segítséget kérnék, ilyen típusú problémát nem olvastam, ezért kérdezem. szóval hang problémám akadt, szól szépen , csak időközönként beszaggat a hang 1-2 másodpercre, fimlnézés közben elég zavaró, meg zenehallgatás közben. mit tudok csinálni?
Nekem Home van fent. Játékok, vagy használhatóság szempontjából nincs különbség a home és a pro verziók között, csak a hálózatkezelésben, de gondolom otthon senki nem tervez szervereket, munkacsoportokat és tartományokat beállítani.
Amúgy persze, hogy a pro-t töltik le a netről a népek, hiszen, ha már lopnak, akkor akár azt is el lehet lopni. Ezért van az otthoni gépeken a win7-ből, meg 8-ból is a prof (vagy más hasonló nevű) vállalati környezetbe szánt verzió. Ráadásul sokan tényleg azt hiszik, hogy a pro többet tud, mint a home egy otthoni környezetben is.
Több hónap használat után elmondhatom hogy windows 10 jó úton halad. A kezdeti nehézségek után tökéletesen fut minden programmal együtt. Egyetlen kis gondom van vele. A tálca néha pár másodpercre lefagy. De aztán ugyanúgy működik tovább. Egyébként a használatot nem zavarja.
Mindig lesznek olyanok akik a windows 7-et nyalják istenítik csak mert még nem tesztelték hosszabb ideig a windows 10-et.
Nekem szinte állandóan keményen beakad a rendszer, ezt jobban csak akkor veszem észre ha zenét hallgatok, mivel berecseg a hang meg lelassul a zene stb, és akkor van ez ha mondjuk mozilla vagy a chrome, vagy bármi ami sokat zabál megy, pl böngészőbe létrehozok egy új lapot egyszerre az egeren is látszik hogy megakad és a hang is ropog, csattog meg minden, pl ha zenét hallgatok plusz megy a firefox már akkor 3,2gb ramot eszik, mi lehet a kínja??
Az ingyenes frissítés csak frissítéssel érhető el. Azzal nincs is gond, ha valaki frissít és nem nulláról telepít, hiszen ezzel lehet váltani ingyen az új rendszerre. A hibát ott követik el sokan, hogy a frissítéskor hagyják a varázslót magától üzemelni, ami viszi az összes szoftvert magával. Na ez az, amit tapasztalatom szerint nem szabad engedni. Vigye a fájlokat, de hagyja el a telepített szoftvereket. Nem hiszem, hogy kivitelezhetetlen egy telepítés után újra feltenni azokat a programokat, amiket már egyszer sikerült. Az a baj, hogy a telepített szoftverekkel együtt tényleg mindent visz tovább a gép, még a vírusokat is, ha voltak a gépen. (És nem, nem jelenti azt, hogy nem volt vírus, ha a felhasználó nem látta és "nem járt a neten mindenfelé kontrollálatlanul", mert ettől még lehetett) Szerintem a legtöbb probléma ebből adódik. Persze az eredeti rendszerben elszúrt beállítások így is mennek, szóval azért ebben is lehet még hibaforrás.
Én is így frissítettem nem csak a sajátomat, de jó pár gépet és egyikkel sincs komolyabb gond. Tényleg ez a hangkártya probléma az egyetlen, ami több helyen előjött. Nálam is néha elmegy a hang és csak újraindítás után jön vissza. Az USB-s wifi, amivel a netre csatlakozom egy TP-link, aminek nincs drivere hivatalosan win10-re. Ehelyett a rendszer felrakott magának automatikusan egy Realtek drivert és azzal simán működik. Pont, mint egy Linux. Igaz, a Linuxok ezt már vagy egy évtizede tudják, de ugye nem várunk csodát az MS-től. mindenesetre ez a win verzió már rugalmasabb ilyen szempontból is, mint az elődei.
Hát azért nem tartom azt véletlennek, hogy akik itt panaszkodnak mind azért panaszkodnak mert szarul telepítették a rendszert. Mi is a legáltalánosabb hiba? Ja hogy hagyjuk frissíteni a gépet, holott ezerszer el lett pampogva hogy nem frissítünk, mert szar lesz a rendszer. Bárkit megkérdezek, akinél hiba van a rendszerrel, mi a válasza? Csak simán frissítettem. Akiknél nincs hiba na ők vajon mit csináltak? Formáztak is előtte, úgy ahogy azt kell, mondjuk úgy, hogy ahogy a Nagykönyvben meg van írva. És azért én, akik ilyen alapvető hibát elkövetnek, akár tudtuk nélkül, de még tudtukkal is, azoknál én kétlem, hogy rendesen tudnak operációs rendszert telepíteni.
filmgru Ez akkora nagy hatalmas bullshit videó mint annak a rendje. Olyan mintha nagypapa pálinkáját még azelőtt leszarozod, hogy elkészülni. Kapsz egy hatalmas maflást nagypapától és rájössz hogy várj türelemmel. Amúgy meg érdekes, hogy nagyon sokaknál megy rendesen minden gond nélkül, csak azoknál nem akik nem tudnak telepíteni egy Op. rendszert sem.
Nálam sem volt eddig semmi hiba! megjelenés után raktam fel én is de sehol semmi hiba... szal ha nálatok valami mégis rossz akkor: "a hiba az ön készülékében van" kategória
Ennyit róla? Mert egy előzetes verzióban hibák voltak, ami azért van, hogy a felhasználók segítségével könnyebb legyen megtalálni és kijavítani a hibákat?
Kiadás utáni második napon került fel a Win10 a gépemre, azóta egyetlen egy hibával sem találkoztam. Bár tudom, nem mindenki (volt) ilyen szerencsés. Mondjuk nekem meg a 7/8.1 volt képes elég érdekes hibajelenségere...
Valami ilyesmi van nekem is. Csak nekem néha balra, jobbra, fel, le rakja. Ahogy olvasom a videó alatt a kommenteket nem csak nekem van ilyen és ehhez hasonló problémám.
Ma feltelepítettem a Windows 10-et a gépemre, majd nekiálltam a drivereket frissíteni. Minden rendben ment míg a Front Base Firmware-jét nem állt neki frissíteni. Egy darabig eljutott majd "a program működése leállt" és azóta nincs kép a Front Base kijelzőjén és nem is látja a gép. Úgyhogy így jártam... 😃
Kukázhatom az előlapi panelem asszem.
Nálam nem volt még ilyen. Annyira rendezgeti amúgy, hogy ha új parancsikon vagy bármi kerül az asztalra akkor azt is név szerint rendezi be, de ez inkább jó mint rossz.
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy felrak valamilyen programot (legyen szó eredetiről vagy warezről -mindkettővel próbáltam) majd ha kikapcsolja és vissza a gépet akkor átrendezi az ikonokat? Bárhogy rendezem de ha újraindítom a gépet mindig összevissza összekeveri őket. Csak a Windows újratelepítése vagy az alaphelyzetbe rakás segít. Nem nagy dolog de mégis csak elég bosszantó.
Én úgy csináltam, hogy felraktam egy Win 8.1 PRO-t, azt telefonosan aktiváltam, majd frissítettem ezzel Win10-re: [LINK]
Úgyhogy most van egy eredeti Win 10 PRO rendszerem.
ezt próbáltam legelőször.
A 7 -est eredetinek de a letöltött 10 -est már aktiválni kell.
Az encorrol le lehet egy olyat tölteni amiben már benne van a feltörő kulcs.
zsolnai: ha a jelenlegi op. rendszered nincs "feltörve" tehát nem jelzi eredetinek akkor először törd fel azt mondjuk win7 esetében egy windows 7 loaderrel és utána a microsoft hivatalos oldaláról szedd le a win10-et és az is fel lesz törve automatikusan 😀
Winrar...fogadjunk hogy de 😆
Egyszer úgyis lesz egy halálos áldozata 😜
Én mostantól maradok Win 10-nél az tuti. Hamar bejön a rendszer, stabil és eddig szinte semmi bajom nincs vele 😀 10/10
Jó lesz az a win 10, de várni kell vele még jópár hónapot / fél évet, akkor már talán nem lesznek bajok vele... mert most van akinek jó van akinek nem... ez így nem ***a akárhogyan is nézzük 😀
de az én problémám mint reggel kiderült nem a rendszer volt hanem a VGA-m szart be... 5-6 hónapos zsír újan vett VGA... nesze neked... Tudom garancia stb.. de nem azért vettem új VGA-t hogy most visszaküldjem stb stb szarakodás legyen vele... amíg nem volt vele baj tette a dolgát de nem bírta sokáig...
