszt.😀
0
0
0
0
Creelien avatar
Hallottam az új update-ról és ha jól értem, kapok egy új box-ot ha elrontja az update a mostanit. Ez garantáltan így van mindenkinél? Ha igen, elég ha elküldöm a szerelőhöz?
0
0
0
0
toalettpapir avatar
lapartman997 írta:
Akkor ha vennék olyan kábelt csak akkor tudok játszani LCD TV-n?

nem,ez monitorhoz jó
lcd tvre simán rátudod kötni av kábellel
de ha HD felbontást akarsz,akkor szükséged van HD kábelre,de ezeket kapsz minden típushoz,kivéve arcade
0
0
0
0
toalettpapir avatar
lapartman ilyen kábelre van szükséged [url]http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=3344[/url]
Gerforce 9500 GT nem,az csak JTAGos gépen lehetságes
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Játszhatsz vele 1080p-s tv/monitoron, de attól még nem lesz a játék is 1080p. Ha jól tudom, 720p-t tud max
0
0
0
0
Creelien avatar
lapartman997 írta:
Xboxnál melyik a legjobb felbontás? Az 1080p vagy melyik?

Sztem igen.

Ha tört játékot telepítek fel a boxra akkor az megy lemez nélkül?
0
0
0
0
no avatar
Ha van a monitoron és xboxon hdmi akkor az, ha nincs akkor "Xbox 360 HD cable (VGA/Stereo)" nevezetű cucc kell, de hogy legyen hang ahhoz olyan hangfal is kell. Lapartman977 egy 280 ezres géppel jobban járnál mint egy xboxal
0
0
0
0
donorzoli avatar
Szerintetek ra lehet kotni az xbox 360 omat egy full hd 22 colos monitorra??? tudom hogy vga cabel kell de mas akkor nem is kell csak az a kabel vagy talan nem eleg ???? pls help!!!😕😕
0
0
0
0
PGabor avatar
lapartman997 írta:
Szerintetek melyiket érdemesebb?

Új gépet vegyek: 275000-280000
Vagy egy XBOX360 Slim 4GB + Flash= 53000-55000 meg még vennék egy új optikai meghajtót meg egy új vinyót a gépbe, és írnék ki játékokat. Így KB. 75000 lenne!

Szerintem új gép! az Xbox360 az tökéletes játékra de azon csak játszani tudsz, a gépen meg akármit! és egy 275-280 000Ft-os gépen a játékok csak úgy repülnének, és jó pár évig nem kellene a géppel foglalkoznod!
0
0
0
0
pain avatar
richo tudsz multizni csak lt+ os flash kell a gépbe és lehet
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Nem magy tönkre csak nem tudsz multizni
0
0
0
0
ritcho avatar
Hali,lenne egy kérdésem:Flasheltetném az xbox360-om,de sokan azt mondják,hogy úgy nagyon hamar tönkre megy.Ez igaz?Nem vagyok az a kockulós típus,napi 1-2 órát játszok vele...
0
0
0
0
pain avatar
szóval akk másnak is tetszik köszi a véleménykeet nekem is meg van game és én is kitoltam a sotyt amugy a challange tower 300 küldiböl áll kicsit hosszú
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
pain írta:
tom hogy nem nagyon ide tartozik de szerintetek milyen az uj mortal kombat ami kijööt xboxra meg ps3 ra ?

Brutálisan jó és brutálisan brutális! Hosszú,nehéz,érdekes story, challange tower vagy 100 kihívással(egymás után teljesítendő) arcade mód bármely karakterrel, pontgyűjtés, abból vásárlás (rajzok,új ruhák, és minden karakterhez egy új kivégző mozdulat)...És persze a játék nem hasonlítható a mai túl könnyű, 4-5 órás játékokhoz, mivel még könnyű fokozaton is hihetetlenül megizzaszt...másfél óra volt a story főgonoszát lenyomnom KÖNNYŰ fokozaton, közben már a kontrollert harapdáltam a nyolcadik sikertelen próbálkozás után😂
Ez az a játék, amire azt mondom, hogy van benne tartalom.
0
0
0
0
pain avatar
tom hogy nem nagyon ide tartozik de szerintetek milyen az uj mortal kombat ami kijööt xboxra meg ps3 ra ?
0
0
0
0
R0x0r avatar
Igazán nincs mit! 😀
0
0
0
0
xperia1997 avatar
hát ki vagyunk halva itt rendesen 😃
0
0
0
0
xperia1997 avatar
hali ezek reális árak?

http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1543

mer akkor rendelek😃
0
0
0
0
R0x0r avatar
Nekem van egy Elite flashelt xboxom, és most már van egy Kinect-em is. Töltöttem le egy játékot, a Kinect Deca Sports-ot, majd beraktam és hibával kidobott 😞. Hogy ez a régió nem érvényes. Most ezt hogy tom megcsinálni h működjön? Vki pls help! Ja és a a régiója annak amit leszedtem: NTSC.
0
0
0
0
DeXHerO avatar
hector maio írta:
Hali most vettem 1 hűtőt a xboxomba és az alaplapba hova kell rákötni? ja és ez a hűtő géphez való egyáltalán a csatlakozó jó hozzá?

az aszem úgy kell rá forrasztani
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hali most vettem 1 hűtőt a xboxomba és az alaplapba hova kell rákötni? ja és ez a hűtő géphez való egyáltalán a csatlakozó jó hozzá?
0
0
0
0
DeXHerO avatar
az enyémet 2006.06.15-én gyártották kicsit öreg már
0
0
0
0
no avatar
Enyémbe sincs, mégis megvan 3 éve és semmi baja
0
0
0
0
DeXHerO avatar
én az xbox klubon vettem tavaly egyet 40ezerért csak annyi bajom van hogy nincs benne után hűtés ami 5 percig hűti még a konzolt kikapcsolt állapotban
0
0
0
0
hory avatar
honnan lehet olcsón flashelt xbox360at venni?😃
fontos h vmi boltféleség legyen és legyen gari!!!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Rex007 írta:
HASZNÁLTAM NEM ÉRI MEG GÉPET VENNI EZ OLYAN MINTHA ÉN ELADNÁM ÉS AZT MONDOM MOST VETTEM ÉS CSAK 1-SZER HASZNÁLTAM HONNNAN TUDOD HOGY IGAZAT MOND???

elsőnek át kell nézetni egy hozzáértővel, a műanyag hőre sárgul vagyis ha régi akkor sárga a készülék. És olyantol vegyél használtan aki válal rá garanciát.
0
0
0
0
DeXHerO avatar
hello hogy lehet xbox 360-on dvix filmet lejátszani? 2010-es frissítés van rajta.
0
0
0
0
no avatar
hát ja 60ezer de ha pl egy 576-ba akarsz venni ott már 59 ezer egy 4gb-s😀
0
0
0
0
no avatar
azt nemtudom, csak azt tudom hogy itt olcsó😃😃
0
0
0
0
no avatar
a flashelesel eltud romolni az xbox 360?
0
0
0
0
utahl2 avatar
Richrard12: Hát esetleg a különbség az alaplap lehet , de inkább a hozzá tartozó kiegészítők. Ha nem probléma nem kezedek el papolni, hanem találtam egy nagyszerű honlapot ami mutatja, hogy mi a különbség( vagy esetleg a google-be szét nézzel):
http://www.konzolokszervize.hu/hirek/microsoft-xbox360-x360/20100407_mi-a-kulonbseg--------xbox-360-ismertetes
(Az én véleményem szerint ha nem akarod ki flashelni akkor, esetelg egy slimet vegyél vagy egy elitet(én tökéletesen, de megvagyok az elitemel) de ha kiakarod flashelni akkor inkább egy elit.
atomtuning: Erről a hibáról itt olvashatsz pontos infokat : http://www.panaszfal.hu/index.php?topic=3399.120
Ilyen hiba a régebbi arcade gépeknél volt de a mostani slimnél ezt nagyjából kijavították, de azért nem merem mondani hogy ott sincs ilyen hiba jelenség , de ez hülyeség, hogy hetente kell cserélni, esetleg ez a hiba több év múlva jelentkezik elő.
looserking: Amit kinéztél az nagyon jó, főleg hogy 250 gb-s 😃 Kérdésedre válaszolva : igen jó árban van.
Tv arról ne is beszéljünk... 😆
UI: looserking: rendes tv-ét akarsz? hisz full hd-s tv vannak 50-ért amik nagyon jó képet adnak, de igaz hogy csak 22-24 colosak.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció