Fúúúúú Mint a sima informatikus csak enyhén szolva legalább 3 szr anyira képzett és ők mehetnek a legnagyob 'esélyel' rendszergizdának (rendszergazdának)
Sonex: most tettem le a szakacs szakmat!😜
A katonasag azoknak jo akil szeretik a mozgast, a tereogyakorlatokat es a szigorlatot! Persze ott is lehet lazitani!😀
Amugy en programozo es/vagy szoftver es hardver fejleszto. Erdekel a jatek keszites is.
Amúgy, hogy a katonáskodásban mi a jó arra még nem jöttem rá most se... Kiskoromban persze, hogy az akartam én is lenni...
De most már a hálózattelepítő és üzemeltető rendszergazda szakma közelebb van 😃
Mi az hogy térinformatikus?
Fúúúúú Mint a sima informatikus csak enyhén szolva legalább 3 szr anyira képzett és ők mehetnek a legnagyob 'esélyel' rendszergizdának (rendszergazdának)
Azt hallottam , hogy nem vesznek fel rendészetire ,ha szemüveges vagyok. Ez igaz? 😞
Attól függ, hogy mennyire rossz a szemed. Pontos dioptriát nem tudok így kapásból, de talán 2.5 a határ.
Amúgy egyik ismerősömet felvették tisztire 1-2 éve pedig neki is volt szemüvege, nem is a leggyengébb.
Közép iskola+1 egyetem és kész Ha minden jól megy.
Azt hallottam , hogy nem vesznek fel rendészetire ,ha szemüveges vagyok. Ez igaz? 😞
Egy tanár azt mondta , hogy nem vesznek fel rendészetire , ha szemüveges vagyok. Ezért kérdeztem...
én most fuvarszevezőnek tanulok, úgyhogy lesz miből gépet összerakni azt hiszem 😉😃
Neked már nem is kell olyan sokat gondolkodnod ezen,végül is 21 esztendeje taposod a talajt/gázpedált! 😀
De komolyabban Pék vagy cukrász
Központi fütés szerelő és csőhálozat szerelő
de tovább tanulok informatikai szakon😀 és tervbe van a külföldi meló
Amúgy gépészmérnök 😆
A katonasag azoknak jo akil szeretik a mozgast, a tereogyakorlatokat es a szigorlatot! Persze ott is lehet lazitani!😀
Amugy en programozo es/vagy szoftver es hardver fejleszto. Erdekel a jatek keszites is.
De most már a hálózattelepítő és üzemeltető rendszergazda szakma közelebb van 😃
én 3 dolgon gondolkodok most
1. Katona
2. játék tesztelő (mondjuk mint a pc gurusok)
3. ki külföldre (London a cél)
Külföld a legbiztosabb. Itt magyarban már kiszámíthatatlan minden. Én is, ahogy végzek "majd" az egyetemmel, megyek ki családdal együtt külföldre.
Én meg Apa 😆
Felnőtt😂
Amúgy lemezlovas szeretnék lenni😀
1. Katona
2. játék tesztelő (mondjuk mint a pc gurusok)
3. ki külföldre (London a cél)
én felnőtt leszek 😆
ki gondolta volna... 😆
rosszabban pedig.. 😆