Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Érdemes 768-asat venni?
A 6870 a legjobb ezek közül.
Mondjuk azok a játékok még meg sem jelentek. Megjelenés után lehetne mondani biztosat.
Most néztem meg 3D Mark vantage progin a különbséget és ezt kaptam
HD6870 14704p
HD5830 14019p az -685p
és most jön az érdekeség a HD 6870 44000 FT
HD 5830 30000 FT EZ 14000FT különbség
szoval ebböl az derül ki hogy nem mindig a drága VGA a Jó 😀
az én gépem 9800GT és D820 ad 01SE-ben 15ezer pontot, ugyan ez X1700FSC-vel ad ugyan ennyit. Te neked az X1700FSC-s gép kéne?
Még egy teszt 3D 2006
AMD Radeon HD 6870 1GB GDDR5 17784 pont
ATI Radeon HD 5830 1GB DDR5 17706 pont
Itt sem sok a különbség 😀
Mondjuk azok a játékok még meg sem jelentek. Megjelenés után lehetne mondani biztosat.
HD6870 14704p
HD5830 14019p az -685p
az én gépem 9800GT és D820 ad 01SE-ben 15ezer pontot, ugyan ez X1700FSC-vel ad ugyan ennyit. Te neked az X1700FSC-s gép kéne?
HD6870 14704p
HD5830 14019p az -685p
Hali! szerintetek melyik videokártyát érdemes választani ami viszi is majd a Max Payne 3 és a Hitman absolution??Köszi a válaszokat!
Hd 6870
Hd 5750
Hd 5770
Hd 5830
Hd 6790
Hát hülye kérdés,ha van pénzed a legerősebbet vedd,ami a 6870.
Hd 6870
Hd 5750
Hd 5770
Hd 5830
Hd 6790
Hát nemtom.Ménem lövöd atit?5830 erösebb mint 8800Gt.
Amég üzemel a 8800 GTS addig megfelelő,és valszeg jövő héten jön az új gép,ezért mindent majd eladok,és addig pihenjen,minél kevesebb kméter legyen benne 😃
Értem,és mi lesz az ujban.?
Synda:Én is beérném eggyel is ha nemlenne ilyen drága,de most alapbol minden az,kiváncsi lennék mit is hoz crossfirebe a 6870X2.
Ááhhh,csak fájdalom a szivem.
Mit adjak el...?...Jó állapotba levö nagyit valaki?...megkimélt,nemfutott sokat.
I5 2500K,4GB Ram,HD 5850,de ha nem sikerül,akk HD 6850,vagy marad a HD 5830,bár erre van a legkevesebb esély
Mennyiért veszed a 2500K-t? Mert én el szeretném adni a közeljövőben 😀
14000 Dinárért 1,5 év Garival 😀
Az picit olcsóbb mint az enyém 😆
Nagyon jó ár a 2500K-ért, hol veszed?
Amég üzemel a 8800 GTS addig megfelelő,és valszeg jövő héten jön az új gép,ezért mindent majd eladok,és addig pihenjen,minél kevesebb kméter legyen benne 😃
Synda:Én is beérném eggyel is ha nemlenne ilyen drága,de most alapbol minden az,kiváncsi lennék mit is hoz crossfirebe a 6870X2.
Mit adjak el...?...Jó állapotba levö nagyit valaki?...megkimélt,nemfutott sokat.
I5 2500K,4GB Ram,HD 5850,de ha nem sikerül,akk HD 6850,vagy marad a HD 5830,bár erre van a legkevesebb esély
14000 Dinárért 1,5 év Garival 😀
Sziaszok!Márc.-usban szülinapra valami ***a VGA-t szeretnék,de nincsenek tapasztalataim még és híreket sem nagyon olvasok.Az lenne a kérdésem,hogy ahhoz hogy 1 évig minden game
fusson maxon 1360x768-ban ahhoz elég lenne egy HD6950 1GB?Persze +4 GB RAM-mal.És ha igen,elég lenne,akkor négymagosítanám a procim.Szerintetek a proci visszahúzná az FPS-t,vagy jól meglennének?
azon a felbontáson a vga nem lesz kihasználva. ezért inkább a proci fog dolgozni szóval nem árt hogyha négymagosítod.
szerintetek érdemes vennem egy HD 6850-est játékra ?
Ezt nem értem, játékra, badarság, a vga csak office programok megjelenítésére való 😃 Egyébként ha arra gondoltál, igen bírja a mai játékokat, ha nem is full HD-ban és maximális grafikával, valamint árkategóriájában is jó vétel, de akkor már kicsit drágábban ott a 6870...
Mit kérsz a 2500K-ért?
Akkor tényleg nemvolt sok,én 54K-ért vettem a 6870et.
Én csak Powercolorban találtam.
Hát néztem, HUN-ba 48-50ezer forint (újan 57 körül mozog), itt nálunk újan 215 körül van én 190 kérnék érte,van még rá 3 év garancia is 😀
szerk.: most nézem i.ponon már 63 ezer! itt gépigényen 61ezer.
Akkor tényleg nemvolt sok,én 54K-ért vettem a 6870et.
Én csak Powercolorban találtam.
Illetlen is volt poénkodnom.😳
De szép is lenne.
Köszönöm😃,Tominak is.meg nem rá gondoltam,meg rátok,hanem ugy átlagban mindenhol ez van."tömeg mészárlást "nemgondoltam komolyan.Nem vagyok pszihopata.😆GYilkossági segédeszközök hejett inkább vennék mégegy VGA-t.😆
na ez a beszéd 😃 HD6990? 😃
Énse,viszont megosztottam veletek örömömet.Elég gáz ha az embert elitélik ugy h nem is ismerik csakis anyanyelve vagy nemzetisége végett.Ezért tudnék is csinálni tömeg mészárlást.
kicsit túlreagálod friss honfitárs 😃😃
gratulált, nem tom mi mást kellene még csinálnia...
de ha már most tömeg mészárlást akarsz csinálni akkor inkább maradj ott ahonnan jöttél 😀
am meg gratula
ez szerintetek ilyen olcsó vagy csak átb@szás[url]http://www.olcsonpc.hu/pny_videkrtya_pci_ex16x_nvidia_geforce_gtx_260_896mb_gddr3_23297?utm_source=argep&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link[/url]
mert ha nem akkor nagyon jó árú erős vga
csak ez pöttyet erösebb mint a 4850.Igen jó kis kártya,csak kicsit sokat fogyaszt,meg nem DX11-es.
Igaz,viszont irtam is h egy "pöttyet".Mindegy,a lényeg h 1órája Hungary állampolgár lettem.😆
ez szerintetek ilyen olcsó vagy csak átb@szás[url]http://www.olcsonpc.hu/pny_videkrtya_pci_ex16x_nvidia_geforce_gtx_260_896mb_gddr3_23297?utm_source=argep&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link[/url]
csak ez pöttyet erösebb mint a 4850.Igen jó kis kártya,csak kicsit sokat fogyaszt,meg nem DX11-es.
És nem zavar majd be a CCC-nek az MSI AB?Tud párhuzamosan dolgozni?
Nem hiszem,pontosabban nem tudom,nekem Nvidia van,Atit még csak 1x próbáltam,pihen még a dobozában 😃
Próbáld meg,nem vesztesz semmit 😀
1024x768 felbontás elég nekem
előre is köszi
Hali.Valaki tud vga biost moddolni?az lenne a lényeg h a cooler vezérlést kéne optimalizálni,mert pl BF3 Minden ultra,élsimitások i,és egy idö utánn elkezd laggolni,viszont ha CCC-ben a coolert manualisra teszem és feltolom 80% akkor megy gond nélkül,mert lehül,v nem is melegszik be,viszont ha ezt nem álitom be akk meg alig pörög,szinte hangtalan,80% viszont hangos,de legalább hüt,és nemkellene mindig álligatni,na meg jöhetne valami oc is +ban fesz emeléssel ha lehet.Erre a kártyára kéne Gigabyte GVR6870 OC Windforce 3.Elöre is kösz.
Msi Afterburner...Autómatikusra teszed a Cooler sebességét,és az majd játék alatt is abálja majd,és nem lesz gond 😀
HD5770/HD6770
ATI -t (AMD-t ) érdemes venni. legalábbis ebben az árkategóriában, de én csak azt vennék 😀
és az alaplapba passzolna,nem lenne vele gond?am szerinted az ATI és Intel az jó párosítás?
Ha van rajta pci-e csatlakozó akkor belemegy.
Csak INTEL- NVIDIA meg ATI- AMD párosítás téveszme, mindegyik kompatibilis mindegyikkel.