XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
utahl2 avatar
geeeza: hát én bc2-zök.
0
0
0
0
pain avatar
nektek azért nem megy a cod 6 meg a 7 mert ujra kell patchelni ap 2.5 benne mert a frissités amit csinált a dashboard azon nem indul a játéknaka régi ap 2.5 szektorja és ezért nem müxik nekem se ment de aztaán megcsináltam és müxik ha valakinek kell link irjon privátba és küldök linket
0
0
0
0
juhika96 avatar
Nekem azt mondta a COD 7 gépigényénél egy ember, hogy megkell patchelni a játékot és úgy kiírni. De nem tudom hogy hogy kell megpatchelni😞
És honnan lehet letölteni a régebbi frissítést? Meg ha le is birom tölteni utána mit csináljak vele? Csak tegyem rá a HDD-re és kész???
NAGYON KÖSZÖNÖM!
0
0
0
0
no avatar
Talán ha elviszed vmi konzolboltba a közelbe lehet h megtudják csinálni... Játszik vki bc2-vel neten?
0
0
0
0
R0x0r avatar
Ja, a CoD 6 meg 7 nekem sem megy a fos Homefront miatt... De most micsináljak? Egy ilyen szar elcseszett két jó játékot... najó a CoD 7 nem olyan hű de jó de a 6 az ***a... Vkinek vmi ötlete?
0
0
0
0
cocamate avatar
juhika96 írta:
nekem van xboxom, és a mortal kombat új részénél megkérdezte hogy frissítek-e. Rámentem hogy igen, és így nem indul el a COD 6 és a 7 semSad Nem tudom, hogyan lehetne megjavítani, de jó lenne ha működneLaughing soft
Nagyon szeretünk haverral zombizni de ez az új dash tönkre tette😞 Amúgy nem lehet valahogyan visszatenni egy régi dashboardot???
KÖSZÖNÖM!

elvileg le lehet tölteni a régebbit
0
0
0
0
juhika96 avatar
nekem van xboxom, és a mortal kombat új részénél megkérdezte hogy frissítek-e. Rámentem hogy igen, és így nem indul el a COD 6 és a 7 semSad Nem tudom, hogyan lehetne megjavítani, de jó lenne ha működneLaughing soft
Nagyon szeretünk haverral zombizni de ez az új dash tönkre tette😞 Amúgy nem lehet valahogyan visszatenni egy régi dashboardot???
KÖSZÖNÖM!
0
0
0
0
no avatar
Nekem egy slimem van flashelve,még nincs fél éves szerintem nagyon jó 220Ft egy dupla rétegű arra szoktam irogálni játékokat 76000-ér vettem flashel együtt!
0
0
0
0
gepiszaki avatar
Nekem baráti áron 3000 Ft. Százhalombattán, egy Battagame nevezetű konzolboltban.
0
0
0
0
Csatesz avatar
cz92 írta:
Badboylol írta:
Ma voltam bent a boltban..20.000Ft a flash ... de nem tudom hogy alá vessem e magam ..féllek!:SS

20.000 az sokk nálunk 8000-10000Ft között van (A nálunk az Miskolc)

Én is Miskolcon csináltatom! Az Mkonzolban....de azért ennyi mert slimem van és meghajtó cserét csinálnak benne meg vmi szotver frissítőt vagy mit!
0
0
0
0
cocamate avatar
Badboylol írta:
Melyik játék a jobb??
Bad Company 2
Modern warfare 2
Black Ops
Grafika, játék élmény és a live-on való játék?
És melyik játéknak hosszabb az élettartalma??

Személy szerint
1:Modern warfare 2
2:black ops
3:battlefield bc2
imádom a codot😀
0
0
0
0
utahl2 avatar
Hát most hogy kinek melyik a jobb játék az az egyén kérdése.
Hát nekem személy szerint a felsoroltak közül a Bad Company 2 van még. Hát szerintem a játék nagyon jó főleg a mulitplayer!, Szép grafika, brutális hangok, egyszer próbáltam 5.1-en s mit mondjak nagyon jó volt 😃 Meg partyban összegyülünk 4-en s mit mondjak szinte nagyon jó élmény, de szerintem ez ugyan úgy elmondható a többi játékokról. A szintlépés pedig nem könnyű, nagyon megkell dolgozni minden egyes szintért főleg már 27-s szintnél...
Én a Bad company 2-t hoznám ki győztesként.
De várom hogy valaki megcáfoljon 😀
Hát én nem flashelném, de nem tudom hogy te erről hogy gondolkozzol.
0
0
0
0
Csatesz avatar
Ma voltam bent a boltban..20.000Ft a flash ... de nem tudom hogy alá vessem e magam ..féllek!:SS
0
0
0
0
utahl2 avatar
Én személy szerint a jatekaim.hu-t szoktam használni, de volt már példa hogy az ebay-ről rendeltem, esetleg a dinodirect-et (nem régebben innen rendeletem egy xbox 360 vezetékes kontrollert) azt ajánlom, hogy aki keres az talál 😃
0
0
0
0
Csatesz avatar
Melyik játék a jobb??
Bad Company 2
Modern warfare 2
Black Ops
Grafika, játék élmény és a live-on való játék?
És melyik játéknak hosszabb az élettartalma??
0
0
0
0
Csatesz avatar
csele008 írta:
mostanában mennyibe faly egy xbox ?

Én 45 ért vettem de ha netről rendelsz akkor 40 ért is van már 😀
0
0
0
0
csele008 avatar
mostanában mennyibe faly egy xbox ?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
csak 8gb os dvd re lehet kiírni játékot?
0
0
0
0
utahl2 avatar
Hát a többjátékos funkcióért külön kell fizetni.A demókkal kapcsolatban szinte minden demót letölthetsz csak az újakat nem tudott rögtön letölteni. Szinte minden megmaradt csak a Gold tagságos funkciókat nem tudott használni már. Most már manapság kezdenek elterjedni az Online Pass-os játékok mely annyit takar hogy ha multival akarsz játszani ahhoz aktiválni kell egy kódot, személy szerint nem tudom mi a helyzet a MOH 2010-el,ha kell hozzá kód azokat is belehet szerezni külföldi oldalakról pénzért.
0
0
0
0
Csatesz avatar
Még az volna kérdésem....először is...ügye kaptam 1 hónap xbox live gold előfizetést ingyen...ez már lejárt...de demókat még mindig tudok tölteni....ezt most akkor annyit takar hogy minden meg marad csak a több játékos módért kell elő fizetnem? Másik kérdésem....ha veszek használtan egy játékot pl a Medal of honor 2010-et...ahhoz h a live-on tudjak játszani...kell valamien aktiváló kód??....mert ilyet is olvastam h egyik üzletben a MOH 2010 nincs aktiválva...ez mit jelent?...Az a baj hogy még nagyon kezdő vagyok ebben a témában és nem tudom mi merre hány méter!
0
0
0
0
Csatesz avatar
cocamate írta:
Akkor már elvileg lehet

Hát elvileg az első seriás slimeket már lehet..ezt még azt mondták a boltba hogy nem....kicsit még várnom kell...jövő héten megyek megint meg kérdezni hogy mi újság!😀 Kb menyiért flashelik?
0
0
0
0
cocamate avatar
Akkor már elvileg lehet
0
0
0
0
cocamate avatar
Badboylol írta:
Hali! Egy hónapja vettem egy xbox 360-at , ez év februárjában gyártották vagyis az dátum van a hátán. Azt akarom kérdezni hogy mikor lesz már rá törés? A demókat kezdem unni kicsit már 😆

Slimet vettél?
0
0
0
0
gacso avatar
molfer98 írta:
szerintetek megéri megvenni 😶box360 slim flashelt,1 joy,sok játék 54.000FT ???

szerintem ez így meg éri😃
0
0
0
0
Csatesz avatar
Hali! Egy hónapja vettem egy xbox 360-at , ez év februárjában gyártották vagyis az dátum van a hátán. Azt akarom kérdezni hogy mikor lesz már rá törés? A demókat kezdem unni kicsit már 😆
0
0
0
0
gacso avatar
molfer98 írta:

mekkora HDD van benne?😃amúgy szerintem meg😃
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
pain avatar
tom hogy nem most fog megjelenni de akit érdekel annak tok küldeni pü be gears of war 3 linket
0
0
0
0
gacso avatar
molfer98 írta:
a slimek (amik vannak a tesco-ban 😃😉 flashelhetők??

