Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Üdv,aki esetleg tervezi hogy játszana a most 30. Megjelenő Dawn of Isles-el IOS-en akkor majd vegyük fel egymást.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Gyrger72: Hú ezt régen te sokat nyomtuk haverokkal. Volt ám idegeskedés, amikor fejreált vagy megfordult a kocsink 😆
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Total War: Three Kingdoms-t nyüstölöm most. Nem toltam eddig Total War játékot, de ez a rész nagyon bejön. Mellette meg Diablo III S17-ben fejlesztgetem a Crusaderemet.
0
0
0
0
💬 3
Warlordcommander avatar
@Arnybiro: Én tegnap óta várom hogy megjöjjön a total war three kingdoms-om, hogy végre neki állhassak. 😀 Amúgy a thrones of brittaniát is próbáld ki ha még nem játszottál total warral nekem az a kedvencem.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
@Warlordcommander: Nekem nagyon tetszik, sok időt bele tudok ölni, megtervezgetni ezt azt benne, a hadseregeket irányítani meg ilyenek. Kipróbálom azt is akkor 😉
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Arnybiro: Érdemes mert nagyon jó. Végre ma megjött nekem is a three kingdoms szóval el tudom kezdeni, kíváncsi leszek.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Divinity Original Sin 2 Definitive Edition. Virágboltit nyomom és várom a summer sale-t vegyem meg eredetiben kicsivel olcsóbban.
0
0
0
0
botmunpls avatar
Most tolom az AC origins-t. tervezem utána az Odyssey-t, de gondoltam megveszem eredetiben (ultimate edition), csak marhadrága, aktiváló kóddal 85 font, azaz kb 30k, valaki tapasztalat, megéri?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@botmunpls: Steamen:

Assassin's Creed Odyssey - Gold Edition le van most értékelve 50€-ra, és az megéri így.
Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition le van most értékelve 57,49€...
0
0
0
0
tuskedani1998 avatar
Dirt Rally 2.0 kicsit nehéz kormánnyal!
Dead by Daylight megjelenés óta nyomom neki!
Fifa 19 csak karriert Nyomom!
0
0
0
0
roba1996 avatar
Forza horizon 4
Red dead redemption 2
0
0
0
0
kmetovics avatar
The Witcher 3 : Wild Hunt
0
0
0
0
matany001 avatar
~ A Plague Tale : Innocence
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Surviving mars, halo reach és halo mcc
0
0
0
0
bukta2 avatar
csak a mobile PUBG vel Ipad en. Meg várom a Crash team Racing et de az még 2 hónap :/
0
0
0
0
botmunpls avatar
Peggle, szókereső, akasztófa
0
0
0
0
kmetovics avatar
AC: Origins
Stalker: Shadow of Chernobyl
0
0
0
0
PatkosXX avatar
Marvel Contest of Champions, Angry Birds 2, Gardenescapes.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Messzi sírás 5 😃
0
0
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@19ati93: Az a sírás inkább üvöltés lesz, de igazad van így viccesebb. 😉
0
0
0
0
Andris18 avatar
@19ati93: Kár, hogy bevezették az ellenállás merőt, így vannak küldetések amik kimaradnak... De egyébként 3. 4. rész tényleg jó voltya primal nem jött be ez a mostani meg, elmegy.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
A legújabb Golf Club-al, szerintem nagyon élethű lett és az irányítása is elég jó egy kontrollerrel.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Shadow of The Tomb Raider
0
0
0
0
PatkosXX avatar
Forza Horizon 3, RX480-al nagyon ***án megy. 😃 GTX680-nal fél perc után crashelt. 😆
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Deus Ex Mankind Divided
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: jó játék?
0
0
0
0
bassus16 avatar
Middle Earth Shadow of War Definitive Edition (Imádtam az előző részt is és ezt is.)
Flat Out
0
0
0
0
WeKing avatar
Mutant Year Zero Road to Eden
0
0
0
0
xCube avatar
Diablo - Most, hogy GoG -on megjelent nem tudtam ellenállni. 😆

S.T.A.L.K.E.R. SoC - Nehéz eset, nem lehet csak úgy egy fél órára - órára leülni elé, be kell hogy szippantson.
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@xCube: Lassan én is elkezdem a stalkert 😀 Mert csak halogatom és halogatom, de majd talán a kövi hónapban.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@xCube: Most mivel nyomod? 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Metrot kikellene pörgetnem :/ kb a feléig juthattam amikor is abba maradt pedig jó kis játék,majd talán most hétvégén rászánom magam, amúgy Ring of Elysium PC-n, meg Mobile PUBG ipad en.
0
0
0
0
no avatar
Civilization VI: Gathering Storm
0
0
0
0
rened avatar
Siege
Watch Dogs
Metro 2033
0
0
0
0
ppista avatar
Fifa 19
SteamWorld Dig
Remothered: Tormented Fathers
Railway Empire
0
0
0
0
no avatar
Holnaptól nem játszom nagyon, csak a filmezésnek szentelem a PC-m na meg a tőzsdének.Qrvára unok mostanság minden játékot.Na nem mintha olyan jó filmek lennének, azokban is csak a látvány ami a minőség irányába ment, a többi tényező kuka.
0
0
0
0
💬 3
xCube avatar
@Dpoci: Ez aztán az elhatározás. Mintha azt jelentetted volna be, hogy leszoksz a bagóról 😃 .
0
0
0
0
FaLchioN avatar
@xCube: Vagy a kajáról 😃
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Arról már 13 éve lesz júliusban, hogy leszoktam.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Kipróbáltam tegnap haverokkal ezt az új BR-t Apex-et... a pálya,környezet,grafika nekem nagyon bejön de ugyan az mint a black ops 4... vagy 6 tárat bele kell engedni az enemy be hogy megdögöljön... pl ha teegyes cuccokba vagy az enemy meg arany páncélba akkor meg annyi az esélyed mint kiskacsának a roti ellen... 3 meccset mentem egyenlőre elég is volt abból a második meccsen úgy haltam hogy az embert házon kívül volt én meg bent, rommá lőttem... benyit az ajtón,megint rommá löttem,az pedig megnyomta a lövés gombot és annyi voltam... igen.... 1 golyó... valami kutyafos shotgunnnal... hát kösz ebből nem kérek...lehet itt figurázni hogy fullos volt én meg lvl 1 es.. de akkor kérdem én... hol az egyenlőség/balance?!
0
0
0
0
no avatar
Cities: Skylines, Fallout 4
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Battlefield V-öt szoktam tolni, meg Elder Scrolls Online-t mellette mikor van szabadidőm.
0
0
0
0
no avatar
Resident Evil Remaster 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Nier automata és project cars2
0
0
0
0
Wihay avatar
Painkiller, az első komolyabb játékom idén..
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Egy kis Tomb Raider (2013), végig megyek mindegyiken most hogy új gépem van.
0
0
0
0
no avatar
Nosztalgiázás: Haegemonia, Imperium Galactica 2, Homeworld 1 remastered, C&C Generals ZH, Red Alert 3
0
0
0
0
💬 2
xsebix avatar
@Palanova: Uhh mennyit nyomtam az Imperium Galactica 2-el anno... ahh a legjobb strategia a mai napig szerintem az meg, hogy magyar fejlesztes csak hab a tortan! A red alertet is rengeteget nyomtam azt is imadtam... 😀😎
0
0
0
0
no avatar
@xsebix: Haegemonia kint van Androidra is...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció