430as táptól tartózkodom nagyobbat szeretnék mivel ha meglesz a táp azután egy új alaplap majd egy AMD X6 FX-6100 3.3GHz -ra fizetek be és nem tudom, hogy elég lenne-e a 430w...
sziasztok, a ' the nearer future ' nevű gépembe milyen tápot ajánlotok?
A mostani gépemben cserélném a videokártyát, és szerintem az a táp nem elég neki, mert csak 6-pines csatlakozója van a GPU-hoz.
Én erre gondoltam.
[LINK]
ehhez a cuccokhoz milyen tápegységet ajánlanátok??
(a Jövőbe tervezek venni egy Sapphire R9 270X 2GB DDR5 OC Dual-X 11217-01-20G videokártyát) de ha tudtok ár/értékben jobbat ajánlani..(szóba jöhet Nvdia is.)
nálunk igazából ha megnézed hány tápmárka van?? alig van néhány, nálunk nem is kapni se evga-t se fsp-t, se be quiet-et... az lc power meg a bluberry viszont aranyárban van, szánalmas... nagyon szűk a piac nálunk...
(Ajánlottam is de kíváncsi voltam mások véleményére is, felénk üzletekben nagyon ezt nyomassák)
Szóval FSP jobb minőség? 😲
Ez új és meglepő infó számomra...
nem volt egyértelmű, azt hittem te is csak ajánlottad... nem nagy durranás, de de nemis a kótyavetye fajta, inkább az fsp vagy az evga annyi pénzből...
Lejjebb feltettem a kérdést hogy a többieknek mi a véleménye a belinkelt tápról de látom senki sem fáradozott megnyitni?
Chieftec GPS-400A8, illetve 450 és 500as tesóairól?
Köszi a segítséget 😀 bár szerintem maradok a Hexa 500+nál, 14k itt egerben üzletben, és így jobban megéri
néztem az evgát itt 13k, rendelve se lenne olcsó a posta miatt, azt a + ezer forintot meg szerintem megéri az 500W 😀
de javítsatok ki ha tévedek nem nagyon értek a tápokhoz
[LINK]
Én inkább ezt venném, de kiváncsi vagyok többieknek mi a véleménye. 😀
De ugyanebből a 400/450es is megfelel, még akkor is ha később ebbe a deszkába x4et teszel
Volt kint az erkélyen is a hidegben akkor is újra indult 😃 😃
igazából mi óta benne van ez videokártya az óta ilyen 😃
Gondoltam a táp lesz a szar tök hangos tök meleg meg tök öreg 😃
Természetesen portalanítva van..
Mondjuk ha már veszek akkor szempont lenne hogy később rakjak bele más hardverokat 😃
Szóval FSP HYPER 700 vagy esetleg az az ár körül 20e mondjuk.-.
Minden addig működik jól amig egyszer csak nem. De azt is mindenki maga dönti el mekkora kockázatot vállal. És az i5 is valamivel kevesebbet zabál mint a lejjebb említett AMD apu, a 7750 meg főleg az r7 265nél!
ursus 16345
2015. 04. 01. 21:02:47 #
▼
Bejelentés
Hd Mark: remélem ez segit eldönteni hogy cseréld-e le a HKC tápod!!
Furamódon ugyanúgy egy 430-as HKC-m van 2,5 éve és kutya baja! Még csak nem is meleg. 😀 Aki kíváncsi rá, hogy milyen gépet hajtok vele nézze csak meg a profilomon! 😀
Hali all! Szereintetek a gépemhez jó eza táp Cooler Master GX 650w 80+ bronze, a 7970 nes melé, a minőségre is gondolom jó-e? Köszönöm előre a választ.
Cooler Master Elite Power 500W CM-RS500-PSAPJ3-IT
Vagy ilyesmi árértékben mit ajánlotok?
EVGA 600B 600W
FSP Raider 550
CORSAIR VS Series VS650
amúgy csak gamelés lesz? mert ha igen, felesleges az i7, i5-öt maradhat... a 8GB ramod is elég...
A mostani gépemben cserélném a videokártyát, és szerintem az a táp nem elég neki, mert csak 6-pines csatlakozója van a GPU-hoz.
Én erre gondoltam.
[LINK]
EVGA 600B 600W
FSP Raider 550
CORSAIR VS Series VS650
chieftec-smart-600w-gps-600a8-tápegység én ezt néztem..ez jó lenne?
FX8350 proci
HD7770 Videókari
Kingston 2×4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Black HX318C10FB/4 memória
ehhez a cuccokhoz milyen tápegységet ajánlanátok??
(a Jövőbe tervezek venni egy Sapphire R9 270X 2GB DDR5 OC Dual-X 11217-01-20G videokártyát) de ha tudtok ár/értékben jobbat ajánlani..(szóba jöhet Nvdia is.)
Kérdésem az lenne hogy egy AMD 8320 + R9 280 at elbirna a szünetmentesem ami 500w-os?
Szóval FSP jobb minőség? 😲
Ez új és meglepő infó számomra...
Chieftec GPS-400A8, illetve 450 és 500as tesóairól?
néztem az evgát itt 13k, rendelve se lenne olcsó a posta miatt, azt a + ezer forintot meg szerintem megéri az 500W 😀
de javítsatok ki ha tévedek nem nagyon értek a tápokhoz
Én inkább ezt venném, de kiváncsi vagyok többieknek mi a véleménye. 😀
De ugyanebből a 400/450es is megfelel, még akkor is ha később ebbe a deszkába x4et teszel
ezt a tápegységet megéri megvenni? : http://www.pcdiszkont.hu/21974/fsp-460-60hcn-atx-desktop-tapegyseg-460w-oem
Amd A6-5400K
Sapphire R7 250X 1gb GDDR5 Flex edition
8GB Kingston HyperX 1600mhz
sokmindent nem nagyon találtam róla, de 80+ és csak 12.000 Ft a bolti ára
Fsp Raider S550
Xfx TS 550
igazából mi óta benne van ez videokártya az óta ilyen 😃
Gondoltam a táp lesz a szar tök hangos tök meleg meg tök öreg 😃
Természetesen portalanítva van..
Mondjuk ha már veszek akkor szempont lenne hogy később rakjak bele más hardverokat 😃
Szóval FSP HYPER 700 vagy esetleg az az ár körül 20e mondjuk.-.
Tudnátok esetleg valami tápot ajánlani a konfigomhoz? Előre is köszi Vadász!
2015. 04. 01. 21:02:47 #
▼
Bejelentés
Hd Mark: remélem ez segit eldönteni hogy cseréld-e le a HKC tápod!!
Furamódon ugyanúgy egy 430-as HKC-m van 2,5 éve és kutya baja! Még csak nem is meleg. 😀 Aki kíváncsi rá, hogy milyen gépet hajtok vele nézze csak meg a profilomon! 😀
Szerintem akkor ez lesz FSP HYPER 700W-os.
FSP HYPER 700
FSP Raider 550
EVGA 500B 500W
Egy jó gamer számítógépet szeretnék összerakni és a segítségeteket szeretném kérni.
Kellene nekem egy ""JÓ és Minőségi tápegység 600W-os 20 K alatt"".
Azért táppal kezdem mert így tudok mire építeni!
Előre is köszönöm!