Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tuti érdemes, mert sokkal jobb! de ahhoz egy másik alaplap is kell szerintem. de azért hallgasd meg még a mások véleményeit is!
Alaplap az stimmel mert Sockem AM2+os es ha frissitem a biost akkor meg AM3as lesz belole a Phenomnak
Intel Pentium 4 Extreme Edition 3.4GHz 800MHz 2MB S478 CPU SL7CH
Intel Pentium 4 Extreme Edition 3.4GHz 800MHz 2MB S478 CPU
Intel's Pentium 4 Extreme Edition processors delivers significant performance gains for use in gaming, multi-media, business solutions and all your processing needs. This Gallatin core (based on the Intel Xeon MP) 478-pin CPU runs at 3.4 GHz on a 800 MHz Front Side Bus, and includes not only it's regular 512KB L2 cache, but also an additional 2MB of L3 cache!
Features/Specifications:
Intel Pentium 4 Extreme Edition 3.4 GHz 800 MHz 2 MB L3 Socket 478 CPU
General Features:
Intel Pentium 4 Extreme Edition processor
3.4 GHz clock speed
800 MHz Front Side Bus (FSB)
512KB L2 cache
2 MB L3 cache
Socket 478
Supports Hyper-threading
Gallatin core (based on the Intel Xeon MP) !!!
S-Spec: SL7CH
Brand new
Package Includes:
CPU only
Additional Information:
Product Requirements:
Socket 478 motherboard supporting 800 MHz Front Side Bus (FSB) and can support the Extreme Edition version of the Pentium 4 CPU
Heat sink and fan
[LINK]
Demoz: én várnék a nyár végéig.
-Most vegyek egy dual core-t
-később egy core 2 duo-t(nyár végén)
Intel Pentium D 960 (3.6GHz) Dual Core--> ez szerintetek jó?
Szerintem meg egyiket se vegyed, mert egyiket sem támogatja az alaplapod.
[LINK]
Itt egy támogatási lista. Amelyiknél N/A van azokat nem, támogatja. Én a helyedben vennék egy új, olcsó alaplapot, ami legalább az E5400-ast támogatja.
Fura hogy nem támogatja, mert rá van írva az alaplapomra hogy dual core support. Így most nem vagyok tisztában.
Mi a véleményetek erről a procirol?:
AMD Athlon(TM) X2 Dual-Core Processor 7750 Black Edition
2MB L2
2700MHz
AM2+
Jó kis processzor. Tesztekben egész jól teljesít.😀 És van L3 Cache-je.😀
[LINK]
Itt egy támogatási lista. Amelyiknél N/A van azokat nem, támogatja. Én a helyedben vennék egy új, olcsó alaplapot, ami legalább az E5400-ast támogatja.
Szeretnék venni egy új procit. Az alaplapom:GIGABYTE GA-81865GME-775-RH.Én pont a processzorokhoz nem értek. Ezt néztem ki: Intel P4-Dual Core-2,7GHz/800MHz LGA775 2MB Box 1év (E5400) processzor
Foglalat : Intel LGA775
Típus : Pentium 4 Dual Core
Órajel-sebesség : 2,7xx GHz
FSB : 800MHz
L2 Cache : 2MB
Fogyasztás : 65W
Architektúra : 45nm
Hűtőventilátor : Van
Garancia: 12 hónap
Ár: 27.800 .-
Ez szerintetek milyen?
Ha valaki tud ennél jobbat ilyen árban vagy ilyet csak olcsóbban -PESTEN- akkor kérem hogy írja le.
AMD Athlon(TM) X2 Dual-Core Processor 7750 Black Edition
2MB L2
2700MHz
AM2+
AMD Phenom X4 9650
vagy
Intel Core 2 Duo E7400
Körülbelül egy árban vannak, úgy hogy az ár mindegy 😀
Jobban vinné a GTA4-et?
mi az hogy!
Szerintetek melyik jobb?
Amd Phenom X3 8450 3X2,1GHZ
Intel P4 Dual Core 2X 2,5GHZ~3GHZ tehét 2X3GHZ
egyértelműen az intel
Amd Phenom X3 8450 3X2,1GHZ
Intel P4 Dual Core 2X 2,5GHZ~3GHZ tehét 2X3GHZ
és valami olcsóbbat nem tudsz ??? én olyan 2-3 ezerre gondoltam 😆
nem bánnám ha mondanátok egy nagyon olcsó, és nagyon csendes (!) LGA775-ös proci hűtőt...mert az enyém mint egy porszivó...