Szerintem meg a Win 7 jobb, mint a 8.1 bár lehet, hogy most a 8-asba bekerült a start menü, így meg más a véleményem.
Ja és Win 8-on 5 perc alatt kapcsolt be a gép, a lemez 100%-on volt és szükséges volt Microsoft fiók, a 10-en meg nem kötelező. Win 7-en meg nem is lehetett, de nekem nem is kell.
Én meg már vissza nem váltanék Win7-re, úgy megszoktam ezt a rendszert.
Jó, nem tökéletes, sok kisebb (és néha nagyobb) gond van vele, de bőven használható.
hello mindenki!
segítséget kérnék, ilyen típusú problémát nem olvastam, ezért kérdezem. szóval hang problémám akadt, szól szépen , csak időközönként beszaggat a hang 1-2 másodpercre, fimlnézés közben elég zavaró, meg zenehallgatás közben. mit tudok csinálni?
itt a gépem adatai
köszönöm a válaszokat: Atti
Amúgy persze, hogy a pro-t töltik le a netről a népek, hiszen, ha már lopnak, akkor akár azt is el lehet lopni. Ezért van az otthoni gépeken a win7-ből, meg 8-ból is a prof (vagy más hasonló nevű) vállalati környezetbe szánt verzió. Ráadásul sokan tényleg azt hiszik, hogy a pro többet tud, mint a home egy otthoni környezetben is.
Mindig lesznek olyanok akik a windows 7-et nyalják istenítik csak mert még nem tesztelték hosszabb ideig a windows 10-et.
gatya123: Nekem is az van rajta ha jól látom:
Én is így frissítettem nem csak a sajátomat, de jó pár gépet és egyikkel sincs komolyabb gond. Tényleg ez a hangkártya probléma az egyetlen, ami több helyen előjött. Nálam is néha elmegy a hang és csak újraindítás után jön vissza. Az USB-s wifi, amivel a netre csatlakozom egy TP-link, aminek nincs drivere hivatalosan win10-re. Ehelyett a rendszer felrakott magának automatikusan egy Realtek drivert és azzal simán működik. Pont, mint egy Linux. Igaz, a Linuxok ezt már vagy egy évtizede tudják, de ugye nem várunk csodát az MS-től. mindenesetre ez a win verzió már rugalmasabb ilyen szempontból is, mint az elődei.
Kiadás utáni második napon került fel a Win10 a gépemre, azóta egyetlen egy hibával sem találkoztam. Bár tudom, nem mindenki (volt) ilyen szerencsés. Mondjuk nekem meg a 7/8.1 volt képes elég érdekes hibajelenségere...
köv gépújjításnál nem bízok a véletlenre semmit... 😀 az már kicsit drágább mulatság lenne mint 140€...
Valami ilyesmi van nekem is. Csak nekem néha balra, jobbra, fel, le rakja. Ahogy olvasom a videó alatt a kommenteket nem csak nekem van ilyen és ehhez hasonló problémám.
Kukázhatom az előlapi panelem asszem.
Úgyhogy most van egy eredeti Win 10 PRO rendszerem.
A 7 -est eredetinek de a letöltött 10 -est már aktiválni kell.
Az encorrol le lehet egy olyat tölteni amiben már benne van a feltörő kulcs.
Egyszer úgyis lesz egy halálos áldozata 😜
Én mostantól maradok Win 10-nél az tuti. Hamar bejön a rendszer, stabil és eddig szinte semmi bajom nincs vele 😀 10/10
de az én problémám mint reggel kiderült nem a rendszer volt hanem a VGA-m szart be... 5-6 hónapos zsír újan vett VGA... nesze neked... Tudom garancia stb.. de nem azért vettem új VGA-t hogy most visszaküldjem stb stb szarakodás legyen vele... amíg nem volt vele baj tette a dolgát de nem bírta sokáig...
Ja és Win 8-on 5 perc alatt kapcsolt be a gép, a lemez 100%-on volt és szükséges volt Microsoft fiók, a 10-en meg nem kötelező. Win 7-en meg nem is lehetett, de nekem nem is kell.
7. verziót eleve utáltam. a 8.1 az igen,nincs el kapkodva😀
8.1 vs 10 (szép formás alma mell vagy logós mell?😀nem mindegy😜
Jó, nem tökéletes, sok kisebb (és néha nagyobb) gond van vele, de bőven használható.