Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ha teheted vedd a HD6870-et
A 8400 GS memória sávszélessége egy Geforce 3 Ti 200-éval ér fel.
A 3850 fél lábbal is lekörözi a 8400 GS-t 79-szer egy 78 körös futamon . 😆
😆 ez jó 😃
de kb tényleg ez
ezek amúgy nincsenek AGP-be, bár 8400 GS még lehet hogy van.
A HD3850 a legerősebb...
meg ilyen régi karikban semmi nem húzhat az nvidiához még physx sincs...
esetleg ezek? Gigabyte GF 8400GS
Inno3d GF 210
http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=3767
Vagy ez?
http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=3289
vagy ez?
http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=3238
Kérem help köszi,mejk jobb?
Hali!
Erről a kártyáról mi a véleményetek?!
ASUS ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5
Tudom nem Ti de szerintetek HD felbontásban max beállításon crysis 2 vagy bf3?!
menni fog vele
Köszi! Ez esetben marad az NVIDIA 😀
Hali!
menni fog vele
meg ilyen régi karikban semmi nem húzhat az nvidiához még physx sincs...
És ez rámenne az alaplapomra?
Nem ,mert PCI-Express-es. a te lapodra meg "csak" AGP-s megy.
Asus Radeon HD3450 LP 512MB 64bit DDR2 (13.000Ft) ez belemegy.
Használtan nézz HD3850 -et az egy elég erős kari.
És ez rámenne az alaplapomra?
Hát olyan 18 000-ig max de inkább 15 000
Asus Radeon HD3450 (13.000Ft) "Javítva"
mennyit szánnál rá?
Videókártyát keresnék ami jó egy ilyen régi alaplaphoz:
Abit IS7/IS7-G/IS7-E(intel i865-ICH5)
tudom nincs rá sok esély hogy találok de egy próbát megér😕
köszi 😀 ennek cca mekkora a teljesítménye? gts450-hez képest?
A HD6870 jóval erősebb a GTS450-nél. LINK: [LINK]
nyári pc update-nak szánom, szóval ráér még, csak jólenne ha összetudnák dobni egy eyefinity-t. hamár pénzt adok ki érte, akkor nézzen is ki valahogy 😀 amúgy mindeggy hogy használt-e vagy új, nemvagyok finnyás 😀 éncsak az árát és az állapotát nézem 😀 hát gondolom ajánlatos lenne már az újabb gamekhez egy jobb proci is (i5), meg egy grafkari, mert a ramom az van bőven 😃
"Olcsó" Eyefinity megoldás: [LINK]
Ha nagyobb teljesítményt szeretnél akkor veszel 2 vga-t 😀
ahogy Davis írta, az 5850 használtan darabja kb 38K plusz egy jó proci (AMD) 30-35K alaplap csere is kellene az kb 20-25K, meg ugye SLI/CF-hez kevés a 400as táp az is kb 20Ktúl kezdődik szóval kb 140K alatt nem állnál meg
nem elég az egy monitor? 😃 az olcsóbban kijönne 😃
2x38=76
proc: 30
chieftec (pl.) táp: 500W 15
lap: kb 20k
136k
majdnem jó 😃 de 140k alatt vagyunk! 😆
hát sajnos a munkámhoz jobblenne a tobbmonitoros megoldás. uhh ez igy kb a gépem árának a felébe kerulne 😃 😃 és pl. egymonitorosra milyen vga-t, és egy hozzá illo procit ajánlanátok? lehetoleg ami belefér alaplapomba :$
Mennyi lovettáért? 😃
Újat vagy használtat? 😃
u.i.: Szerintem maradhat a proci,és berámolsz mellé egy HD 6850 vagy GTX 460-as Karit..De ha nagyon fontos lenne másik proci akk egy i5 2400 vagy 2500K.. És akk egy GTX 560 Ti vagy HD 6950 lazán 😃 Vagy megvárod hogy kapható legyen a HD 7850\70-es széria 😀
nem elég az egy monitor? 😃 az olcsóbban kijönne 😃
Nos srácok 😃 lenne egy... kérdésem 😃 a gépem adatai korrektül megvannak adva 😃 és kéne bele egy erősebb VGA. DDR5, dx11, és több (3-4) monitor rácsatlakoztatási lehetőséggel. ati-nál ha jóltudom ez az eyefinity, nvidiánál nemtudom. konkrétan nincs ötletem mi lenne jó, de valami oylasmi ami high/ultra beállításokon futtatná a mostani újabb játékokat. nemgond ha használt, lehet új is, csak olcsó legyen. (ha esetleg tudtok webshopot is ahol fentvan, ha netán használt...), ha netán nemtudtok használtról a közeletekben, akkor újnak csak a neve elég, én kikeresem. Árilag nemvagyok képben a VGA-knál, de olcsóbb jólenne.
UI: reméllem a procim nem fogja befékelni az erősebb grafkártyát :S
3-5 monitoros rendszert csak SLI / Crossfire tud elbírni. És ezt csak úgy mondom hogy 200K alatt nem úszod meg. A processzorod is kevés lenne az SLI/Crossfire-hez, szóval arra is kellene gyűjtened. Szerintem tegyél le erről a dologról, ha csak nem veszel egyerősebb processzort ami elbír több VGA-t (i5-2500K; X4-960T; stb....)
vga-val 100 alatt megússza:
2x 5850 sztem elbírja, használtan már adogatják őket 35-38k-ért
Nos srácok 😃 lenne egy... kérdésem 😃 a gépem adatai korrektül megvannak adva 😃 és kéne bele egy erősebb VGA. DDR5, dx11, és több (3-4) monitor rácsatlakoztatási lehetőséggel. ati-nál ha jóltudom ez az eyefinity, nvidiánál nemtudom. konkrétan nincs ötletem mi lenne jó, de valami oylasmi ami high/ultra beállításokon futtatná a mostani újabb játékokat. nemgond ha használt, lehet új is, csak olcsó legyen. (ha esetleg tudtok webshopot is ahol fentvan, ha netán használt...), ha netán nemtudtok használtról a közeletekben, akkor újnak csak a neve elég, én kikeresem. Árilag nemvagyok képben a VGA-knál, de olcsóbb jólenne.
UI: reméllem a procim nem fogja befékelni az erősebb grafkártyát :S
3-5 monitoros rendszert csak SLI / Crossfire tud elbírni. És ezt csak úgy mondom hogy 200K alatt nem úszod meg. A processzorod is kevés lenne az SLI/Crossfire-hez, szóval arra is kellene gyűjtened. Szerintem tegyél le erről a dologról, ha csak nem veszel egyerősebb processzort ami elbír több VGA-t (i5-2500K; X4-960T; stb....)
UI: reméllem a procim nemfogja befékelni az erősebb grafkártyát :S
Ha venni szeretnél VGA-t..mondj egy összeget,és bírunk ajánlani esetleg ennél jobbat 😀
A HD 4650 vagy a GT430 a jobb?
GT430
A videókártya beszerelésével nem lehet gond mert 1szer 2szer már csináltam igazából én is a gt430-ra gondoltam csak ahol a proci és a táp olcsó ott a vga drága.😕😀
A HD 4650 vagy a GT430 a jobb?
Sziasztok!
10 max 12 ezer ft-ért milyen vgát tudtok ajánlani használtat azért nem akarok mert a 8800gt,gts,gtx széria sokszor elromlik.
ha tudtok akkor várom!
Azért vannak akik mai napig ajánják az EVGA ,MSI 8800 és 8400at.200as szériával vigyázz mert sok csak GDDR3-mas VRAM-mal rendelkezik és mai játékok nyagyrésze nem támogatja.(nem beszlve a 8500ról)Mindig nézz jól körül üzletekbe hogy jó áron vedd és figyelj a garanciára!Ha nem csináltál még ilyet és nem vagy biztos a dolgodban akkor inkább szervízbe rakasd be.Jó helyeken telepítik is és ha az ő kezükben törik a slotba akkor legalább megtérítík.Megér + 3-4 ezer forintot.
A 8400-at nem hinném, hogy ajánlják játékra. Vagy ha mégis, akkor azok az embererek nyilván ellenségek! 😆
Sziasztok!
10 max 12 ezer ft-ért milyen vgát tudtok ajánlani használtat azért nem akarok mert a 8800gt,gts,gtx széria sokszor elromlik.
ha tudtok akkor várom!
Annyiért van már GTS 250..vagy HD 4850....
Sziasztok!
ha tudtok akkor várom!
Azért vannak akik mai napig ajánják az EVGA ,MSI 8800 és 8400at.200as szériával vigyázz mert sok csak GDDR3-mas VRAM-mal rendelkezik és mai játékok nyagyrésze nem támogatja.(nem beszlve a 8500ról)Mindig nézz jól körül üzletekbe hogy jó áron vedd és figyelj a garanciára!Ha nem csináltál még ilyet és nem vagy biztos a dolgodban akkor inkább szervízbe rakasd be.Jó helyeken telepítik is és ha az ő kezükben törik a slotba akkor legalább megtérítík.Megér + 3-4 ezer forintot.
Nekem a mostani kártyám elött 1 Nvidia Gt430-am volt...1440x900-as felbontásban a játékok 95%-át magas beállításokon vitte nagyon szépen...Csak azért váltottam le mert vettem 1 full hd-s monitort amihez már gyenge a kártya ha továbbra is magas beállításokon szerettem volna játszani...12-13e forintárt árulják szerintem simán megéri!
Sziasztok!
ha tudtok akkor várom!
ha még lehet kapni akkor GT240 AMP!
ha tudtok akkor várom!