Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
en kerem vissza a regit :>
de speciel a kek fejlecben azok a fuggoleges csikok zavarnak nagyon. :l
Sok mindent tanultam itt a többi tagtól, úgyhogy teljesen elégedett vagyok. 😀
Támogatom😎
Igen, tetszik az oldal! 😃
A face teljesen más oldal, mint ez. A Face-nak egy hasznps funkciója van, a beszélgetés. De a többi funkciója értelmetlen.
De vannak rajta jó játékok is! 😃 pl.: Car Madness, Madden NFL Superstars!
de nagyon megszerettem ezt az oldalt, nagyon tetszik
Kamugép az van, a chatfal viszont már nincs.
kamugép 😆😆😆😆 előszőr le se esett hogy mi az 😆
Nem! 😃
Én is már régóta fent vagyok, facebook-ra csak játszani megyek fel... 😆 Már hogyne lenne csaj fent az oldalon, már dumáltam többel is...😜 Pl XFire-en is a legkockább ismerősöm egy szlovák csaj... 😃😃
Úgy érted egy magyar csaj, aki szlovákiában él. Nemde?
https://gepigeny.hu/general_info.php
Jó a közösség, jól ellehet dumálgatni a tagokal, és változatos is az oldal. NEm csak gépekről meg a játékok gépigényéről lehet dumálni ha nem másról is a fórumon. EZ kimondottan tetszik nekem.
Úgy hogy csak így tovább gépigény!
Reméljük minél több lány csatlakozik! 😃
Én is sokat járok fel, naponta többször, sok időre 😃
Remek oldal és jó a közösség. 😀 😉
és igen, van Lány fent 😆
Mert én eddig egyet se láttam o.0
Frászbúk-ot én se szeretem amúgy most oké képeket töltök fel de attól még nem dobja fel a hangulatát , na mind1 ez jobb😃