Ingyen elvihető
Olyan dolgokat (ajánlott: hardver, szoftver) hirdethettek itt, aminek már nem sok vagy már nincs is sok értéke, és ezért ingyen odaadnátok annak, akinek esetleg még tudná hasznosítani egy régi gépben, vagy netalán gyűjti az ilyesmit.
A kéregetést mellőzétek!
A kéregetést mellőzétek!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Battlefield 3-at tudok adni
(vagy ne kódold át csak egy 100%-os végigjátszás erejéig kéne + a multit megnézném)
Amúgy csak lopva megjegyzem, hogy az a 168 óra rengeteg idő! Csak hogy miért. Battlefield 3-ban van 60 órám, és 49-es rankon vagyonk. És BF4-ben a 168 órát csak akkor számolja ha játszol is! És ha már tetszik valamilyen játék és meg is szeretné venni az ember, akkor okosan kezd el gyűjtögetni, félre tenni mindig egy keveset, és egyszer meglesz a rávaló.
Mert hát sajnos nem engedhetem meg magamnak hogy megvegyem a boltba...
Lehet hülye kérés.
De, akinek van INGYEN BF4 -es account és szivesen nekem adná azt szépen megkérem írjon nekem 1 Üzit.
Előre is nagyon szépen köszönöm. 😀
Keresek: Mindenféle S.T.A.L.K.E.R posztereket! Ha valakinek van, kérek egy p.ü-t és beszélünk róla.
Levelet írj ha érdekel és írd, hogy mit adnál érte.
Assassin's creed 3-4 is érdekel
Amit tudok addni Battlefield 3
5J8J-D8N8-8PPG
Nem tudom hogy működik-e, még régebben járt a gamestarhoz.
!
BF 3 eladó
Kapcsolat pü-ben!
Dead Space: ELKELT
Burnout Paradise: The Ultimate Box: 6E44-RQWW-2NHQ-4SXA-BDG3
Crysis 2 Maximum Edition: 7JUC-EV44-KRAF-VPNU-3KL6
Medal of Honor: HKSJ-9KV4-Q4CV-S2FG-99FH
Populous: H655-Y53N-MJND-DREL-KF97
Nyomatékosan megkérnék mindenkit, hogy ne legyen telhetetlen és csak az általa legjobban kedvelt játékot aktiválja be! Köszönöm!!
Nem csípem a kéregetést, viszont kellene egy kis segítség! Van egy alaplapom, és le kéne tesztelnem, de nincs DDR2-es ramom. Venni nem szeretnék, mert ha rossz, akkor az csak kidobott pénz... Azt szeretném kérni tőletek, hogyha van valakinet bármilyen kicsi, és gyenge DDR2-es memóriája ami működik, írjon egy PÜ-t.
A segítségeteket előre is köszi!
Van pár felesleges dolgom amit felajánlok.
- Geforce 2 TI 64mb AGP videokártya
- Sound blaster 128 PCI Hangkártya
- S3 Trio 3D 8MB AGP Videokártya
- 56K pci modem telepítőlemezzel együtt
- Pioneer DVR216D DVD író SATA
Ezek mind évek óta nem voltak használva, de gondolom működnek, esetleg a kondik száradhattak ki, akkor viszont nem. A dvd író nehezen olvasott pár lemezt, azért került lecserélésre.
Átvétel csak személyesen Budapest Corvin mozi előtt, vagy a Corvin plázában.
.