Milyen processzort vegyek?

2009. February 03., téma
Fórum » Asztali PC
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:

-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)

-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mbalazs81 avatar
TiDKiG: Jó konfig! A VGA egy kicsit tényleg gyenge hozzá. (nekem a 4690 mellett van egy 970-es, és szépen együtt dolgoznak)
0
0
0
0
Zoli73 avatar
TiDKiG:Szerintem a VGA egy kicsit gyenge lesz ahhoz a confighoz amúgy rendben van. Jól össze válogatott gép! 😀
0
0
0
0
Lykruwe avatar
Sziasztok 😀 Van a profilomban egy olyan gép aminek a neve : Következő config
Mit gondoltok róla ? Mennyire jó config ? Mit érdemes benne cserélni jobbra ? Milyen alkatrészek jók benne és mik azok amik nem ? 😀 előre is köszönöm a válaszokat !😜 😊
0
0
0
0
Puffin avatar
Pixx: a 2600K-t egyértelműen NE cseréld le 3570K-ra!
0
0
0
0
Pixx avatar
lenne egy 1:1 cserém egy i5 3570k-ra érdemes lenne a csere?most i7 2600k van
0
0
0
0
fewq001 avatar
Elég 😃 970 eseket náznám ,de lentebb is írták. Assrock pro3/extreme 3 at ajánlanám.
0
0
0
0
fewq001 avatar
Fx ,de ahhoz alaplap is kell.(meg az az lc power táp...)
0
0
0
0
danee23 avatar
Jó én nem azt mondom hogy rossz az fx. Csak kb az esetek 80%-ban győztesként jön ki bármelyik i5. Ügyelj a minőséges tápra és deszkára.
0
0
0
0
no avatar
De renderelésre jobb az fx és nekem főleg arra kell meg videovágásra!plusz ezt tudom húzni
0
0
0
0
Pixx avatar
minimum 6+2 legyen a tápellátás az alaplapon onnantól olyan lapot választol ami az igényeidnek megfelel 😀 de egyébként a fatality elég neki 970 is meg a 990 es is.
0
0
0
0
Funes avatar
Hát mindenképp egy izmos hűtőt vegyél, mert a nagy fogyasztás=nagyobb hőtermelés, főleg ha játszogatni akarsz az órajellel is.

Ez szerintem nem rossz választás:
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
és egy asrock fatality alap elég hozzá?
0
0
0
0
Funes avatar
Valamivel jobb az Fx, viszont drágább többet zabál.
Játékoknál nem érzel különbséget teljesítményben a kettő között, csak olyan programoknál, amik nagyobb számítási feladatokat igényelnek !
0
0
0
0
no avatar
Abban az esetben meg biztos az fx jobb választás... igaz mind tudjuk egyszálon nem a legerősebb de amikor a sokszálas dolgok jönnek ott nagyon jó. Amúgy a másikkal sincsen baj, csak az gyengébb.
0
0
0
0
FoLey avatar
Amd X4 A10 7870K=4 magos és APU,mivel van külön vga-d csak a másik procit érdemesebb venned a 8 mag miatt is amit jobban ki is tudnád használni és jobb.
0
0
0
0
no avatar
abban az esetben is ha videovágásra és renderelésre is kell?(es miert pont ez a másikkal mi a baj?)
0
0
0
0
no avatar
Szerintem az fx 8320 legyen!
0
0
0
0
no avatar
Amd X4 A10 7870K vagy Fx 8320 legyen játékra?(VGA R9 380 4Gb)előre is köszönöm a válaszokat!
0
0
0
0
JOC22O avatar
Egyet értek winrar-al nekem is pont ugyan azok vannak és tökéletes !
0
0
0
0
Crowe avatar
Oké. Köszi a válaszokat. 😀
0
0
0
0
winrar avatar
Hát, pár csatlakozóval több, de a processzor teljesítményére semmi hatással nincs egy drágább lap. Döntsd el, hogy mit kell tudnia egy alaplapnak, ami az igényeidnek megfelel. Én részemről ajánlom az Asus B85M-G alaplapot, már több, mint egy éve használom, az i5-4460 procit tökéletesen kezeli 😃
0
0
0
0
Crowe avatar
van különbség tudásban?
0
0
0
0
winrar avatar
Akkor pont ki is jön 😃
Esetleg ha ATX méretűt szeretnél: Asrock B85 PRO4.
0
0
0
0
winrar avatar
Tökéletes alaplap, alátámasztom HyperxPlus nevében is 😀
0
0
0
0
no avatar
ASUS B85M-G olcsó, kiváló, normális tudással.
0
0
0
0
winrar avatar
Mennyi pénzed van alaplapra?
0
0
0
0
Crowe avatar
Köszi, és milyen alaplapot ajánlanátok hozzá msi/asrock
0
0
0
0
no avatar
Tessék zsolt linkelt egy kiváló i3-at.
0
0
0
0
Crowe avatar
És melyik legyen?/ Melyik a legjobb 40 ezer Ft. alatt?
0
0
0
0
Crowe avatar
Akkor jó, de melyik i3-as legyen és ez elvinné például a star wars bf-et vagy a cod bo3-at?
0
0
0
0
no avatar
Fölösleges ugyanannak a márkának lenni ... Nem kell AMD CPU -AMD GPU ezt valaki 1x elterjesztette .. azóta megy.
0
0
0
0
Crowe avatar
Különben mindegy az h különböző a proci meg a videókártya márkája?
Meg ha i3-as akkor melyik legyen?
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
Kevesebb fogyasztás,stabilabb FPS játékok alatt nm melegszik úgy....Bár mindenki azt veszi amire pénze van és amelyik neki tetszik..Mert ha valaki utálja az Intelt akkor sosem fog azt venni és ugyan ez igaz forditva is.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Őszintén, egy i5-4460 és egy FX-8320 majdnem ugyanazon a szinten van. Mégis miben másabb ha az i5-öt venném majd?
0
0
0
0
no avatar

Nézd meg a videót 😀
0
0
0
0
no avatar
Már megint az Fx et reklámozzák ... Mikor a 8 magost az i3 is elveri.
0
0
0
0
Crowe avatar
Ha fx-6300 akkor milyen alaplapot vegyek?
0
0
0
0
Crowe avatar
Nem a lapot is cserélem csak nem tudom milyen procit vegyek.
0
0
0
0
Bronson avatar
lapod meg minden más marad? mármint am3 proci jöhet szóba ezek szerint?
0
0
0
0
no avatar
Jó kis Intel Core i3 4150 😀 32-ért
0
0
0
0
Crowe avatar
Sziasztok!

Milyen procit ajánlanátok egy r9 270x mellé (max 30-35k)?

Köszi a válaszokat előre is.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció