a, sokat küldenek be, ezért végig kell nézni őket, ráadásul pár napig kint kell hagyni a teszteket a főoldalon, hogy a tagok elolvassák. Ugyebár ha már lekerül a főoldalról egy írás, akkor azt nem nagyon nézik meg többé.
b, Nem felelt meg a követelménynek a műved. Bár ez elég ritkán fordul elő.
Hát értelemszerűen azért nem adják ki egyből a teszteket, hogy mindenki át tudja nézni az aktuálisakat. (Amik a főoldalon találhatók ) Mivel többségében akkor nézik a teszteket, ha a főoldalon meg vannak jelenítve.
Már meg te forditasz túl nagy jelentőséget a dolognak. 😜
Szó sincs rola hogy pánikba estem volna....csak leirtam mert a régi fél nap után került ki de gondolom most sok a teszt és azér sok a meló és i'gy tovább és i'gy tovább.
Azért szoktam írni a menürendszerről, mert az is hozzátartozik a játékhoz. Másrészt így kerek egy teszt. Valaki rögtön belekezd a közepébe és se eleje se vége az egésznek.
Superlompos írta:
Próbálom minél jobbakat írni, de én mégse vagyok elégedett. úgy érzem, hogy unalmas a szókincsem. 😕
Miért csináltok ebből olyan nagy ügyet?!
Az olvasók nagy része gyerek, vagyis nem kellenek ide bonyolult, fiatalabbak számár érthetetlen szavak. Szerintem teljesen korrekt teszteket írsz, nem kell jobban kidíszíteni egy tesztet. Nekem egyetlen dolog zavarja a szemem a tesztjeidben, a menü rendszer bemutatása, szerintem ez nem való egy tesztbe... Szerintem mindenki tudja, hogy mi a szerepe a New Game, Load Game, Options, Exit/Quit opcióknak. De lehet, hogy csak én gondolom így, hogy ez fölösleges. Ettől függetlenül szerintem teljesen rendben vannak az írásaid.
Rejtő Jenőt szívből ajánlom én is, csak ne a Csontbrigád c. regényével kezdd, hanem egy másik, könnyed hangvételűbbel, pl. a 18 karátos autóval. A Rejtő regények közül a Csontbrigád a kakukktojás, 180 fokos fordulatot tesz az előző könyveitől, talán épp azért a kedvencem tőle ez a regény. Ezt hagyd későbbre.
Superlompos írta:
Próbálom minél jobbakat írni, de én mégse vagyok elégedett. úgy érzem, hogy unalmas a szókincsem. 😕
Nekem tetszenek a cikkeid, mert látszik, hogy akarsz. És jól érzed, hogy a szókinccsel van baj. De mellette a fogalmazással is kicsit.
Nem tudom mennyit olvasol, de szerintem nem eleget. Ha ráfeküdnél néhány klasszikus regénye sokat javulna minden 😀 . Gondolok itt Rejtő Jenőre, vagy a Gyűrűk Urára vagy bármi olyanra, ahol mívesebben fogalmaznak az aktuális bestsellereknél.
És kérlek ne érts félre ezt nem becsmérlésképpen, hanem éppen jótanácsként írom, mert látom, hogy benned van a lehetőség 😀 .
Igen update 😆
A 3. ok az lehet, hogy valamilyen oknál fogva hiba történt a teszt beküldésekor, s így nem érkezett mega cikk. 😀
Ha sokára kerül ki egy teszt, akkor 2 oka lehet:
a, sokat küldenek be, ezért végig kell nézni őket, ráadásul pár napig kint kell hagyni a teszteket a főoldalon, hogy a tagok elolvassák. Ugyebár ha már lekerül a főoldalról egy írás, akkor azt nem nagyon nézik meg többé.
b, Nem felelt meg a követelménynek a műved. Bár ez elég ritkán fordul elő.
Szó sincs rola hogy pánikba estem volna....csak leirtam mert a régi fél nap után került ki de gondolom most sok a teszt és azér sok a meló és i'gy tovább és i'gy tovább.
Miért csináltok ebből olyan nagy ügyet?!
Az olvasók nagy része gyerek, vagyis nem kellenek ide bonyolult, fiatalabbak számár érthetetlen szavak. Szerintem teljesen korrekt teszteket írsz, nem kell jobban kidíszíteni egy tesztet. Nekem egyetlen dolog zavarja a szemem a tesztjeidben, a menü rendszer bemutatása, szerintem ez nem való egy tesztbe... Szerintem mindenki tudja, hogy mi a szerepe a New Game, Load Game, Options, Exit/Quit opcióknak. De lehet, hogy csak én gondolom így, hogy ez fölösleges. Ettől függetlenül szerintem teljesen rendben vannak az írásaid.
Nekem tetszenek a cikkeid, mert látszik, hogy akarsz. És jól érzed, hogy a szókinccsel van baj. De mellette a fogalmazással is kicsit.
Nem tudom mennyit olvasol, de szerintem nem eleget. Ha ráfeküdnél néhány klasszikus regénye sokat javulna minden 😀 . Gondolok itt Rejtő Jenőre, vagy a Gyűrűk Urára vagy bármi olyanra, ahol mívesebben fogalmaznak az aktuális bestsellereknél.
És kérlek ne érts félre ezt nem becsmérlésképpen, hanem éppen jótanácsként írom, mert látom, hogy benned van a lehetőség 😀 .
szerintem jó teszteket írsz, pont jókat 😀
😀
Miért ne sikerülne? Nem bonyolult dolog megírni egy tesztet. 😀
Miért ne menne? 😀
1 jatekrol lehet 2 tesztet irni? 😆
Igen, lehet ha kiegészítőről van szó, és nem 1 tesztben szeretnéd összezsúfolni.
Az egyik majdnem 20.000 karakteres lett! 😆
Az azért már igen tekintélyes mennyiség 😃
Akkor készítem az állrögzítőt, hogy majd el tudjam végig olvasni 😆
(Én is majd írok egy tesztet konzolos játékról, csak az a kérdés hogy mikor)
Vasárnap felé kérdésre is kerül 😎