Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hajcsat78 avatar
Üdv!

Felraktam a Windows 10-et, és amikor bekapcsolóm a gépet akkor vagy bebetoolja a windows-t vagy nem, ha resetet nyomok akkor oké. Nem lehetne valahogy megoldani, hogy reset nélkül egyből bebootolja a windows 10-et? Remélem valaki tud segíteni, előre is köszönöm.
0
0
0
0
MESTER-33 avatar
Liptik: Mindig az aktuális legújabb verziót használom. De viszont próbáltam régebbi verzióval is, és a történet ugyanez...
0
0
0
0
Liptik avatar
Akinek nem megy, annak ott van a Microsoft Tool Kit.

THE GAME MASTER: Másik Catalyst verzió?
0
0
0
0
MESTER-33 avatar
Liptik: Sehogysem akarja... Kiír egy ilyen hibajelentést, hogy: A(z) "CLI.Implementation" fájl vagy szerelvény, illetve annak egyik függősége nem tölthető be. A rendszer nem találja a megadott fájlt.
0
0
0
0
no avatar
Nekem megjött, 97 % ig elment, majd dobott egy hibát, azóta meg naprakész a rendszer. 😃 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Na most kiírta, hogy kevés a lemezterület. 😆

THE GAME MASTER: Hogy nem akarja behozni, manuálisan kell vagy sehogy sem akarja?
0
0
0
0
MESTER-33 avatar
Nekem most olyan problémám van ezzel a Win 10-el, hogy az istenért sem akarja már beadni a AMD Catalyst Control Center-t! Ha valaki erre tud megoldást, kérem segítsen...
0
0
0
0
Liptik avatar
A frissítés fájl manuálisan, mert nekem csak keress és pörög minden.
0
0
0
0
winrar avatar
Gondolom a frissítési azonosító neve.
0
0
0
0
Laci552 avatar
és mi az a kb fájl? Vagy lehet ez csak nekem nem ismerős 😀
0
0
0
0
Liptik avatar
Valaki a KB fájlt eltudja küldeni?
0
0
0
0
Krissz avatar
Sokkal jobb leszedni egy gyári iso-t, mint otthon pancsolni...
Aktiválni ugyanúgy tudod, ha nem akkor kms azt csá
0
0
0
0
Laci552 avatar
Én is pendrive-ra bootoltam az oprendszert hogyha bármi gond van újratudjam tenni. Az aktiváló pedig maga a microsoft fiók amivel regisztráltam rá😀
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Akkor marad a b verzió amit sejtettem is.Media creation tools-al már csináltam egy ISO win 10 home x86x64 telepítőt és kiírtam lemezre. Azzal fogom és újrahúzom tiszta telepítéssel a home-t.
0
0
0
0
Laci552 avatar
Teljesen felesleges home verziorol pro-ra váltani. Egyrészt semmivel nem jobb az egyik a másiknál, másrészt nem tudnád aktiválni a microsoft fiókoddal csak a home verziót.

Reinkz Nos nekem a skype-al nincs gond, nekem is wp telefonom van és gond nélkül felismeri. Így ez rendben van. A csempéket nem használom így azzal kapcsolatban nem tudok mit mondani de remélhetőleg megoldódnak a problémáid 😀
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Kérdezném azt a rendszerrel kapcsolatban hogy ha jelenleg fennt van a laptopon a Win 10 Home x64, de leformázom a particiót és ráhúzok egy Win 7 ultimate x64-t akkor azt utána át tudom még frissíteni win10 pro x64-re vagy mivel már fennt van a home azt fogja elfogadni csak.
0
0
0
0
Laci552 avatar
Még nincs magyar leírás. Ami nekem nagyon tetszik az a színezhető ablakok végre 😃
30%al gyorsabb bekapcsolási idő a win7-hez képest. Microsoft Edge böngészőben fejlesztések javítások. A megjelenítés néhol változott. Optimalizálások stb
[LINK]
0
0
0
0
Krissz avatar
Nembaj az, ha jó is 😀 Várom már, h nálam is megjelenjen a frissites
0
0
0
0
Payphoner avatar
Nekem elkezdte letölteni a frissítést, aztán 100% utan kiírta h meghatározatlan hiba... és azóta ha a frissítésre nyomok azt írja naprakész.. nem tudom hogy csak ebben a régióban de vissza font a frissítést
0
0
0
0
Laci552 avatar
Elérhető. Kicsit sok idő 😆