nem mindet de van amelyiket lehet😃
0
0
0
0
molfer98 avatar
a slimek (amik vannak a tesco-ban 😃😉 flashelhetők??
0
0
0
0
no avatar
Most mennyiért kapni egy normál(NEM SLIM) legalább 60gb-os x360-t, lehetőleg olcsón, mert én 60-70 ezres árakat láttam,(aki tud helyet az küldje pm-be).
0
0
0
0
molfer98 avatar
olyan 35-40.000 FT ért már kapsz mindennel. csak akkor nem bírják ha régi a flash
0
0
0
0
tametix avatar
Tényleg, hogy mennek a flashelt xbox-ok? Azt olvastam pár helyen, hogy már nem annyira bírják a játékokat vagyis a játékokat butítani kell hogy jól menjenek. Ez igaz? (semmit nem értek a box-okhoz csak azért kérdem, bocsi)
0
0
0
0
toalettpapir avatar
molfer98 írta:
Helo akinek van flashelt xbox 360 konzol-ja akkor az írjon pls. 😃

nekem van
0
0
0
0
molfer98 avatar
Helo akinek van flashelt xbox 360 konzol-ja akkor az írjon pls. 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Kmisi99 írta:
Már az újabb régiféle FAT xboxoknál is elég jól elvannak mert kevésbé melegszenek + még egy lapáttal rátehetnek hogy felerősítik a ventilátorokat úgy még inkább csökken a 3led veszély

meg van aki házilag csinálja. tesz be még ventit meg még jobban felgyorsítja
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Már az újabb régiféle FAT xboxoknál is elég jól elvannak mert kevésbé melegszenek + még egy lapáttal rátehetnek hogy felerősítik a ventilátorokat úgy még inkább csökken a 3led veszély
0
0
0
0
sCUBA avatar
nem olvastam végig a fórumot de valami olyat mondott nekem egy régi barátom hogy már a 3LED es problémát az újabb modelleknél megoldották és nem áll fent a veszélye : D
0
0
0
0
R0x0r avatar
Nekem a régi fajtából van xboxom, az ki van flashelve, még augusztusban lett véve... konzolstúdión még lehet kapni régi fajtát is. Amúgy haveromnak kivan flashelve és úgy játszik Xbox LIVE-on 😜
0
0
0
0
sCUBA avatar
nekem konkrétan az az egy nem tetszik hogy ameddig kisjocóóó vesz egy PS3-at és egy XY ráktudja milyen game-et. akkor egyből mehet is fel PSN-re mert ...(ha jól tudom nem értek a ps3 hoz ) ingyenes..
boxra 576.on 7k 3hónapnyi XBOX Live. lehet hogy most rossz példáthoztam fel . lehet hogy az egy éves jobban megéri de nem állok le itt matekozni .
0
0
0
0
no avatar
Utánnanéztem, lehet flasheltetni, kivéve az újakat. 2010.08.01 előtt legyártott Slimeket lehet flesheltetni. Egy konzolstudiot fölhívtam ma délután, állítólag, 1-1.5 hónapon belül már lesz megoldás a friss Slimekre is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
de lehet flashelni a golemkozol.hu-n már flashelt slimeket árulnak
0
0
0
0
toalettpapir avatar
konzolmaniaNEW írta:
A netet hogy képzeljem el? Mint például mobilon, van olyan alkalmazás hogy facebook egyebek, vagy itt bármit netezhetek, mint számítógépen?

újonnan már nem kapsz "fat" gépet..ezeket az 50e slimeket pedig nem lehet flashelni..😀külföldről tudsz jó áron játékokat rendelni..(de ha nem használod a liveot,akkor tök felesleges,ráadásul a live előfizetés is +költség szvsz nem éri meg)..nem teljesértékű a net xboxon,de lehet vele
0
0
0
0
cocamate avatar
http://www.***/xbox360/xbox-live-gold-3-honap/1005
0
0
0
0
cocamate avatar
Nem csak ha fizetsz a gold-ért
0
0
0
0
no avatar
A netet hogy képzeljem el? Mint például mobilon, van olyan alkalmazás hogy facebook egyebek, vagy itt bármit netezhetek, mint számítógépen?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció