Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Természetesen további fejlesztések várhatóak!
Simán a játékok menüpontra rá kattintotok ott lesz elég sok borító
és.. Tényleg 😆 Mindig Játékok->Adatbázist nyomtam egyből ezért nem is vettem észre 😀
szerintem nagyon hangulatos az új dizájn.😃
Ja és lenne egy kérdésem:
Hova lettek azok a játékoknak a borítói amik régen a kezdőoldalt fogadtak mint "legnépszerűbb játékok"?
Ez engem is érdekelne! Nagyon jó hogy ott voltak most meg a helyükön semmi érdemleges nincsen 😞
Ja és lenne egy kérdésem:
Hova lettek azok a játékoknak a borítói amik régen a kezdőoldalt fogadtak mint "legnépszerűbb játékok"?
De amikor megláttam, hogy Nruhtas mester mit írt az adatlapjára, Spoiler!
Hát minden elismerésem részemről is! Őszintén.
Amúgy kujva jó lett😉😎
Tetszenek ezek a menüpontok meg a Profil nézet is faxa lett😉😆
Maga a profil átalakítás is tetszik.
Összességében sokkal jobban átláthatóak a dolgok és tevékenységek.
Köszönet az oldal fejlesztőjének!
Ez egy kiváló oldal rendes emberekkel.Nem úgy mint a PGO😃
2012-03-27 15:47
Én régebben részt vettem volna...De kezdek csalódni az oldalba meg mindenkibe
Az... 😀😉)
Ez egy kiváló oldal rendes emberekkel.Nem úgy mint a PGO😃
2012-03-27 15:47
Én régebben részt vettem volna...De kezdek csalódni az oldalba meg mindenkibe
nemis fogok
Ja, de azért még beléptél 2.órakor 😆 (Imádom az ilyen szájkaratésokat, akik nyomják a hülyeséget, erre a másik történik meg, mint amit mond...)
hogy lehet új témát nyitni?
Közösség->Fórum->új fórumtémák->Új Téma.
hogy nekem mennyire tetszik az oldal?! hm... csak elég megnézni a pontjaimat és a regisztrálási időmet , és már is rájön az ember 😀