https://www.bildites.lv/images/h15s44geukrf2hdbcmmb.png
0
0
0
0
Krissz avatar
Nálam nemvettem észre h elérheto lenne, win 10 build10.240. vagy nemvettem észre? de nemhiszem, most kerestem de nincs uj frissites
0
0
0
0
davidfox31 avatar
Már elérhető a fall update, nekem már át is frissített, bár kicsit megijedtem amikor telepítésnél ujraindult a gép és utána azt írta hogy az előző verzió visszaállításának megpróbálása 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Tomblack ez már régóta köztudott, hogy érdemes a 2.2.1-es verziót használni, mert a 3.x-es utorrent verziók egy kalap szart se érnek. Én már régóta nem használok 3.x-es verziót, így engem nem érint de aki még mindig használja annak jó infó volt ez 😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
Tomblack: Ilyen volt már a win7-en is nálam sokszor. Vannak játékok, amik ezt valahogy nem bírják. Gondolom minden áron aktív akar maradni a teljes képernyős játék és visszaerőltetné magát. Én is úgy szoktam ezt kiküszöbölni, hogy eleve megnyitom a böngészőt (google kezdőlap nem kér enni), mivel úgy is amiatt akarok csak kilépni a játékból, hogy utánanézzek valaminek.
0
0
0
0
Thomaz avatar
Rájöttem arra hogy a hang besszaggatásokat nálam az Utorrent program csinálta.
Aki teheti ne használja 2.2.1-től feljebb mert egy nagy rakás kupac az egész.
0
0
0
0
gatya123 avatar
nem ma kellett volna jönni a nagy frissítésnek?
0
0
0
0
Liptik avatar
Most érkezett egy Windows 10 update.
0
0
0
0
Thomaz avatar
csuz-li:
Ez még semmi nálam néha-néha játékok közben az Alt + Tab nem működik szinte nem csinál semmit, na akkor jön az alternatíva a ctrl + alt + del kombináció de mint kiderült hát az sem vagyis éppen pont nem azt csinálja amit kéne. Egyszerűen csak fogja magát és be adja a fekete képernyőt. várok 5 percet nem történik semmi. Megnyomok minden gombot kattintgatok megint nem történik semmi. Csak úgy tudom működő képesre bírni ha nyomok egy reset gombot.
Az altabosra később rájöttem hogy:
egy másik ablaknak még nyitva kell lennie máskülönben sztrájkolni kezd.
Jah és ez csakis teljes képernyőben futottat játékokkal van így, legalább a keretes nélküli módban minden oké már amelyik támogatja ezt a lehetőséget.
0
0
0
0
no avatar
Magamon kívül 2 embert ismerek, aki már frissített. Mindegyikünknél stabil, jóval gyorsabb mint a 7 (a 8.1-re nem fogadnék, de hasonló). Hamarosan pedig megint jön majd egy nagyobb frissítés.

A Cortana-val kapcsolatban nekem nem fagy ki (mivel nem is használom jelenleg), jó lenne, ha külön lehetne állítani a nyelvét, ha már nem tud magyarul ugye.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Nekem például semmi gondom vele azon kívül, hogy kb két hetente egyszer kifagy a Cortana, ami ugye nem is használható, szóval eléggé "Microsoftos hiba", hogy olyan okoz fagyást, ami elvileg nem is kéne, hogy menjen. Ám mással még nekem legalábbis nem volt gondom. Futtattam rajt régi WinXP-re írt játékot is, meg a legújabbakat is és szépen vette az akadályokat.
0
0
0
0
no avatar
filmgru

Köszi szépen a választ, igen én is erre tippeltem, csak gondoltam ki kérem egy "szaki" véleményét, hogy nem e a gépemmel van para.
0
0
0
0
jozsi22 avatar
Eddigi legjobb rendszer,bátran merem ajánlani mindenkinek én is a 7-et használtam megjelenése óta mind idáig és sokkal gyorsabb,stabilabb mindenféle téren játékokban főleg. 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Szeretném Segítségeteket kérni, főleg olyan emberre gondolok aki már járt így és sikerült kiküszöbölni a problémát.
Szóval:
Feltelepítettem a windows10-t a 7-re még nyáron, ki lett törölve a windows.old (öcsém okos..)
Nem tudom vissza állítani a rendszert, mert nem tetszik.
Adatvesztés (D,E,F meghajtók megtartása) nélkül szeretném megcsinálni, szóval hogy csak a C formázódjon le.
Alap rendszer újratelepítésnél (Boot) ha a windows7-t töltöm be, akkor nem lát egy meghajtót sem. Magyarul nem lehet választani, hogy hova telepítsek.
Előre is köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
Krissz avatar
Én helyedben visszaraknám 7 et esetleg 8.1 is pofás lett, azok stabillabbak fényévekkel.
0
0
0
0
no avatar
Üdv mindenkinek!

Olyan kérdésem lenne felétek, hogy Win 7-ről váltottam Win 10-re és amióta fent van az új op rendszer, a gép meg van kergülve, olyan értelemben, hogy amikor elinditom a gépet, bejön a kis Win 10 logó, majd mielőtt elkezdene forogni az a kis betöltő csik a Win 10 logó alatt a gépem egyből leáll. Újra bekapcsolom, hiba nélkül tovább megy, de már párszor volt olyan eset is, hogy bekapcsolás után a monitoron ez az üzenet fogadott "Input not support", majd leállitottam a gépet elinditottam újra, megint tovább ment hibátlanul. Esetleg tudna valaki valamilyen tippet mondani, hogy mi okozhatja ezt az egészet vagy, hogy a jövőben kellene félnem egy esetleges gép romlástól?
0
0
0
0
ken7 avatar
Szép estét
új o.p rendszer-t kell telepíteni és arra gondoltam hogy 7 helyett jöhetne e a 10...
mit gondoltok megéri váltani ? (notebook)
0
0
0
0
Krissz avatar
Nálam a béták is vizsgáztak akkoriban a Win 10 ből, egészen 29dik éig, mikor kidobták a kiadásra jelölt verziót. Akkor volt baj vele nálamis, pl: login képernyő volt bugos, nincsjelszó gépemen és ez meg feldobta a jelszó mezőt de a háttérben meg üdvözöljük volt olvasható, vagy amikor frissítettem és nemtudott aztán elindulni a rendszer.
De mostanság talán nincs annyi baj vele, TALÁN ! RAM használatát hoznám fel nálam pozítivumként, mert míg a 7 es (imádom szeretem) de laggolt, addig ez simán fut, szerény 3GB RAM-on.

Amugy ami most kijön/kijött Build az valóban Treshold 2 lessz? DW-n nagyon emlegetik, hogy van rá esély.
0
0
0
0
winrar avatar
Én a megjelenés óta használom a Win10-et, de csak a legelején volt pár komolyabb problémám, azóta semmi.
Stabil, gyorsabb, mint a Win7, kinézetre is tetszik. Valóban nem mondanám én sem végleges kiadásnak, mert van nálam is néhány anomáliája a rendszernek, mint pl. az, ha huzamosabb ideje be van kapcsolva a gép, a start menübe egész egyszerűen nem lehet gépelni keresés végett meg még 1-2 apróság.
De vissza nem váltanék Win7-re, mert megszoktam a 10-est. Nekem tökéletes. Olyan, mint amilyennek a Win8-nak kellett volna eredetileg lennie. Nem erőlteti a csempés baromságot, de be lehet állítani, nálam is jelen van kulturált módon 2 élő csempe is a start menüben.
Cortana-t igazán elérhetővé tehetnék magyar régióra is, az nem gond, hogy csak angolul tud.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Hát igen.. mostanában én is ezt tapasztalom..
Gondolkodtam rajta, hogy Windows 8.1-et visszarakom.. de úgy vagyok vele, hogy ameddig nem lesz komolyabb baj a 10-el addig maradhat. Ha megint elkezdni produkálni a problémákat akkor biztos, hogy várok vele majd 1 évet minimum.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Semmi sem használt, vagy 10 féle dolgot próbáltam.. ideges lettem, újrahúztam a francba :"D
De azért köszi!
0
0
0
0
Krissz avatar
Hátsz esetleg egy próbát megérne:
Feladatkezelő => Új feladat => explorer.exe
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Valaki help?
Nem működik a tálca...
A Start Menüt nem hozza be, és a jobb alsó kis ikonok sem reagálnak a kattintásra. A programokra nem tudok jobb gombbal kattintani.. eddig nem volt vele semmi baj, most kezdte ezt csinálni.
Újrarakni meg nem nagyon szeretném a gépet...
0
0
0
0
no avatar
De látja. Amint bekapcsolom azt a gépet amivel létrehoztam, fel is ajánja h csatlakozás de ott a kép ugyan azt írja, mint amikor létrehoznék..

Rooter restart is meg volt.. Az nem gond h it magánhálózatot ír?

[LINK]

[LINK]
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nagy valószínűséggel nem egy hálózatban vagy munkacsoportban vannak, ezért nem is látják egymást. Sajátgép tulajdonságainál nézd meg a munkacsoportokat.
0
0
0
0
no avatar
Azt mindjá megnézem, de létre e tudok hozni.. és nem is vagyok belépve semmi be, csak ezt a magánhálózatot írja.

Ahol létrehoztam és ez a gép is workgroup, látja is de ennyi..

[LINK]

Ha ráküldöm h hiba javítás, nem talál semmit..

Ha csatlakoznék, és ha készítenék mint látni ugyan azt írja ki... Nem értem.. Most pár napja raktam ujra, ezé má ne keljen...
0
0
0
0
Krissz avatar
Egy munkacsoportban vannak?
0
0
0
0
no avatar
Vki ötlet? Nem tudok se létrehozni, se pl egy Win 7 en létrehozotthoz csatlakozni..

[LINK]

[LINK]
0
0
0
0
FekaRap avatar
filmgru: teljesen igazad van, én is várok kb fél évet talán addigra jó lesz egy SSD társaságában, addig meg marad a 8.1 ami kiraly 😎
0
0
0
0
Omis avatar
Akkor en sem teszem vissza.jo a 8.1 boven.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció